Uneton intiaani ja mandoliini

Täysikuun aikana | 08.04.2012 | --
4:18
8.68   514 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Asam 12.03.2014
Tämä intiaani elää kirkasvärisessä videopelimaailmassa. Väreinä lähinnä keltainen, ruskea, limenvihreä ja tummahko aniliinin-purppuran punainen. Kun hän soittaa, on mandoliinin väri kuitenkin tummanvihreä ja täten lisäelementti tuossa erikoisessa ilmanalassa. Nuotit kulkevat tuulta vastaan. Ne muuttavat osuessaan esineisiin niitä - ehkä paremmiksi, ehkä vain erilaisiksi... Maailma sulautuu sisäänpäin, ehkä pieneen sähköliekkiin joka oli intiaanin "nuotiona".
0   +1 +2
 
8
Lahkonen 17.12.2012
No onhan tää joo erilaista ja sisältää upeita elementtejä. Mandoliini hyvä valinta, mutta sitä ehkä käytetään jopa aavistuksen liikaa.
0   +1 +2
 
9
Ikuaika 13.12.2012
Nyt on niin saatanan härön kuuloista tavaraa! Mahtavaa.
+2   +1 +2
 
7
SaveTheFallen 09.12.2012
no huhhuh mikä meno. miksausjälki ja soittelu olisivat saaneet olla vähän huolellisempaa, muuten kyllä ihan siistiä settiä.
0   +1 +2
 
8
Ace Metalhead 19.06.2012
Ou jeah! Jotenkin tulee mieleen Clintin länkkärit ja Morriconen musa. Tässä vois pyssysankari ratsastaa havoittuneena läpi autiomaan voitettuaan juuri vihollisen. Toisaalta tää sopisi johonkin scifi-leffaankin. Toimisi lyhyempänä ehkä paremmin. Mutta mukavaa surinaa!
+2   +1 +2
 
Markola 08.05.2012
Mielenkiintoista musaa ja mukavan rosoisia soundeja. Sovituspuolella olisi voinut ehkä vähän tiivistää, koska biisi jää välillä vähän liikaa paikalleen. Sekavalla tavalla tämä kyllä iskee meikälle.
+1   +1 +2
 
Snacke 08.05.2012
Tässä on jotakin todellista. Tämä on todella kaukana line6 - systeemeistä, mikä on vain hyvä asia. Psycho cowboyt commodorella ohjelmoidusta new mexicosta. Sopivan hullua ja yllättävää, että tätä jaksaa tuhat kertaa mieluummin kuin mukahifiä kakkaa, mitä nykyään kuuluu joka tuutista. Hyvä!
+2   +1 +2
 
JohnSalute 06.05.2012
No onpas rosoiset saundit. Hmm, jotenkin tuntuu että ne ei oo jääneet vahingossa tällaisiksi.. Välittyy jotenki semmonen fiilis että niitä on haettu tämmöisiksi. Toi mandoliini (?) taas tuo semmosen fiiliksen että koko biisi olis vitsi. Jaa, en tiiä. Hämmentävää. Hyvin hämmentävää.
+1   +1 +2
 
8
Avaruuskantria, hih! Toimivaa jamia...:)
+1   +1 +2
 
10
zargo_hellfuzz 26.04.2012
Ketäpäs muuta tämä ois kun äöö, jätkällä on ihan oma ote näihin systeemeihin, tunnistaa ringissäkin ensimmäisestä sävelestä. Tähän on selvästi käytetty hennosti ruopattua sävelkorvaa, roisisti kermaa ja pikkusen mustapippuria äänipään kiusoittelemiseksi. Saundit on jälleen luontaisen hirvittävät, luojan kiitos ei mene hifistelyksi, pysytään autuaasti rytmitajukankaalla. Lopussa luonnollisesti tuota inhottavaa skitsopanorointia niin että pää kallistuu kiusallisesti vasemmalle biisin loppuessa. Alkua kuunnellessa meinasin esittää kysymyksen että oisiko tuohon sopinut jos Redfordin Reiska olis tullut heittämään kertosäkeet siitä reising my fämili-koverista, mutta päätin sitten pysyä asialinjalla enkä laittaa semmosta tyhmää. En löydä sitä intiaania vaan tästä mistään, onko se laitettu city-reservaattiin jossa se nyt kulkee täysikuun valaistessa suojateitä? Mandoliini sillä oli ainakin jäänyt povitaskuun ja pari dollaria jolla se on lahjonut kytät niin ettei ne anna sille sakkoja mandoliinin soittamisesta julkisella paikalla. Tää on muuten yks parhaista ralleista mitä oon sulta kuullut.
+2   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat