Desire

Taajuus (vanhat) | 23.11.2003 | Drum'n'Bass
8:11

Huiman tunnelmallinen ja trance-elementtejä hyödyntävä rumpubassoralli. Ei ehkä kaikkein rajuin biisini, mutta ehdottomasti yksi kaikkein tunnelmallisimmista. Julkaistu Language Labin alta, LLAB004.

9.29   4951 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
alte 29.10.2006
Huhhhuijaa dude. Tämä biisi kyllä jätti jäljet minuun. Kestää kymmeniä/satoja kuuntelukertoja. Ei pysty käsitään miten löydät näitä reese melodioita (kylmiä väreitä) Et oo vähään aikaan pistäny uutta settiä, pistähän tullen. Kiitoksia näistä saundeista, vetää vertoja monille nimimiehille. "Hyvän biisin tuntee kylmistä väreistä ja kananlihasta"
0   +1 +2
 
9
geeli 30.07.2004
Sopisi elokuvan rakastelukohtaukseen. Todella hieno kappale kokonaisuutena. Tulee säilymään kiintolevylläni ja soittolistallani pitkään. Miten jokin näin kaunis voi olla ilmaista?
0   +1 +2
 
10
Chronosis 09.02.2004
En olekaan vielä tätä kommentoinut. Tämä taisi olla juuri se biisi mikä sai minut liittymään faniksi. Siis aivan loistavan agre vempula! D'N'B:ssä suurin "vika" mielestäni on se turhan sekava ja tumma ääniala. Tämä on sen verran trancemainen ja melodinen että uppoaa kyllä hienosti. Mun näkökulmasta rikkobiitti-genret ovat todella puutteessa melodisista vedoista. Vaikka se biitti olisikin pääosassa niin varaa on kyllä muidenkin elementtien hiomiseen. Laatu biiseissäsi on yleensäkin tiukkaa, joten siitä ei ole sanomista. Erittäin hyvä, ei silti täydellinen. Väristykset jäi puuttumaan.
0   +1 +2
 
10
tmo 02.01.2004
Mainio revittely kyllä. Tunnelma on mieletön.

Kuten 99% tramenmätöistä, sulta puuttuu kunnon subi..jotenkin käy ärsyttämään kun dnbn historian aikana subi on kokoajan hiljentynyt ja hiljentynyt ja tätä menoa se katoaa kokonaan.

Mutta ei sua siitä voi syyttää. 10/10.
0   +1 +2
 
Nyhde 24.12.2003
Voi itku kun oli nätti intro. Rummut sitten ikään kuin paiskautuivat naamalle, rikkoivat tunnelman yhdellä suoralla iskulla kasvoihin. Niin, minähän olisin tietenkin tehnyt tästä ambient-tunnelmointia, jota olisin maustanut hienovaraisilla rytmisoittimilla kevyesti hivellen.

Eipä mitään. Kun basso sitten innostuu mylvimään melodisten elementtien kanssa, tasapaino tuntuu korjautuvan. Kappale soi luonnollisesti, luontevasti. Tuntuu silti vähän siltä, että joku on heittänyt masterointivaiheessa kehiin hieman liikaa diskanttipuolta, tai siltä ainakin avoin haikka kuulostaa.

Rytmikästä, tunnelmallista ja kuten joku mainitsikin, aikaisempaa linjaasi hieman rikkovaa. Hienoa huomata, että pystyt luomaan hieman toisenlaisiakin äänimaisemia. Suoraan sanottuna aloinkin jo toivoa hieman toisenlaista materiaalia, kun biisisi alkoivat tuossa jokin aika sitten kuulostaa koko ajan enemmän ja enemmän toisiltaan.

Haluan vielä sanoa noista melodisemmista elementeistä sen verran, että vaikka nuo nyt kuulostavatkin komeilta, olisi niihin mielestäni voinut puristaa vielä hieman lisämehuja. Melodioissa oli tietynlaista hajanaisuutta, jos ymmärrät mitä tarkoitan. Uskon, että tulet vielä jatkossa pystymään vieläkin paremmin yhteen nojaavien osasten kehittelemiseen kappaleissasi.

Kaikesta huolimatta täytyy sanoa, että pidin tästä melkoisesti. Jotain samankaltaista - ehkä vain hieman tyylitellympää, huolitellumpaa - toivoisin jatkossa kuulevani enemmänkin.
0   +1 +2
 
9
RabeTraxx 20.12.2003
Pidän uudesta tyylistäsi mutta hieman nopeampaa menoa olisin kaivannut tai sitten olen drill'n'bassin ansiosta tullut kuuroksi.
0   +1 +2
 
10
Rawkus 15.12.2003
Loistavaa työtä ei voi muuta sanoa! Todella hienot soundit. Näin amatöörinä kiinostaa myös tietää, että mistäs noin hienot/hyvänkuuloiset rummut tohon oot duunannu?
0   +1 +2
 
10
random 11.12.2003
kaunista ja rankkaa samaan aikaan. toimii. toi pädi on kyl todi upee ja sopii täysin biisiin. loppupuolel ois ehkä kaivannu vähän lisää muutosta vaik eri liidiä? ihan mahtava kyl.
0   +1 +2
 
9
The CraZ 08.12.2003
Edelleen ihan hienoa kamaa.Biisis on kaikki aikas pitkiä.en ilmeisesti oo enää niin kova dnb fani kuin ennen kun alkaa pitkästyminen meikäläistä vaivaamaan.


Mutta jos jossain joskus esiinnyt niin voit olla varma että oon lattialla hokittamassa kyllä tää niin hyvin on tehty
0   +1 +2
 
10
FOT 03.12.2003
Eipä Taajuus pettänyt tälläkään kertaa. Todella upean kuuloinen intro ja kun biisi alkaa tämä kaveri on täysin myyty. Rummut ovat loistavia ja basso on todella syvä. En kyllä pahemmin tästä mitään huonoja puolia löydä, ehkä nuo jotkin trance-elementit hieman vaivaavat mutta kaikki on niin hyvin toteutettua että ei siitä sen enempää. Poikkeaa aika lailla muusta materiaalistasi mutta vaihteluhan aina virkistää. FOT tykkää.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat