Love Of Sorrow (Acoustic 2006)

Systole | 25.08.2006 | Akustinen
5:05

Akustista settiä. Nauhoitettu yhdessä illassa koulun studiolla. Ensimmäinen ei-soolo-nauhoitus.

svwn - laulu, taustalaulu
HJN - kitarat, taustalaulu, ihmisurku

9.15   4641 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Siiley 03.09.2006
Kaunis, kaunis, kaunis. Todella tunnelmallista, mutta silti mielenkiintoista kuunneltavaa. Kuulostaa ehkä jopa paremmalta kuin alkuperäinen versio juuri tuon haikeuden ansiosta. Kertosäkeen taustalaulut toimii myös tosi hienosti, ja pienistä, hienovaraisista kokonaisuutta värittävistä kitarajutuista pidin paljon, viimeiseen kertosäkeeseen lähdössä esimerkiksi.. Soolo-osion kitaraefektistä tosin tuli jostain syystä mieleen Bollywood-elokuvat :)
0   +1 +2
 
9
musicman85 30.08.2006
kesti jonkun aikaa tämä kommentointi..

alusta tulee himin in joy and sorrow mieleen hieman. en siis mitään kopiointia tarkoita mutta samanlainen tunnelma:) tämä on oikeastaan parempi tää akustinen versio, mukavan tunnelmallinen ja kaunis tulkinta! ja tosiaan kyllähän tuo himin vaikutus huokuu aika vahvasti läpi tästä mutta eipä se nyt haittaa. hienot soolot muuten!:) seuraavaan biisiä vain studioon äänittelemään!!
0   +1 +2
 
9
Kimble82 29.08.2006
Asiallinen biisi! Tod.hyvä ilman rytmiäkin!!! Hyvin onnistunut kaikin puolin, ei sanomista!!!!
0   +1 +2
 
9
henk-ku 27.08.2006
No hei oikeesti aika huippu ((: tykkään.
0   +1 +2
 
9
hietzu 26.08.2006
Zen Cafeta lainatakseni: Todella kaunis.Akustinen versio toimii todella hyvin ja ääni on ihanan mystinen ja tumma.Miltei saa kyyneleet pakkautumaan silmille... :') Kyllä tämmöistä kuuntelisi mielellään livenä.Hyvin on kitaralla kikkailtu,ettei ole vaan tasapaksua taustasoittoa.Tuli taas todistettua että mies osaa asiansa.Kiitos kun ihastutat meitä musiikillasi :)
0   +1 +2
 
10
tyt-to 26.08.2006
Voi vitsi,tää tykkäs ja paljon.Ääni kestää hyvin kun jollakin saattaa vähä mennä alakanttiin tai yläkanttiin mutta se siitä sitten.Kaunis melodia ja sanat on hyvät.Loistavaa ja enemmän tällaisia biisejä ^^
0   +1 +2
 
10
HW 26.08.2006
Sehän oli kiva. Omaan makuuni vähän turhan pop mutta varsin kaunis ja koskettava kappale silti. Rakenteeseen olisin kaivannut vähän enemmän persoonallisuutta kun tuo säkkäri-kertsi-säkkäri-kertsi-soolo-kertsiäloppuunasti-rakenne on jo ihan pikkaisen loppuun kalutta...

Laulu oli tässä se kiehtovin elementti. Melodia oli kaunis ja melankolinen ja laulajan äänessä oli jotain hyvinkin herkkää. Muistaakseni kitisin aikaisemmin VilleValo-maneereista... tässä niitä ei enää kuulunut ja se toi äänen persoonallisuuden paremmin esiin. Edelleen olisi kiva kuulla mitä tapahtuu jos varovaisuus viskataan menemään mutta tavallaan tuo varovainen ote toi tulkintaan sielukkuutta joka menetetään jos käydään karjumaan ihan kunnolla. Taustalaulutkin toimivat oikein mainiolla tavalla.

Kitarat tukivat kauniisti laulumelodiaa ja vaikka ajoittain olisi kaivannut mukaan muitakin elementtejä, kokonaisuus oli varsin herkkä ja hauras. Soolon kohdalla oli käytetty jotain salaista efektiä joka toimi oikein kivasti. Se tavallaan kehitti äänimaailmaa vähän runsaammaksi. Jonkinlaista kehittelyä olisin viimeisiin kertseihin lisännyt mutta oli tämä näinkin varsin toimiva paketti.
+2   +1 +2
 
10
Lööw 26.08.2006
Tää on mahtava biisi :P muuta en osaa sanoo veti hiljaseks
0   +1 +2
 
8
Zythifer 26.08.2006
Eipä huonoa ollenkaa. Kaikinpuolin oli hyvä biisi, mutta ehkä tämän tyyliset biisit ei ihan ole mun makuun. Hyvä biisi joka tapauksessa.
0   +1 +2
 
9
AquaSonic 26.08.2006
Biisi on edelleen hieno. Sinänsä akustisuuden tuoma lisäarvo teemaan nähden on positiivista ja kitarat kuulostavat erittäin hyvältä. Tässä versiossa taltioinnin ja miksauksen osalta vokaalit ovat kuitenkin liian ahtaat. Saundi on kuin kahden neliön kopissa luikautettu mikä sinänsä muuten niin kauniista biisistä hävittää osan mielen tilasta (=avaruudesta, ei mielentilasta).

Biisin voisi kuvitella soivan kahden baarijakkaralla istuvan kaveruksen duettona tummanpuhuvassa ja hämärässä ravitsemusliikkeessä valokeilojen valaistessa hahmoja ja takana laskeutuvaa punaista samettiverhoa vasten, vaan reverbit ovat siihen nähden vokaaleissa pielessä. Niihin kaipaisi joko pehmeyttä tai sitten vaihdettaisiin täysin toisenlaiseen ympäristöön edelleen baarijakkaroilla isossa salissa ilman ainoatakaan ihmistä ympärillä, jolloin taas reverb tarvitsisi vokaaleissa ja kitaroissa reilusti enemmän viivettä.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat