Your Colours

StAr | 31.01.2006 | Ballad
4:02

Säv / San - StAr [Leena-Mari Marjanen]
Sov / Guitar / Background / Miksaus / Masterointi / Äänitys - Juha Marjanen
(Blueveljet Oy)

Uusi versio, uudet laalut tosin vieeläkin vähän hätäisesti tehdyt eli tuun tätäkin hiomaan. Sry mates! C-osassa faijan psykedeeliset kitarat kuunnelkaa ja kommentoikaa :)

your colours/
let me see them all/
cause I've fell in love with them/
forever more, forever more/

8.07   3608 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=185077
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Sharegraw 02.03.2013
Ihan älyttömän hieno ääni ja äänenkäyttö! Pientä epävireisyyttä oli siellä sun täällä, mutta siitä huolimatta sun lauluääni on erikoislaatuinen.
0   +1 +2
 
bzau 05.07.2007
ei hitto miten kiva ääni sulla on ! tää biisi kuulostaa jo enemmän kokonaiselta ku siinä on muutaki ku piano ja syna. munkaan mielestä toi colours-kohta ei oikein mee, mut muuten superkiva !
0   +1 +2
 
Katya 20.04.2007
tää jää soimaan aina mun päähän :D
ihanaa !
hassuja tuplauksia jossain, en tiedä kuka ne on tehny, et sinä ainakaan.

sun sävellykset on kauniita, paremmin vaa viel käyttöö ne ärär.
ja äänestäs vielä että se on kehittyny paljon meiän eka nauhotuksista.

värii on äänessäs, tunnetta ja kauneutta, tiedä se.

rauhaa lensku !
0   +1 +2
 
7
Marya B. 08.11.2008
ihan nätti sävellys ja sanat. Myös kitarat nätit taustalla.Mut tuo laulu oli kyl epävarman tuntusta ja epävireistä lähes kokoajan, että ei mun korvaan kuulostanut hyvältä.. Mut hienon biisin oot muuten onnistunu tekemään :)
0   +1 +2
 
4
tuuttuut 20.07.2006
Uaah, tytöllä kaunis ääni, mut biisi on..hirveä, nuo rummut erityisesti. Ehkä rauhallisemmat biisit ois sun juttu? Niin pääsis äänesi oikeuksiin :)
0   +1 +2
 
8
degeneraatti 25.04.2006
en haluais kuulostaa idols-tuomarilta mut musta tuntuu et laulu ei aina "ylety" heti kohdalleen (c Nina Tapio), ja tempo vois mun mielest elää hieman enemmän. mut hyvin menee silti, ja biisi itsessään on tosi kiva.
0   +1 +2
 
8
OppivaOrava 03.04.2006
kappaleesta jäi positiivinen kuva, yhdyn mielipiteeseen että kohta 'colours' ei kuulosta hyvältä, liian korkealle ja väärin painotettuna ei toimi. Odotan seuraavan biisin kuuntelua. :)
0   +1 +2
 
8
A. Lasso 25.03.2006
Aika hyvä biisi. Tosin noi konerummut ja basso on melkosen huonot - oikeet soittajat kehiin. Ne taustan fuzz- kitarat ei kans aina istunu, toisin kuin akustiset, jotka toimi. Ihan hyvä biisi ja olet kyllä hyvä laulaja.
0   +1 +2
 
9
Nerevarine 23.03.2006
Juuh ruusuja ja risuja sektiota kartoitetaan ^^"

eli siis aloitetaanpa soitin tasapainoista. rummut on vähän hämärät saundeiltaan ... vaikkakin sopivat musiikki tyyliin ihan jees. Kitarat todellakin psykedeliset mutta ihan hauskat. Hyvä laulu ääni jokseenkin muukamia paikkoja olisi voinut hioa lisää. Laulun sävy muuttuuu oudosti joka kerta sanassa colours kun menet ylös jotenkin matalammat soivat paremmin kuin se korkea kohta. koulutuksen jälkeen äänessä potentiaalia vaikka mihinkä. Tuotannon laatu on hyvää äänitys ja miksaus ammattitaitoista kuten sopi odottaa. Näin koti äänite muusikkona ei voi muuta sanoa kuin että olen lievästi kateellinen siitä toisilla on noin hyvä mahdollisuus työstää omaa musiikillista visiotaan.

Kappaleena pläjäys ihan kiva kovin perus pop kaavaan menevä ja jäi odottamaan sitä koukkua joka vie mennessään mutta jos pysytellään peruskaava musiikissa niin suoritus on kaikkien sääntöjen mukainen. Sitten kun kappaleista löytyy sitä jotain joka erottaa sen muista saman tapaisista voi ovi olla auki vaikka mihin. Paljon harjoitusta ja ja sitä persoonaa näkymään niin paketti on valmis maan markkinoille =D kaikkea hyvää ja keep up the jolly good show, tässä odottelessa inolla uutta materiaalia.
0   +1 +2
 
9
dt1 19.02.2006
Millon mä en ois tykänny sun biisistä? :D eimut tää on jotain upeeta.
ainoo juttu mikä ottaa vähän korvaan, et tuntuu menevän ylinopeesti noi rummut, mutta kaipa se vain vaatii totuttelua.
Sitten muutaman kerran tulee outo ääni, joka ainakin kuulostaa joltain häiriöltä? mutta laulamiset ihan upeet ja hieno melodia!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2