No Answers

3:31

Varsilenkkarit ja Mosh-lippikset esiin ja heti! Eli perinteisempi hevi liittoutuu thrash-vaikutteiden kanssa tässä biisissä. Melodioita, laulua ja huutoa sopivassa mittakaavassa. Sanoituksissa pähkäillään uskonnollisten kysymysten kanssa ja eihän niitä vastauksia tunnu niihin tippuvan eli "anti olla sitten ja olkaatten hyvä ja pitäkää tunkkinne" on lopputulema noista pähkäilyistä.

8.38   277 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
nakkiFIN 12.03.2011
Alun trashriffittelyn jälkeen odotin kunnon rähinälaulua; yllätyin melkein puhtaasta laulusoundista, tosin positiivisesti. Noin muuten, upeat soundit olette kaivaneet. Loppuun olisin kaivannut jotain nostoa entisestään. Huomaa että jäsenet osaavat hommansa ja instrumenttinsa.

Oikein toimiva ralli, kuuntelen toistekin.

-Niko, Sinn Cara
0   +1 +2
 
Ilakoiva Peku 14.01.2011
Alku lähti kivan rässisti liikkeelle, mut sitten mie aloin odottaan vähän vihaisempaa laulua perään, niin tuo vaati vähän totuttelua tuollainen rauhallisempi laulu. Oikein mainiota rähinäähän tämä on kivaaa riffiä toisen perään, mutta se viimeinen maaginen puristus jää vähän puutumaan, mutta tosiaan oivaa metakkaa näinkin.
0   +1 +2
 
Furry 13.01.2011
Hyvä biisi kasassa, tunnelmat vaihtuu tiiviisti. Tässä on kiva soppa keitettynä, aineksina vanhan koulukunnan rässiä ja uudemman sukupolven metallia. Intro oli mahtava! Jykevää ja tarkkaa soittoa.
0   +1 +2
 
_W_ 13.01.2011
Olipas jykevät soundit! Biisikin on kovaa mättöä mutta omaan korvaan semmonen punanen lanka vähän uupuu. Moderni hevi on tietysti vähä erilaista ku tuo kasarihevi mitä ite tulee luukuteltua. Mutta hiukka vaikee tähän oli päästä mukaan, eikä tullu selkeää kertsiä mikä ois jääny päähän soimaan.

Soitto kulkee mallikkaasti, laulaja ärjyy vakuuttavasti ja soundit on tikissä. Vähän hiomista sävellyspuolella niin toimii.
0   +1 +2
 
Kreeta 12.01.2011
Hyvää soittoahan tässä heti alkumetreiltä. Hyvä vaihteleva sovitus. Hyvä ääni laulajalla. Ei ihan mun lempi genre, mut kyllä tätä mieluusti kuunteli.
0   +1 +2
 
9
mr_fat 11.01.2011
Rock on boys! Kunnon terapia mättöä tollasel.. hmm.. depech mode fiballa.. ehkä, vokaaleis? Uppoo kyl!
0   +1 +2
 
10
Soundcraft 10.01.2011
Tommonen Stone -tyylinen alku toimii aivan helvetin hyvin! Erittäin mielenkiintoinen laulu! Vähän tuli mokoma mieleen, sitten tulee ilmeisesti pre-chorus josta tulee vähän uudempi metalli mieleen(Slipknot, 5FDP ym.) Sitten irtoaa vähän vanhemman kasti settiä ja vähän rässimeininkiäkin. Kerta kaikkiaan LOISTAVAA! Oli pakko kyllä ladata koneellekkin tää biisi! :)
0   +1 +2
 
7
Gameon 10.01.2011
En oikein osaa sanoa miksi tämä biisi ei minulle toimi.

Soundit ja miksaus on mielestäni hyvät. Solistin nuotteja alaspäin valuttava laulutyyli vähän häiritsee. Tyylikeinona ihan ok, mutta ehkä vähän ylikäytetty tässä.

Mukavan aggressiiviset fiilikset biisistä tulevat. Rumpali pitää paketin timmisti kasassa. Karjumiskohtauksiin kaipaisin vähän tukevampaa laulusoundia. Tukea muutenkin laulajalle lisää.

Kitarasoundeista tykkäsin! Ei hullumpi ralli, mutta pientä korjattavaa riittää.
0   +1 +2
 
8
Hillo-munkki 09.01.2011
Helvetin kovia riffejä. Laulua vois parantaa aika lailla. Oikeastaan biisi on parempi ilman laulua. Soundit biisissä ovat ihan hyvät
0   +1 +2
 
8
electrichaos 09.01.2011
Perinteisellä otteella etenevää hevanderia. Kivat riffit jne. Hyvää biisissä on se, että yritetään laulaa eikä öristä. Samalla kuitenkin laulu on biisin heikoin lenkki. Ei huono, mutta lisää varmuutta kaivataan.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4 5