Amorin nuoli

Steve Valley | 24.01.2012 | Ballad
3:03

Katselin Blue Velvet -elokuvaa, jonka inspiroimana syntyi tällainen, ei niin kovin vakavissaan tehty, hiukan Roy Orbison -henkinen harjoitustyö. Vibratossa käytetty hiukan dopingia.

9.00   211 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
jarpat 22.08.2018
Hemmetti! Monella tasolla HIENO BIISI´! Soundit /instrumentointi - en muuttais mitään - hienosti vedetty. Myöskin tuo "tietyn fiiliksen" loihtiminen (bluevelvet/orbison) on onnistunut upeasti. Tulee kyllä mieleen, että millaisia pastisseja näillä avuilla saisikaan irti muualta - taitoa on ainakin riittävästi. Ja joo, Baddingkin ois voinu aivan saletisti vetää tämän levylle liki tällaisenaan. En tiedä ootko enempi laulaja vai soittaja, mutta on kyllä kiva kuulla, kun joku pystyy tällasen laulamaan. Paljon on jengiä jotka "on laulajia", mutta ei oikeesti osaa juuri mitään.
+2   +1 +2
 
9
digius 14.07.2018
Kyllä käy Orbison pastissista, ja jotain Badding parhauttakin tässä on aistittavissa. Baritonikitara olsi voinut olla vieläkin dramaattisempi, mutta jos tosiaan oli harjoitustyö, niin jätetään parantamisen varaa himpun verran. Sovitus on jo tällaisenaan Amorin käyttöön vaarallisen valmis.
+2   +1 +2
 
MSV-Studio 25.08.2012
Mainio yleissoundi ja laulusuoritus myös erinomainen. Sävellys on melodialtaan kaunis. Se on kuitenkin sovitukseltaan ehkä hieman pötkö, jääden kaipaamaan suvantokohtaa tai pysäytystä yms. Rummut saisi olla hieman enemmän pinnassa, varsinkin virveli. Voipi johtua kuunteluolosuhteista se puoli, eikä ole häiritsevää. Riffejä soittava tremolokitara on ehkä turhankin oikealla stereokuvassa, ollen aavistuksen dominoiva. Kyllä Steve kuitenkin tietää mitä tekee. Näin on.
+2   +1 +2