Epic Lullaby

Taleamus | 11.07.2006 | Melodic Trance
8:50

Taas pitkästä aikaa uutta matskua, johon olen suhteellisen tyytyväinen. Biisin mystisen melodian keksin paljon aiemmin, mutta tuotantopuoli ei oikein luistanut. Tämmöstä kuitenkin pääsi syntymään hellesäistä huolimatta. Enjoy.

Masteroinnista vastaa Timo Pitkänen.

9.50   1693 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
T-Sync 05.09.2006
hyvällä efektillä lähedtään liikkelle. kicki on sopivan tuju. snare on hyvin compressoitu. biisi kasvaa mukavasti, kunnes basso alkaa vaihtaa linjaa, ja paditkin alkaa tulla esille. mahtavan kuuloinen kokonaisuus. breikki on hyvin ajoitettu, sillä pian olisi ruvennut tuo linja puuduttamaan. suvanto on kaunis. piano on kaunis, mutta delaysta siinä en erityisemmin pidä. suvannosta noustaan mukavasti, ja biisissä on erittäin eeppinen tunnelma, kuten nimestäkin voi päätellä. rauhallista melodioiden vaihtelua ja leijuntaa. biisistä puuttuu kuitenkin se huippukohta, jota olisi kaivannut. kuitenkin niin loistava paketti muuten vailla mitään suurta vikaa, että pakko nyt on heruttaa täys kybä.
0   +1 +2
 
9
RadeoN 17.07.2006
kovaa matskua! biitti toimii kyllä todella hyvin.. eritoten diggailin tost cläpyst. miksausjälki on puhdasta ja biisissä on kyllä hyviä soundeja. alussa ei kummosta tapahdu mutta iha suht draivaavaa menoa kuitenkin. tauko onkin sitte jo maistuvaa etenkin padilinja.. "piano" (kait) kuulostaa vähä kolkolta ja vähä liian räikeeltä omaan makuun. melodiakulku on hyvää joskaan ei mitään kylmiä väreitä tuottavaa :) mutta joo... rummut siis kunnossa, hyvä biitti. miksaus hienoa jälkeä. masterointi siihen päälle ni kyllä tää kiitettävän puolelle painuu! maistuva ralli kokonaisuudessaan koska niin hyvä laatunen ja menevä kipale. ;)
0   +1 +2
 
9
dj musical 16.07.2006
Kivat efektit alussa ja siinä sitten lähtee käyntiin aikas tykittävä kick.
Perkussio puoli toimii erittäin hyvin. Melodia on aikas mukavan kesäinen ja vetää mukaansa. Padit tuolla taustalla luovat biisille hyvän pohjan.
Basso on kivasti rullaava ja jatkaa menoaan eteenpäin.
Juuri sopivassa kohdassa tuli melodiaan uutta potkua.
Biisin pannaukset ja kaikki muut härdellit toimivat kanssa erittäin hyvin.
Efektejä löytyy kyllä ihan tarpeeksi biisistä ja ne ovat hyvin ajoitettuja.
Tämä biisi on kyllä tavallaan aika tunteellinen ja hyvin on masterointi tehty ja soundit kuulostaa puhtailta. :)
0   +1 +2
 
9
Valandir 11.07.2006
Alkaa hyvillä efekteillä. Intro ainakin vaikuttaa lupaavalta, bassorumpu potkii kivasti. Clappi kuulostaa hyvältä ja antaa biisille hyvää energiaa. Muutenkin biisi menee eteenpäin aika energisellä ja pumppavalla otteella liikenteeseen. Bassolinja on maukkaan kuuloinen, hyvä valinta oli pitää se tuolla taustalla alussa. Mennäänkin sitten vielä 2 minuutin kohdilla hyvällä otteella liikenteeseen. Kitaran(?) tapaiset äänet säväyttävät. Hyvin rakenneltu sointuvaihdos 2:21 pistää biisin hieman lisää potkua lisää. Miksaus kuulostaa erittäin hyvältä. Kaikki kuulostaa puhtaalta ja raikkaalta niinkuin yleensä. Energinen syna tuossa 3 minuutin jälkeen antaa vielä lisää energisyyttä biisille. Tämän jälkeen tuleekin sitten breakdown, joka ainakin alultaan kuulostaa lupaavalta. Melodia kuulostaa hyvältä ja niin myös efektointi taustalla. Piano on aivan loistava valinta tähän, ja on myöskin hyvin sovitettu melodiaan. Sitten alkaakin nousta tuossa n. 4:40 ja odottelen räjähdysmäistä pääkohtausta. Sieltä se tuleekin sitten 5:07 ja kuulostaa kyllä erittäin maukkaalta omiin korviini. Tässä pää liikku eteen ja taakse ja jalka taputtaa lattiaa hyvässä tahdissa. Tuo piano on kyllä yksi parhaista pianoista mitä olen trancessa kuullut vähään aikaan. Kuulostaa kyllä tosi raikkaalta, ainakin omiin korviini. Hyvin nostattavaa menoa heti tossa pääkohtauksen jälkeisenä aikana. Outro toimii hyvin, vaikka onkin vain tavallinen elementtejen-tiputus-prosessi. Loppuu myös sillä samalla jämäkällä otteella, eikä turhalla herkistelyllä.

Kokonaisuudessaan erittäin energinen trancetus, jonka varmasti lataan koneelle omaan henkilökohtaiseen "Taleamus" -kansiooni. Äänenlaatu on erittäin puhdas, tosin ylätaajuksia on ehkä hitusen liikaa, mutta siitä minä kyllä aina olen valittanut. Vähän olisi tosin voinut niitäkin sieltä laskea, koska nyt pistää kovalla volyymilla ikävästi korviin. Rakentelu on mitä mainiointa. Jokainen pala ikäänkuin loksahtaa kohdalleen, ja joukkoon on myös mahtunut pieniä yllätyksiäkin, joten biisi ei ole niin ennalta arvattava. Rakenne toimii rakentelun ohella mainiosti. Biisin olisi tosin voinut änkeä lyhyemmäksi, koska teema ei jaksa kantaa ihan alusta loppuun. Kyllä se näinkin menee kyllä loistavasti, mutta silti havaittavissa on pientä itseääntoistavuutta. Tämähän on siinä tapauksessa suklaata klubille, aivan ehdottomasti. Jälleen kerran ammattitaitoinen paukutus, joka tosin ei ehkä jaksa innostaa niin paljon kuin edelliset tuotoksesi. Joka tapauksessa tämä on loistava, josta räpsähtää numeroksi mukavasti yhdeksikkö, jossa ei mitään häpeämistä todellakaan ole. Taattua Taleamus laatua. Hyvää kesän jatkoa! :)
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta