Excessive moderation (Sun wind mix)

Stocco | 12.05.2003 | Hardtrance
8:09

2001 160BPM

Ei taaskaan mitään uutta Auringon alla. Kovaa on renkutus jälleen. Sukellusvenekolinat ovat mieleeni. Niitä tungen joka väliin. Melodiakuviot ovat omalaatuisia. Kuuntele vaikka.

7.89   2721 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
dbgirl 10.03.2006
"Erittäin hyvä ellei täydellinen".
0   +1 +2
 
9
HW 10.12.2005
Tässä biisissä oli siinä määrin iso ja tumma basari että subbarini pomppasi innosta jokaisen iskun kohdalla. Onneksi bassossa ei ollut vastaavassa määrin potkua.
Melodiat olivat stoccomaisen hysteerisiä, seinästä toiseen poukkoilevia kuten asiaan kuuluu. Äänimaailma oli projektin luonteelle uskollinen sukellusvenekolinoineen kaikkineen. Pituutta oli ehkä parin minuutin verran liikaa mutta se on vain allekirjoittaneen subjektiivinen mielipide.
Tämä vaikutti suunnilleen samalla tavalla kuin kolme kupillista tosivahvaa kahvia. Eli kuulijassa heräsi lähes vastustamaton halu juosta pitkin seiniä kylmän hien kihotessa otsalle. (tuo oli kehu)
0   +1 +2
 
Mahteri 08.12.2005
Melodia osittain onnistunut, osittain oksettava. Siis idea hyvä, mut jotenki se kaipais vähä hienosäätöä. Ideaa kuitenkin on. Sukellusveneäänet tosiaankin hyvät.

Säröä biisistä vähän löytyy, mutta omasta mielestäni se on "vain taiteellista hienoutta" (johtuen sympatiasta, kun itselläkin kaikissa väsäyksissä on aina hirveät määrät säröä). Kaikki eivät kuitenkaan välttämättä pidä säröä hienona, joten siinä olisi hieman korjattavaa.
0   +1 +2
 
Stocco 02.09.2005
8 minuuttia on kuules tarkkaan laskettu juttu! Muu meneekin sitten tunteella.

Kiitoksia avautumisista.
0   +1 +2
 
Kalaforn 10.08.2005
Alkoi aamu kyrsiä, joten päätinpä vihdoin tutustua projekteihisi ja sanonpa vain, että tämä pääsi jopa yllättämäänkin, alun tummansävyisellä kick-samplella ja muilla sen sellaisilla hullunkurisilla kiksellä, jotka ikävä kyllä upposivat täysin, siis, vaikka niistä ei kovin ihmeellistä kuvaa saakaan päähän sitten millään, en vain ymmärrä, en pätkääkään. Bassolinja toistaa itseään, ainakin kolmen ensimmäisen minuutin aikana, sitten se vaihtuukin tai ainakin luulen niin, siis sama yksinkertaisuus jatkuu, mutta vain muutaman asteikon ylempänä normaalista. Juu, pituus oli ihan siedettävä, ei alkanut kyllästyttämäänkään missään vaiheessa, vaikka 8 minuuttia ei olekaan tällaisille biiseille se sopivin, mutta miellyttihän tämä sentään tarpeeksi ja saa nähdä, kuuntelenko tämän saman kipaleen joskus toistekin, paremmalla fiiliksellä. :)
0   +1 +2
 
spiritusandasper 06.04.2005
Jeps. Aika mukava biitti/basso yhdistelmä. Noista melodioista sitten ei meikäläinen kauheasti lämpenekään. efektit on aika näppäriä ja toi sukellusvenesoundi toimii aika kivasti. Jotain koukkua pitäis löytyä kyllä mun makuun enemmän tästä, että jaksaisi pidempään innostaa. No ei oo ihan täysin meikäläisen musaa tämän tyylinen jumittaminen. Kuitenkin mukava välillä kuunnella erityyppistäkin settiä, kuin normaalisti. Täytyy sanoa että noi biittikikkailut ja efektihässäkät tässä on parasta. :)
0   +1 +2
 
Tr3oX 09.09.2004
Melodiassa on ideaa ja biisissä meininkiä, saundit vaihtoo ja pannausta niin johan toimii 10xparemmin...
0   +1 +2
 
10
Cerefi 18.06.2004
Eipä olisi osannut vaihtaa bassokuulokkeita päähän parempaan aikaan. Tuo bassolta kuulostava ääni taustalla suo tälle jonkinlaisen trance-päätteen, ja tuo tempo tuo sitten tuon hard-sanan eteen. Nuo sukellusvene-soundit ovat sopivissa kohdissa, ja niillä saa pelottavuutta tähän hyvin lisää. Olen toki kuullut parempiakin trancevetoja pilvin pimein, mutten muista parempaa hardtrancea kuulleeni.
0   +1 +2
 
6
Meliciah 11.03.2004
Aika stressaavaa musaa... Jos hidastaisit vähän tempoa, niin vois tulla vähän rauhallisempi fiilis tosta biisistä...
0   +1 +2
 
Pequman 10.01.2004
Katsotaanpa.. Äänimaailma hieman kuivahko, mutta toisaalta kyllä nousee ihan hyvällekin tasolle. Melodiakuviot eivät iskeneet, varsinkaan tuo arpeggio. Positiivistakin löytyy: kappaleen bassorummusta tulee mieleen Aphex Twin - hedphuq. Joopajoo, eipä kyllä vakuuttanut tämä biisi, mutta kuulostaisi ainakin näistä kajareista sentään olevan teknisesti kunnossa.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat