In Your Ice (Progressive Mix)

Taleamus | 18.08.2005 | Progressive Trance
7:08

Progressiivista versiointia vanhasta biisistäni. Otin muuten kompressorin jälleen tehokäyttöön, joten tuloksena on aika rankkaa ambient-vaikutteista progepumppua. Bassolinjassa haettu vaikutteita Benassilta.

9.17   2996 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
techrono 10.06.2006
Heti alusta biisin soundeista (etenkin noista kaiutetuista clap-efekteistä) tulee mieleen hyvin vahvasti Luke Chable, mutta et näytä miestä ainakaan vaikutteiksesi listanneen. Chable on tämän päivän parhaita progressiivisen tanssimusan tekijöitä, suosittelen. Progeilumeininki kuulostaa hienolta, tällainen äänimaisema iskee kyllä minuun. Bassossa on selkeästi benassi-vaikutteita, mikä ei ole lainkaan huono asia. Terävää, iskevää menoa. Biitin mehevöityessä myös taustan efektit lisääntyvät ja tuovat mukavaa ilmavuutta soundiin. Toisen bassomelodian tullessa mukaan siirrytäänkin housesta tranceen, jonka jälkeen tuleekin mukava suvanto itämaisine sitar-melodioineen. Ambienttia meininkiä, oikein chilliä. Jatkossakin melodia ja taustat toimivat, parantamisen aihetta en miksauksessa tai missään muussakaan näe. Kompressoria voisi tietysti käyttää vähän kevyemmälläkin kädellä, jotteivät taustapädit ihan kokonaan hukkuisi biitin alle... Hieno biisi, viety vahvasti loppuun ideatasolta toteutukseen asti.
0   +1 +2
 
9
ArrestKulak 30.05.2006
Ei hassumpi setti. Helppo melodia, tosin toimiva. Rento fiilinki. Pumppaamista olisi voinut käyttää myös silloinkin kun kick ei ole taustalla.. ehkä. Pumppaus voi tosin pitemmän päälle kyrpiä, mutta eipä tuo pahemmin vielä.
Hyvin tuotettu kappale jonka kohdalla ei tarvinut itkeä verta korvista.
Hienoa.
0   +1 +2
 
10
Valandir 02.02.2006
Annetaas nyt tähänkin sitten pientä kommenttia...

Bassolinja pumppaa kickin kanssa erittäin mukavasti! Pistää kyllä pään heilumaan ja jalat vipattamaan. Efektit ovat erinomaisia ja antavat biisille hyvän progen syvyysvaikutteen. Jotkut äänet ovat kyllä tässäkin biisissä hieman liian diskanttipitoisia ja kovalla volumella särkee vähän korvissa. Suvantokohtaukseen rakentelu on loistavasti toteutettu ja suvantokin on aivan kerrassaan erinomainen loistavan äänimaailman kanssa. Hyvä reverbin käyttö on antanut erittäin ammattimaisen vaikutelman tälle kipaleelle ja kaikki kuulostaa erittäin kivalta.
Pääkohta pumppaa korviin erittäin hyvin ja on kyllä aivan helevetin hyvä. En yleensä edes progetrancesta niin pidä, mutta tämä on kyllä aivan jotain toista maata kuuluen myös muutaman hyvän progetrance -biisin joukkoon. Melodia on kuin kirsikka kakun päällä, vaikka se ei edes mitenkään erikoinen ole. Tämä on aivan ehdottomasti aitoa klubimatskua hieman househtavan vaikutteen takia. Huomaa kyllä myös mitä tarkoitit ambient-vaikutteisella, koska tässä on nuo herkät ja pehmeät padit/stringit soimassa taustalla ja sopivat biisiin kuin banaani apinalle.

Kokonaisuutena, ERITTÄIN hyvä kappale. Bassolinja on kyllä parasta mitä olen vähään aikaan kuullut ja on myös biisin paras anti. Pumppaa niin paljon, että pakko jatkaa kuuntelua enemmänkin.
Juu, elikkä niinkuin sanottu... Kyllähän se loistava on. Ja ei perkele, minun on kyllä pakko tässä vaiheessa räväyttää numeroksi 10/10. Loistavaa.
0   +1 +2
 
Taleamus 01.02.2006
Tekijän kommenttia: Kompressori tosiaan heittää yli, eikä ainoastaan tässä biisissä. Kompressoripumppua on vielä tulossa lisää mutta paremmilla soundeilla ja paremmalla sidechain-tekniikalla.

Geonik's Compressor -> Automaton Compressor mkII = Sidechain Compresor :)
0   +1 +2
 
9
Dacia 30.01.2006
Kuten edellä mainittua, kompura heittää pikkasen yli. Ei ihan näin pumppaavaksi sopisi omasta mielestäni biisiä heittää. Mutta mutta itse biisi oli kyllä kaunista kuunneltavaa. Sopivan rauhallinen fiilis. Varsinkin suvantokohdat oli hienoja. Kyllä tämä jossain klubeilla olis kova juttu.

-Rion-
0   +1 +2
 
Drakmin 20.12.2005
Jälleen kerran alkaa uskomattomilla soundeilla. Varsinkin nuo reverbillä varustetut clapit ovat hyvät. Bassolinjan narinaosuus toimii. Kokonaisuutena linja on ehkä hiukan kuolleen kuuloinen. Kompuraa on liikaa tässäkin biisissä, ainakin minun makuun. Päämelodia on ihan ok, ehkä paras mitä biiseissäsi on. Ei liikaa nuotteja ja helppo seurata. Tuo sitar-intiasoundi ei sovi koska se herättää vääriä mielikuvia.
0   +1 +2
 
9
DJ Kim.S. 08.11.2005
Aamu musiikkia :)) mulle menee melkein kaikki aamulla soitetut trance kappaleet koska silloin on väsynyt ja kuuntelee sitä jotenkin alitajuisesti... Okei biisissä ei ole mitään vikana mutta ehkä tämä ei ole tehty minulle... compressorista plussaa :))
0   +1 +2
 
Techno Rainer 21.09.2005
En tiiä ku tökki...Ihan jännä
0   +1 +2
 
10
...CrazyCat... 09.09.2005
Kiitos tästä...vaikken osaa kommentoida yksityiskohtia, mun mielestä tää koknaisuus oli hyvä...Crazy.. ;)
0   +1 +2
 
9
Tebic 20.08.2005
Markohan pisti kunnon settiä tänne Mikseriin. Tuo suvantovaihde oli mun makuun. Tykkään ambient-vaikutteisesta musasta yleensä, koska ambient on hyvin lähellä sydäntäni. Noh, jätetään avautumiset muille. :) Jatkappa samaan malliin, niin hyvä tulee.

Keep on rockin'!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat