Abandoned

Taleamus | 14.09.2005 | Melodic Trance
6:17
9.20   1658 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Valandir 02.02.2006
Lähtee ihan mukavasti liikkelle hyvällä menolla. Kicki paukuttaa hyvin kuulokkeita. Saundi kuulostaa puhtaalta ja mukavastihan tässä eteenpäin mennään, mutta ehkä 'hieman' liian diskanttipitoisia saundeja löytyy. Maukasta rakentelua alusta asti ja kaikki palaset loksahtavat täydellisesti kohdalleen. Pääkohdan rakentelu on kerrassaan loistavaa ja niin on itse pääkohtakin. Kaikki kuulostaa maukkaalta yhdessä ja jokainen pikku äänikin on hyvin huomattavissa. Tästä tulee mieleen nykypäivän trance, joka on kyllä hyvä asia. Uutta ja tuoretta musiikkia minun makuuni. Biisin rakenne on suorastaan erinomainen ja kyllähän tässä tuo tanssijalkakin vipattaa mukavasti.

Juuh, elikkä kokonaisuutena erittäin nautittava kipale, mutta ei kuitenkaan mikään maata mullistava teos. Suoraan sanoen, yksinkertaisesti hyvä biisi, jota jaksaa kuunnella ja pitää kuuntelijan kiinnostuneena.

Ai perkele, kyllähän sitä pitää fanittaakin jos tälläistä löytyy sun suunnalta. Odottaen tulevaisuuden tuotoksiasi, 9/10 :)
0   +1 +2
 
Drakmin 20.12.2005
Minuutin paikkeilla olevat sointuvaihdokset ovat erittäin osuvia. Breikkiin päästään hyvin luontevasti. Leadisoundi on positiivinen yllätys: ei sitä ainaista superwavea jaksa. Leadin melodia on hieman liikaa hakuammuntaa, ei jää mieleen. Soundimaailma täyttä ammattitavaraa. Tästä tuli trancen ja Mike Oldfieldin sekoitus mieleen :)
0   +1 +2
 
Lumonia 06.12.2005
Alussa tulevat perkat toimivat yhteen hyvin, mutta taustalla soivaa bongo-tyylistä soundia voisi tuoda enemmän esille. Lautanen ja clap-soundi ovat aika peruskamaa. Biisin kunnolla lähtiessä käyntiin on todettava, että basson soundi on ihanan murea ja happolinjasta tykkään myös erittäin paljon. Linjat pelaavat kumpaisessakin soundeihin ja toisiinsa nähden erinomaisesti. Draivia saisi kyllä olla ehkä hiukan enemmän.

Taustalle tuleva padline saisi tulla hieman enemmän esille ja saha nyt on totutusti peruskauraa... ;) Laskuun mennään myös aika perinteisillä elementeillä, mutta alkuun kuulostaa melodian soundi kyllä aika laihalta. Myös suvanto on aika pitkän oloinen pelkän kellosynan saatelemana. Pienoista rakentelua siihen olisi suonut tulevan ennen hienoa nostoa.

Kliimaksissa melodian soundi kuulostaakin jo hyvälle! Mukaan tullut paksuus tekee kyllä terää kellosynalle, joka silti tuo vähän vivahdetta soundiin. Linja on silti kliimaksissakin hiukan yksinäinen ja tarvitsisi jonkun kaveriksi.

Hyvä biisi, mutta hiukan tarvitsisi muutamia lisäelementtejä varsinkin melodia osastolle. Leveyttä löytyy ja miksaus toimii, ilman minkään soundin pahaa hukkumista tai suurempia puuroutumisia.

Kiitos!
0   +1 +2
 
9
Avaro 14.09.2005
Aloitetaan vaikkapa introsta joka todella tempaa mukaansa, sitten tullaankin jo suvantoon ja melodia alkaa jylläämään, vaikka nosto ei mikään ihmeellinen olekkaan niin silti se toimiii kuin junan vessa.Ehkä melodian tehostamiseksi olisi saanut olla hieman massiivisempaa padia mukana, mutta plussaa silti kappaleen selkeydestä ja miksauksesta, ja träkki on sopivan pitunen, että jaksaa kuunnella loppuun asti.
Pienistä asioista huolimatta vahva yhdeksikkö!
0   +1 +2