Breeze and You

4:41

Teemu Vehkala: Roland JV-2080, Yamaha P80 Piano, Roland SPD-20 Drums (8-pad system)
(c) 2003

10.00   1866 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Hades 12.08.2005
Hyvää settiä taas. Tässä on niin ammattimaista hommaa, että täytyy olla vähän kriittisempi palautteessa ;) Lead piano on valtavan hyvin soitettu alusta loppuun, ooh. Tausta on tosin aika levoton, koska siellä on paikoin (mun makuuni) liikaa juttuja päällekkäin ja osittain epätarkasti. En ole myöskään sähköisten brassisaundien ylin ystävä, koska niistä tulee mieleen sellainen halpa keski-ikäinen nelihenkinen fox-yhtye, jonka kiipparisti kuvittelee olevansa samaa aikaa kokonainen viulu- ja brassisektio. Kuitenkin, eihän tämä ole muuta kuin tosi hyvä veto.
0   +1 +2
 
10
-Chrustal- 12.04.2004
Svengiä. Sä todellakin hallitset tän touhun. Noi pianopimputukset ja veikeet bassokuviot on erityisesti mun mieleen. Voikun itekki noin soittimeni hallitsisin. Tää on erittäin taitavaa settiä. Noi tapin mainitsemat puhaltimet kyllä menee lievästi pianomaisesti, mutta ei se pahemmin haittaa. Rummuissa mun mielestä enemmänkin olis parantamisen varaa. Ne on soitettu ihan mainiosti, mutta ne kuulostaa jotenki turhan muovisilta. Tää on muuten erittäin hyvä!!!
0   +1 +2
 
Erinomaista !
Pidä tämä vire päällä! Tässä on meinikiä Hienoa Teemu !
Ton puhallinsoolon olisit saanut soittaa puheltimella ja myös välttää niitä pianomaisia kulkuja.
0   +1 +2
 
10
VA 26.05.2003
On pirun vaikeata alkaa kommentoimaan mitenkään syvemmin tämänlaista (lue: loistavaa) musiikkia joten sanon vain että tunnelma, soundit, ja etenkin melodiat ja rytmit ovat kaikki aivan loistavassa kunnossa ja muodostavat yhdessä täydellisyyttä lähentelevän kokonaisuuden. Erinomaista!
0   +1 +2