Shadow

Taajuus (vanhat) | 09.03.2003 | Techstep
7:32

Joka kantilta katsottuna hullu kappale, vaikkakin jo hieman vanha.

8.93   3366 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
DjLime 29.10.2003
hyvän kuuloista materiaalia. Mukavan karulla kädellä tehty. Breikit on tosi mukavan kuuloisia ja tunnelma on hyvä. Biisi pistää kyllä tietynlaisen tanssihalun minussa liikkeelle. Asia tuotantoa taas.
0   +1 +2
 
9
P2 01.05.2003
Sori kun en jaksa noita kaikkia biisejä kommentoida, mutta pidän kaikista ja mielestäni äijä vääntää Suomen parasta DnB/Dark Step kamaa. Toivottavasti jatkat hommia pian ja saatais kuulla uutta matsguu.
0   +1 +2
 
10
kontaktor 20.03.2003
Uskomattoman raakaa ja tyylikästä pauketta. Aaahh...
0   +1 +2
 
6
Stocco 10.03.2003
Pahvikorvani vaativat kovempaa ärjyntää mitä olen aiemmin sinulta saanutkin. Jotenkin sekava.
0   +1 +2
 
9
rjv 10.03.2003
basso oikein vääntyy ja kääntyy mukavasti ja muutenkin kaikki elementit toimivat hyvin yhtään. hieman ehkä puolivälin breakdown junnaa paikallaan hieman turhan kauan ja lopussa kikkailu menee vähän överiksi, joka hieman vaikuttaa biisin grooveen, tosin hyvin vähän. tuosta bassolinjasta vaan ei voi olla pitämättä =)
0   +1 +2
 
9
Imp 09.03.2003
intron komppi on loistava ja kun ryminä pääsee alkuun niin alkaa taas virne muovaantua naamaan..kierot soundit tunkeutuvat päähän..keskikohan droppaus on sulla taas hallussa ja haitsut pitää vauhtia yllä ennen kuin kikkailu alkaa taas... hienoa stepin tulkintaa!
0   +1 +2
 
9
Upeeta! bassit todellakin rokkas..
0   +1 +2
 
9
FOT 09.03.2003
kyllähän tämä on laatunsa puolesta edelleen aivan ykkösluokkaa. Nuo komppikikkailut ja filtteröinnit on tosi jees. Tuon bassolinjan kanssa olisi voinut tehdä vielä jotain, että se olisi kuullostanut vielä paremmalta. Ehdottomasti kuitenkin parhaita biisejäsi.
0   +1 +2
 
Nyhde 09.03.2003
Aaah, vaihteeksi jotain uutta tuotantoa sultakin. Tästä taidettiinkin jo aikaisemmin joku previkka saada. Alun vokaalit kuulostivat oudolla tavalla tutuilta, mutten nyt saa päähäni niiden alkuperää. Oikeastaan ihan sama, sillä sopivat ainakin meininkiin ihan hyvin. Beatit olivat sitä, mitä sulta on jo aikaisemminkin kuultu: tosi /tuhdit/ ja täyteläiset rumpusoundit jylläävät aika voimakkaalla rytmikuviolla etiäpäin. Tällä kertaa nuo hihatit sun muut tuntuivat kyllä hieman aikaisempaa elävämmiltä. Jotenkin niissä oli sellainen raikas sointi. Taustalla hymisevät padit loivat kivasti tunnelmaa, joka muutenkin on tässä kappaleessa ihan hyvin kohdallaan. Olin aavistuksen pettynyt tuohon blineen, joka olisi voinut olla mielestäni hieman pidempi, jos ymmärrät mitä tarkoitan. Kyllähän tuo noinkin toimii, mutta en ole ainakaan vielä aivan lämmennyt. Teknisesti tämä on ehdottomasti paras biisisi. Siltä osin kaikki toimii todella hyvin. Törkeän hyvä biisi kuitenkin, vaikka jotenkin se paras terä jäikin mielestäni puuttumaan. Tätä olisi voinut parantaa jollain lisäelementeillä tai jollain muulla lisäsälällä, joilla kappaleeseen olisi saanut hieman täydemmän äänimaiseman. Jotain tuon kappaletta dominoivan bassolinjan lisäksi olisi kuitenkin ollut kiva saada.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat