The Floating Universe Of Mud

2:50

Kosmista mutaa.

Kappaleen alkupuoli äänitetty käyttäen pelkästään bassoa muutamalla efektipalikalla paikoin höystäen, jonka jälkeen maisemiin laskeutuvat rummut ja kitara.

8.27   589 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

K.Tormentor 11.05.2010
Silmä silmästä, kommentti kommentista. alusta voisin minäkin napata sinuna jotakin pois. hienot efektit tosiaan. En oo genren asiantuntija/ystävä, mutta vielä kun maustaa soppaa ja ottaa vähän lientä pois niin homma on bueno. eikö ollu mukavan ympäripyöreä kommentti?
0   +1 +2
 
Olppa 07.03.2009
Biisin kokonaispituuden kannalta hieman liian pitkä alku, sillä tätä olisi voinut kuunnella paljon kauemminkin. :) Hyvin soitettu, mutta tästä kuitenkin puuttui se jokin, ehkä juuri pituuden takia.
0   +1 +2
 
8
Argyle 06.03.2009
No niin. Nyt tuntuis toimivan. Basso-intro - ja taas maailma hymyilee! Ja vielä toimiva sellanen! Nyt vaan toivon ettei homma läsähdä... Hyvinhän tuo polkas käyntiin. Kitarasoolo hiukan jankkas itseään huomioiden ettei taustallakaan niin paljoa tapahtunut. Hyvä laulaja pykälään ja tota ois kuunnellu toiset saman verran. Noinensa ihan mukava pieni instru-pala.
0   +1 +2
 
Mr Fobias 05.03.2009
Siistiä fiilistelyä. Loistavaa bassottelua alussa, nuo efektit on hyviä tuolla taustalla, mutta niiden käyttöä voisi monipuolistaa, laajentaisi kipaleen arvostusta enemmän pääkopassani. Miksi säröskitta osuus on niin pieni? Jäi harmittamaan kun on niin lyhyt. Onneksi voi aina kuunnella uudestaan. Komeata tunnetilanhakua kuitenkin on ilmassa.
0   +1 +2
 
9
Ted Nugentti II 04.03.2009
Vai että pelkkä basso + efektejä. No jumalauta, tää on just tätä, nyt tekis taas mieli ostaa helvetinmoiset efektipedaalit kun tämmöstä tulee vastaan. Oikeesti, haista paska. Hemmetin hienoja kaikuja ja lurinoita lähtee vehkeistä. Sitten tulikin rumpuja + skittaa. Onneksi, kun vähän kävi jo haukottamaan. Jos tän biisin nimi ei olisi noin zappamaisen pimeä, niin antasin tälle pari pykälää vähemmän pisteitä. Kyllä musa on nimittäin sen verran kokonaisuus. hyvä, rehvake.
0   +1 +2
 
9
Blondiapina 03.03.2009
On muuten todella rentoa maalailua tuo alku. En pitänyt niinkään kitaran saundista, mutta riffit toimivat hyvin. Rumpalille myös plussaa.
0   +1 +2
 
Transparent 03.03.2009
Hieno kappale, josta olisi ollut aineksia pidempäänkin veisuun. Ihan jäi odottamaan jatkoa, että eikai tämä nyt vielä loppunut.
0   +1 +2
 
zenri 01.03.2009
Mukavaa, että täällä ringissä tulee vaihteeksi progressiivista rockiakin vastaan, ettei olla ainoa bändi sillä saralla. Alku on miellyttävän kuuloista, mutta soundipuolelle siihen kaipaisi vähän munaa lisää, kun kuulostaa vähän turhan paljon juurikin efektipalikan mulkkaukselta. Rumpujen lähtiessä tuo korkea "kello" on mielestäni vähän turhan pinnassa. Vähän ehkä jää kokonaisuus torsoksi, että näin introna menee vallan hyvin, mutta sitten kaipaisikin jo lihaa luiden jatkoksi.
0   +1 +2
 
pallomember 28.02.2009
Hienosti heitellään bassoraitoja päällekkäin ja saadaan avaria melodioita. Tuossa nostatuskohdassa on selkeää RHCP-groovausta havaittavissa. Tykkäsin terävistä bassolinjoista ja hyvin soljuvista kitararaidoista.
Rummut on vähän vammasen kuuloiset - varsinkin tomit.
0   +1 +2
 
7
electrichaos 28.02.2009
uinuvaa, uinuvaa, uinuvaa, kunnes lopuksi kolahtaa... jonnekkin.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat