In Your Ice (2007 Remix)

Taleamus | 09.01.2007 | Trance
7:26

Tuore remiksi biisistäni "In Your Ice", joka on yksi parhaimmista tuotoksistani. Ensimmäisen version julkaisin syksyllä 2004. Olen muutamaan otteeseen biisiä remiksannut, viimeisimpänä Progressive Mix elokuulta 2005.

Tämä 2007 remix on paljon "trancempi" kuin mikään aikaisempi. Enjoy!

9.60   985 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

siiki 18.05.2008
Intro on ainakin todella hyvän ja mielenkiintoisen kuuloinen. Kiva electroninen fiilis tässä. Rumpukomppi vaikuttaa todella kivalle, haitsut ja muut tuntuvat ihan kivasti tuolla mukana tulevan. Soundimaailma yleensäkin vaikuttaa oikein kivalle, ainut mikä häiritsi pari samplea otettu VEC packeista, ei siinä mitään pahaa ole, itsekin näitä käytän, aina kun vaan kuulee sellaisen niin jostain syystä tulee outo olo, mutta joo ei siitä sen enempää.
Oikein kivaa padstring rallia nyt tässä oikein rauhallisin merkein, ehkäpä kohta räjähtää, ja siltä vaikuttaa, liidi nousee oikein kivasti tuolta, ehkä vähän turhan paljon equa lykätty tohon, empäs osaa sanoa mutta ainakin mun soittimissa tältä vähän kuulostaa. JA muutenkin toi liidi tuntuu pääsevän jotenkin liikaa muun pakan päälle, se ei kuulosta jotenkin luontevalta. Mutta noh, muuten kyllä kappale kuulostaa aivan käsittämättömän hyvälle, intro ja kaikki olivat aivan käsittämättömän mahtavia, ainut mistä en sitten niin pitänyt oli tämä mainlead mutta noh, loistava kappale silti kun kaikki muu tuntuu olevan täydellisesti hallussa.
Miksaus, masterointi, soundimaailma, melodiat, kaikki aivan loistavasti tässä kappaleessa mallillaan. Hienoa työtä jälleen. Keep up teh good work! ;)
0   +1 +2
 
10
m1ze 14.12.2007
Muutaman kerran tätä olenkin kuunnellut ja tykännyt mutta nyt vasta sain itteäni niskasta kiinni ja tulin kommentoimaan :) Mitään rakentavaa palautetta on turha ruveta edes keksimään, kaikkiaan sen verran ammattimaista työtä. Pirtee melodia ja hyvät soundit. Eipä tämän kummempia meikältä, loistava biisi ainakin näin mikseriasteikolla mitattuna.
0   +1 +2
 
10
Valandir 14.01.2007
Ensinnäkin pahoittelen syvästi kommenttini myöhästymistä, syynä oli se, että oli niin paljon muita biisejä arvosteltavana, että tämä jäi viimeiseksi kipaaleksi. Noh, nyt itse biisin..

.. Ahaa, "In Your Ice", varsin tuttu kappale itselleni ja varmaankin pidän edelleen In Your Icen progressive mixiä parhaana suorituksenasi, elikkä innolla odotan mitä on tällä kertaa tähänkin jo niin moneen kertaan kuulleeseen kappaleeseen. Alkaa aika kivasti energisellä otteella. Bassorummun ääni on hyvin oldschool ja pidän siitä erittäin kovasti, mutta jää ehkä vähän liian voimattomaksi tuo basari. 0:28 tulee enemmän menoa ja meininkiä mukaan, clappi sopii tähän loistavasti ja ensimmäinen syna (vai toimiikos tuo nyt bassona?) kuulostaa omiin korviini hyvältä. Tutut vokaalin omaiset efektit pyörivät taustalla vähän väliä. 0:54 tulee vähän jousiakin mukaan ja kyllä on erittäin hyvää rakentelua ainakin vielä tässä vaiheessa, erittäin energinen ja ennekaikkea menevä ote tässä biisissä. 1:22 alkaakin sieltä jonkinnäköistä synaa taustalta nousemaan, joka kaikessa oldschoolmaisuudessaan tuossa 1:48 hivelee korvia, mahtavaa. Sitä aletaankin sitten tuomaan alas ja kuuntelija valmistautuu suvantokohtakseen, joka starttaa räjähdysefektillä tuossa 2:16. Proressive mixin suvantokohtauksesta en ole juurikaan ikinä niin hirviästi pitänyt, joten toivotaan, että tässä tuokin osapuoli toimisi moitteetta. Hyvää padia siellä taustalla on ja tutut efektit sekä melodia renkuttavat korvissa. Hyvää rakentelua padejan kanssa, hyvää filtterointia. 2:43 tulee taas vanha tuttu syna mukaan ja jonkinnäköinen reversed efekti siinä myös soi. 3:09 basari iskee ja bassolinja alkaa nousemaan taustalta oikein menevällä tavalla, elikkä se kuuluisa tanssijalkahan tässä taas vipattaa pään tehdessä vimmatonta eteen - taakse -liikettä. Tuo syna, joka alkaa nousemaan taustalta taas tuossa 3:23 on aivan loistava ratkaisu ja erittäin hyvä, sekä tarvittava, lisä biisille! Pistää kyllä taas tuota menojalkaa lattian läpi. 3:37, pääkohtaus, erinomaista! Tosi hyvin rakenneltu kohtaus ennen sitä, joka nostaa kerrassaan loistavasti biisin tähän pääkohtaukseen ja biisi ei puuroudu sitten niin yhtään, vaan jatkaa samaa loistavaa äänenlaatuaan. Erittäin ammattimaisesti miksattu kohtaus, hyvä. Siinä sitten 4:32 ollaankin huomattavasti ääniä tiputettu pois ja tuttu syna jää soimaan melkeinpä yksin tuohon, toki bassolinjan ja padejan säestämänä. 5 minuutin kohdilla on taas sitä kuuluisaa menoa ja meininkiä, ja sieltä alkaakin jonkinäköistä erikoista synaa nousemaan taustalta. Tosin kyseinen syna päättyy tuohon 5:25 kun toinen pääkohtaus alkaa jylläämään oikein menevästi. Ai perkele kun tuo pääsyna kuulostaa niin perkeleen hyvältä, että oikein itkettää. 6:20 on taas tiputettu elementtejä jo sen verran, että outro on käynnissä. Siinä sitten hyvää tahtia tiputetaan enemmän elementtejä pois hitaasti ja varmasti ja biisi päättyykin tuossa 7:13 symbaali crashiin. Hyvä lopetus kaikenkaikkeaan.

Kokonaisuudessaan huomattavasti enemmän mitä osasin odottaa! Progressive mixissä ihastuin siihen pumppaavaan bassolinjaan, kuin taas tässä ihastuin tuohon iki-ihanaan vanhan tyyliseen voimakkaaseen sekä erittäin energiseen synaan (tiedät mitä synaa tarkoitan). Miksaus on onnistunut erittäin hyvin ja itse en tässä kyllä havaitse mitään valittamisen arvoista, siis miksauspuolella. Pääkohtaus on äänenlaadultaan pyöristyttävä ja erittäin ammattimainen, tällä äänenlaadulla tulee levytyssopimusta ja heti, se on aivan varmaa. Rakenteessakin on omaperäisiä ja ennenkaikkea hyviä ratkaisuja, eikä missään vaiheessa tule nimittäin ollenkaan yhtään minkäänlainen tylsistynyt tai ahdistunut olo, vaan kaikki toimii niin perkeleen hyvin. Rakentelu on onnistunut myös erittäin ammattimaisesti: Jokapuolella kuuluu jos jonkinnäköistä renkutusta, joka valmistaa aina seuraavaan kohtaukseen huolella ja taidolla ja palaset vain loksahtavat palapelissä kohdalleen niin jumalattoman hyvin. Ääniä filtteröidään ja käännetään "ylösalaisin" ja kohtauksien rakentelut toimivat vain niin perkeleen hyvin. Hyvä ratkaisu oli myös tuosta progressive mixistä (niinpä niin, original mixiä en ole koskaan siis kuullut niinkuin jo varmaan arvasit, joten pidän nyt tuota progressive mixiä alkuperäisenä, hehe) tuoda vanhoja ja tuttuja ääniä messiin, joten muistothan tässä suorastaan heräävät, vaikkei siitä nyt niin "hirviän kauan" ole kun kuulin kyseisen biisin. Suvantokohtauskin oli tällä kertaa huomattavasti paranneltu ja varsinkin sen loppu nostaa syna noustessa taustalta ihokarvat pystyyn jätteän suun auki, mahtavaa. Siis en nyt tahdo löytyy tästä biisistä oikein mitään valittamisen aihetta. Edellisestä mixistä tuotu yksi syna alkaa oman tottumukseni takia vähän jo toistamaan itseään, mutta enpä nyt laskisi sitä mitenkään merkittäväksi tekijäksi biisille muutenkaan. Jokatapuksessa mielestäni sen kummempia mukinointeja tämä kappale on kyllä kympin arvoinen suoritus. Kaikki vain toimii niin perkeleen hyvin ja tämä iskee niin helevetan kovaa! Varmaankin parasta tuotantoa mitä olen sinulta kuullut, elikkä jatka nyt hyvä mies samaa ammattimaista tahtiasi! Tämä on näin erinomainen, loistavaa!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta