Syysretki seurassa ystäväin

Takalo & Turunen | 06.01.2007 | Lo-Fi
5:34

Huuruista pohdintaa kaksinaismoralismin kehdon kupeessa.

Feat. rummut Mikko Leskinen

7.68   3170 kuuntelua

Kappaleen sanat

Sinä olet minun taivas. Sodassa rähjääntynyt ilmalaiva, jolla lennän toisen naisen luo. Luo, luo, luo, luo. Sinä olet minun suklaarasia, ainoa asia, ainoa asia, asia, asia, asia, jossa on monta vaihtoehtoa tarjolla.

Minun sydämeni on niin suuri, että sinne juuri ja juuri mahtuu kaksi naista, kaksi naista. Varsinkin jos toinen on pieni, kuin kärpässieni, sieni. Siis minä juoksen sun luo. Suo, suon, läpi suon, minä sinulle suon sen oikeuden.

Mao, mao. Se oli Mao. Oliko se Mao? Oliko se Mao, joka vei minut sinun luo? Oliko se Mao? Oliko se Mao, joka meidät vie riisipellon luo. Luo, luo, luo, läpi suon, suon, suon.

Ja kun aamulla mä herään ja minä kerään, kerään, kerään sienen pienen, pienen sienen, sienen pienen ja siinä sivussa otan, otan, otan, otan, otan, sinun, sinun, sinun matkatavarasi, minun matkatavarani ja sinun kaikki vaatteesi ja minun kaikki vaatteet ja sinun vanhat aatteet, jotka Mao vei sinun luo ja minun suo oli täynnä sinun pieniä sieniä, pieniä, pieniä, pieniä sieniä, sieniä pieniä, pieniä. Ne oli niin pieniä, etten minä edes muista niitä, kuinka ne silloin tällöin luistaa. Luistaa, luistaa, talvella luistaa tiet. Ne tiet ja tiet vie eteenpäin ja eteenpäin.

Ja kun aamulla mä herään, minä kerään sinun vaatteesi ja minun vaatteeni samaan laukkuun ja jätän sinut nukkumaan alasti. Olet silloin kauneimmillaan, kun sinulla on vain vähän vaatteita. Tai oikeastaan niitä ei ollenkaan. Ei ollenkaan. Ei ollenkaan. Ei ollenkaan. Ollenkaan. Ollenkaan.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

maaninen 01.07.2009
Ovela laulutyyli. Ehkä hiukan pitkä biisi. Nauratti välillä, joka oli hyvä asia.
0   +1 +2
 
8
kake1962 23.06.2009
Suorastaan omituista itämaisvaikutteista jonkin vieraan aineen vaikutuksen alaisena tehdyn kuuloista. Vanhan äänityksen vaikutelmaa on saatu aikaan mm. vinyylisuhinoilla.
0   +1 +2
 
renegaderide 25.05.2009
Sanat taitaa tulla suoraan hatusta. Alkuun ihan hauskan kuuloista mutta hieman alkoi puuduttamaan neljän minsan kohdalla. Biitti on ihan jees.
0   +1 +2
 
10
Fillari 25.05.2009
Huumoriosastolla tässä mennään ja siinä hauskasti onnistuttukin, tällainen menis jossain pienemmäss porukassa esim saunaillassa loppuillasta hyvin yleisöön. Piisissä on hauska improvisaatio ja heittäytyminen lyriikassa, joka oli muuten nerokkaan hauskaa toistoineen. Kyllä tästä naurut sai ja vastaavaa en ole täällä aikaisemmin törmännyt. Musiikillisesti ei kovin spektaakkeli, mutta sitä tuskin haettiinkaan.
0   +1 +2
 
Dexteri 25.05.2009
Epätodennäköiskiihdytintä on käytetty biisiä tehdessä. Miksaus ja masterointi on niin heikosti toteutettu, että siitä ei jää paljoakaan kerrottavaa tuleville sukupolville.
0   +1 +2
 
Mr Fobias 31.05.2009
Sattuipa hienoon aikaan tämä teos, kun vähän maistiaisia luonnosta on jo päässyt maistamaan. Toimii todella hypnoottisena tykityksenä suoraan tajuntaan. Se on vaan pirun jännää, kun yksinkertaisilla elementeillä saadaan toimivaa äänitunnetta aikaiseksi. Tätähän se on kaksinaismoralismi ... ollakko vaiko eikö olla. Onneks olen puoleni valinnut...
0   +1 +2
 
axismundi 08.06.2009
Aikas pakanallinen meininki. Te ootte vaan väärällä vuosikymmenellä ja ehdottomasti väärässä maassa. 1965-1969 ja New York, USA.
0   +1 +2
 
PutteAtte 01.06.2009
Aika mielenkiintoiset nuo perkussiiviset soittimet, eikä tuo bassoraitakaan hullumpi ole. Tällassista on kyllä hieman vaikea antaa mitään järkevää kommenttia. Aika pitkä, varsinkin näin simppeliksi biisiksi. Sanoitukset olivat mukavan syvälliset. Tää on ihan tällasta aika perus Lo-Fi -tyyliä.
0   +1 +2
 
repulse 14.01.2008
Ihan ok meininkiä, mutta henkilökohtaisesti en pysty dikkailee näin minimalistista meininkiä...toi laulu häiritsi.
0   +1 +2
 
bize 13.01.2008
Vokaalit toimii ajoittain, välillä niistä katoaa voima ja lumous katoaa. Harjoitusta niin hyvä tulee. Ja Lovea!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 ... 9 10 11

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta