Rautatie

Steve Valley | 16.05.2006 | Rock
3:44

Suhteellisen vakavahenkinen teos, jonka synnytyskään ei aivan ilman tuskia tapahtunut. Päiväkirjastani voi lukea tunnelmia siltä hetkeltä kun luulin biisin olevan valmis... En jaksanut miettiä mihin alagenreen tää vois kuulua, mutta ehdotuksia otetaan vastaan!

9.60   1785 kuuntelua

Kappaleen sanat

On hylätty rautatie, kiskot ruohoon peittyneet
Neito pitkin sitä kulkee, paljasjaloin astelee
On katse eteenpäin horisontin suuntaan

On kirje kädessään, sitä tyhjin silmin tuijottaa
Paperia likomärkää tuskin pystyy lukemaan
Nuo sanat kuluneet hän tahtois unohtaa

Ei se tyttö itke
Ei se kyyneleitä vuodata, ei enää
Ei se kyyneleitä vuodata, ei enää
Jäljellä oo yhtään pisaraa

Luona kyläntapaisen kaartuu polku vasempaan
Sillan luona siintää valot bensa-aseman
Kromi kiiltelee ja kahvinpavut tuoksuu

Mies kyydin tarjoaa, tyttö autoon torkahtaa
Valtatiellä tuntee kosketuksen ihollaan
Leikkii nukkuvaa, mitä lie hän odottaa?

Ei se tyttö itke...

Puoliunissaan hän kuulee, vaatimuksen kuulee,
Vain se tyttö viestin kuulee, ja putoaa, pisara viimeinen

Ei se tyttö itke...

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

sir.henry 20.07.2007
Biisistä tulee mieleen Liekki, vain hieman maallisempana versiona. Ehkä se johtuu laulajan persoonallisesta lauluäänestä. Hyvästä kitarasoolosta erityismaininta.
0   +1 +2
 
10
Muistikuva 14.04.2007
Hitto joo, olen jäänyt tähän koukkuun. Kuulostaa pienen tauon jälkeen vaan paremmalta.
0   +1 +2
 
10
Muistikuva 17.07.2006
Moron. Kyllä kuulostaa hyvältä. Aluksi vieroksuin tuota laulusoundia, mutta vain hetken. Rummut hienosti mukailee parissakin kohtaa laulurytmiikkaa ( tulinkohan ymmärretyksi ? ) No joo, tästä pidin kuten myös useasta aiemmastakin teoksesta.
0   +1 +2
 
9
KaZu 21.06.2006
Jeah.. kuuntelen nyt kolmatta kertaa peräkkäin :) Menevä kappale, namu basso ja huikea kitarasoolo. Kyllähän sä osaat, vielä laulaakin! *taputtaa pikku kätösiään* ;)
0   +1 +2
 
Kaira 02.06.2006
Mukava fiilistelypala. Aluksi kuulosti vähän kornilta, jopa imelältä, mutta kuuntelukertojen myötä alkaa kyllä toimimaan. Varsinkin noi nasaalit korukuviokohdat.:) Tässä on muuten muihin kappaleisiin verrattuna vieläkin veikeämpi laulusaundi, juuri nimenomaan nasaalimpi. Aluksi tuntui että siinä menee vähän överiksi, mutta eipä mennytkään.. toimii varsin mukavasti tällasessa biisissä.
Sävellyksestä ja toteutuksesta en lämmennyt ihan täysin. Jotenkin tuntuu ettei vieläkään päästy ihan omalle tasolle.. jos noin voi sanoa. Semmonen tuntuma on että potentiaalia olisi niin paljon parempiinkin biiseihin.. Hyvä tämä oli.
0   +1 +2
 
10
Valtaisaaa !
0   +1 +2
 
10
Norman Bass 20.05.2006
Tämä on oikeasti tehtyä musiikkia ja tämä on aikas hyvä. Tyylilaji ei ihan ole mun maun mukaista, mutta hyvin tehty jokatapauksessa. Kaikkea kuuntelen, enkä tätä jätä unohduksiin, kyllä tämä tulee soimaan vielä useamminkin minun ämyreistä. Taitava on tämä herra Plan.
0   +1 +2
 
9
MunRa 18.05.2006
hienoa työtä..:D
0   +1 +2
 
digius 17.05.2006
Raudanlujaa toteutusta taas tarjolla. Suomirokkia jossa on sekä soundillisesti että sanoituksellisesti kuunneltavaa yllinkyllin.
Rento meininki johon sisällytetty koskettava "arjen" tarina. Plus hienoja soittosuorituksia: rytmiryhmä, basso ja aina loistavat kitarajutut, lopun pitkää "venytysoutroa" myöten.
Kyllä kelpaa kuunnella!
0   +1 +2
 
10
makes69 17.05.2006
Raudanluja näyte Theplanilta taas. Mites tähän voisi reagoida muuten kun diggailla vaan. Introssa kitara tuli sit takaperin feedbackin kanssa vastaan.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta