Dj Spread - Impulse (Taleamus Remix)

Taleamus | 08.03.2007 | Trance
8:00

Dj Spread - Impulse (Taleamus Remix)

Dj Spread teki hienon biisin, jota minun oli pakko päästä sormeilemaan. Tässä tulos.

Dj Spreadin löytää myös:
http://www.myspace.com...
http://www.dancestate....

9.33   945 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
SweetSleep 12.02.2008
meitsi diggas, hyvää korkeeta lentävää melodiaa, osaisin kuvitella itteni kaljahöyryissä vetämässä tätä tanssilattialla! tänks
0   +1 +2
 
Valandir 10.03.2007
Parin kuukauden jälkeen sitä on taas Herra Taleamus saanut jotain aikaiseksi, elikkä eipä muuta kuin itse biisiin..

Alku lähtee ainakin tosi menevästi liikenteeseen ja bassorumpu on tuollainen hyvin naputtava, jotenkin Taleamusmainen, itsestäänselvyys sinäänsä. Perkussiolinjat kulkeutuvat myös hyvin tuon tahdin siivittämänä ja sellainen klubimainen ote tässä kyllä on, bassolinjakin kuulostaa tuollaiselta sopivalta, eikä liian agressiiviselta. Nuo bongorummut antavat vielä enemmän sellaisen klubimaisen otteen ja pidän kyllä kovasti niiden linjasta. 0:28 sitten räjähteleekin jonkin verran ja meno yltyy, hienosti biisi jotenkin etenee ja alusta jo huomaa, että päämäärä on tiedossa. 0:55 lähtee helvetin hyvin rakenneltu kohtaus liikenteeseen, elementtejä tiputetaan pois sekä niitä tuodaan lisää ja tuo klubimainen ote jatku edelleen. 1:23 alkaakin sitten sieltä vähän synaa nousemaan ja taustalta noustessa se kuulostaa jo hyvältä kunnes 1:50 tuleekin yllätys ja kaikki elementit tiputetaan pois. Odotettu suvantokohtaus alkaa, jossa tosin tuo tuolla attackilla tökkivä padi ei niinkään omaa korvaani miellytä. Melodia on ihan kiva, mutta padin sitä toistaessa ei oikein miellytä vielä. 2:16 sieltä alkaakin sitten se syna taas nousemaan ja melodia miellyttää tällä kertaa huomattavasti enemmän korvaa. Pää alkaa heilumaan synan noustessa taustalta ja 2:44 se jätetään toistamaan yhtä sointua ja kuuntelija valmistautuu kliimaksipisteeseen, kohta kyllä räjähtää. Sieltähän se räjähdys tuleekin tuossa 3:10 ja kuulostaa kyllä hyvältä, mutta ikävä kyllä meno on ehkä vähän turhan laimeaa ja se ikäänkuin vain jatkuu samana mihin olikin jo totuttu. Jotain poweria olisin kaivannut lisää kyllä. 4:05 jatketaankin sitten alkupään menoa ja edelleen kyllä maistuu hyvältä, mutta jotenkin kyllä alkaa biisi vähän toistamaan itseään, koska mitään uutta ja repäisevää ei ole oikein tapahtunut melkein neljään ja puoleen minuuttiin. Tosin 4:35 tulee mukaan uutta, freshin ja perkeleen hyvän kuuloista rauhallista synaa mukaan ja nyt kyllä kuulostaa paljon paremmalta. Syna on vielä suht erikoinen, sellainen pikku distortion siihen on saatu aikaiseksi, hyvällä tavalla siis. 5:30 lähtee taas toinen pääkohtaus käyntiin ja noh, meno jatkuu sinä minä se on jo ollut pitempään. Ehkä sellainen voimakas padi olisi tähän vielä sopinut, sellainen ylätaajuuksia toistava supersaha, ellei tarkoitus ollut sitten pitää tämä kokonaisteema sellaisena rauhallisena ja laid-backina, koska siinä ainakin ollaan onnistuttu hyvin. 6:53 tiputetaankin elementtejä rutkasti pois ja kuuntelija valmistautuu lopetukseen. Bassolinja pumppaa kivasti myös tässä loppuvaiheessa. Sieltähän se loppu sitten tulikin parilla efektillä ja symbaali crashilla.

Kokonaisuutena.. Noh, aika erikoinen tekele sinulta. Tämä menee melkeinpä jopa progressiivisen trancen puolelle, koska sellainen progemeininki tässä on kyllä koko ajan yllä, ainakin rakenteen kannalta, koska synat eivät tosin mitenkään progemaisia ole. Itse en henkilökohtaisesti kovasti tästä tekeleestä niinkään pidä, mutta toteutus on kyllä sinäänsä moitteetonta. Äänenlaadussa ei mitenkään mitään mainittavaa valittamista, se on juuri sellaista kuin kaltaiseltasi herralta voi odottaa. Biisi kyllä loppujen lopuksi etenee ihan kivalla tavallaan, ehkä turhan hitaasti, mutta sanonnan mukaan hitaasti ja varmasti. Sellaista maata repäisevää kohtausta ei kyllä tosin tule missään vaiheessa ja jää kyllä itseäkin harmittamaan, että kokonaisfiilis biisistä on sellainen vähän kökkö. Hyviä ratkaisuja biisiin on saatu puristettua ja toimii kyllä biisin kokonaisteeman kannalta erittäin hyvin. Jotenkin vain ikävä kyllä jää sellainen vaikutelma, että tämä on jätetty vähän puolitiehen, vaikka varmasti oletkin käyttänyt aikaa ja monta pään pyöritystä tämän tuottamiseen. Sellainen kuva minulle vain henkilökohtaisesti tästä jää. Vähän kun olisi saanut voimaa puristettua tähän lisää, parilla uudella perkussiolinjalla ja jollain jo mainitulla energisellä padilla. Vaikka nyt vähän negatiivista kommenttia tulikin, niin näin tämä kyllä on kelpo tuotos ja varmasti enemmän tämän tyylisen musiikin ystäville oikea herkkupala. Tämä ei ehkä vain minun tyylistä ole. Taas minä jaarittelen, elikkä jokatapauksessa kelpo tuotos, jota olisi voinut parannella muutamalla saralla jättäen sellaisen ikävän tylsyyden pois pelistä, mutta näin tämä kyllä myös toimii. Hyvä hyvä.
0   +1 +2