Squaremeat - goarock

SQUAREMEAT | 13.01.2003 | Goa
6:47

sellanen perus ränttä tänttä

9.00   5898 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
[zaler] 23.05.2003
"perus ränttä tänttä" :) heh...
no, ainaki on menevä semmonen.
0   +1 +2
 
10
aimosaab 12.03.2003
10 toki, koska 02:33 kohdalla alkava määrittelemätön saundi on vain jotain niin halvatun absoluuttista. ette varmaan pahastu, jos sanon, että makein ääni mitä ikinä missään on kuultu!!! muutenkin rokkaa ihan kivasti tuollai groovesti. ai jumalauta...
0   +1 +2
 
8
Terva 25.02.2003
ihan kivaa perus settii, tiän muuten et uus levy jo valmis tulos entiä millon...
0   +1 +2
 
7
Stocco 15.02.2003
Jaa'a. Enpä oikeen tykkää rokista...
0   +1 +2
 
9
oivaa hautajaismusaa, saa elävät tanssimaan kuin kuolleet, varmasti(todistetusti?). passon ja rumphujen yhteisaaltoileva värähtelyhyöky synkronoi resonaattorini oivallisesti ajattomalle vyöhykkeelle, missä kaikkeus on nyt. hyvin käytetty tuo kahen minsan kohalla paukkaava arkkityyppinen kooamelodia, zubafressiä ja kuitenkin niin lekendaarista ja sitten se míltei koko ajan tuleva pieni tilitys tilulii saa minut lulemaan, että maailman joukkokonemieli on ottamaisillaan yhteyttä henkilökohtaisen seurantalaitteeni välityksellä. ei sittenkään.
loppuhehkutus kliimaksia edeltää puhezämple, josta en saa selvää. loppuhehkun kohalla silmään tuli neljännes liikutuksen kyyneleestä. laitoin soimaan minsasta ennen loppua uusix. oivaa aaltomuotojen herrailua.

Ehkä sittenkin parhaimmillaan aamubussissa. kahvinhajuisten möröttäjien keskuudessa nautittuna. mieluiten kaikkien läsnäolijoiden jokaiseen keskukseen suunnattuna.
0   +1 +2
 
Nyhde 13.01.2003
Varmaan henkilökohtainen suosikkini näistä tältä sivulta löytyvistä kappaleistanne. Groovy bassolinja ja alun tyylikkäät beattikikkailut ennen starttia pistävät kummasti mielenkiintoa mukaan. Jotenkin soundit tuntuvat painottuvan jollain kummalla tavalla enemmän oikealle, mutta en kyllä ole aivan saletti. Tästäkin pikkufibasta huolimatta äänimaailma on äärimmäisen tyylikäs. Melodioita iloisesti rääkkäävä säröleadi on oikein mainion kuuloinen ja repii hampaatkin suusta. Rullaa ja tavattoman tyylikkäästi rullaakin. Tässä on kyllä ehdottomasti neliölihaa parhaimmillaan.. ei voi oikein muuta sanoa. Teidän pitäisi varmaan keitellä vähitellen uutta soppaa Exogenicille tai jollekin toiselle lafkalle. Innolla uottelen.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta