Flying Without Wings

Speed Freek | 04.10.2004 | Melodic Trance
8:22

Haikeita melodioita tarjoilee tämäkin trancetus. Basslinen kanssa meinasi mennä hermot muutamaan otteeseen, kun se ei sitten millään alkanut asettumaan miksaukseen

9.29   8022 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Immunity DBL 20.07.2014
hyvää settiä !

tuli kuunneltua top 40 elektronista listaa ja tämä on ehdottomasti paras trance kappale :D
0   +1 +2
 
DJ Smash 27.02.2008
Kappale on minusta äärimmäisen vahvasti tuotettu, ainoana miinuksena omasta mieelstä se, että ehkä hiukan enemmän munaa kiksuun olisi täytynyt saada, mutta se nyt on pientä näinkin hyvässä tuotannossa. Melodiat ovat haikeita, pianot tuovat ihanan fiiliksen pääkoppaan. Ei siinä mitään, upeaa nostattavaa trancea :)
0   +1 +2
 
10
Holmström 12.04.2005
Hyvä Speed :) Jes... täysillä mentiin... Aivan helkkarin loistava tuotos! Aivan erinomainen kokonaisrakenne jossa melodia, base, efektit, piano on vedetty oikeaan paikkaan oikeaan aikaa. Jeah! Todella maukkaan kuulloista.
Sisääntulo / intro... sen valuttaminen koko hässäkkään sisään tapahtuu erittäin sujuvasti.
Nousukiito tehdään normaalisti vauhdissa 280 km/h jotta saadaan pulkka ylös, mutta Speed Freek teki ylösvedon jo 150 vauhdissa. 2:15 pianon sisäänheitto ja taustat aivan upeeta. Ei tarvitse mennä kuin minuutti eteenpäin niin räjähtää ! Jeh... ja hallitusti. Show on alkanut ! Tää kaveri pitää biisin hallussa niin tuotannollisesti kuin loppuviimex toteutuksessa. Tässä todella lennetään ilman siipiä.... ja helvetin kovaa ja korkealla. Ja pysytään ilmassa ! Alas tultiin pakkolaskulla... Liian nopeasti. Pieni lisävenytys kohti kiitorataa???

Tämä tuotos tarvitsee välitöntä julkisuutta valtaväesölle edes klubi rintamalle. Voisinko saada luvan edesauttaa tässä casessa?

(se siitä teknisestä arvostelusta, en päässyt niin pitkälle...) D;

Loistava biisi ja erinomaisesti tuotettu :) THNX !
0   +1 +2
 
10
Rites 01.03.2005
Taas loistava vedätys. Kun tämän ja kaikki aiemmat jne. kokoaa yhteen, kyseessä on hittilevy.
0   +1 +2
 
9
vilpu 15.02.2005
voihan hirvi. Ihan mahtava ralli. Tätä meikän pitää saada kuunnella kun tekee treeniä. Tästä saa energiaa! Melodia on kertakaikkiaan ihana. Tämä sai mun ajatukset pois ihan kaikesta muusta ja vei mukanaan. syvällistä analyysiä en osaa kyllä antaa mutta tuleepaha sanottua ees jotaki;)
0   +1 +2
 
9
protec 07.12.2004
Kerrassaan kaunista trancea....Tämmöst mä oon aaaiiina halunnu. (huuliveikot läppä, jos joku muistaa :D )
Ei ole mitään sanottavaa. tässä on jo kaikki kohdallaan.
0   +1 +2
 
9
Mike H 04.12.2004
Jeps, eli ihan mukavan kuullosta tavaraa. Kick potkii ihan hyvin, hihatteja olisi saanut olla enemmän, mutta toimii ihan hyvin näinkin. Clap- soundi tuntuisi olevan myös ihan kohdallaan. Kappaleen soundefekteistä pidän myös erittäin paljon. Pad olisi mielestäni saanut olla vähän massiivisempi. Ja pianosta rapsahtaa plussaa! Nosto lähtee ihan mukavasti ja kivalla filtterillä tuossa 2:47 ajassa ja siitä mukavasti eteenpäin. Enemmän olisin odottanut tuohon nostoon pientä tauko kohtaa, mutta kyllähän se näinkin toimii erittäin hyvin. Rakenne tuppaa olemaan kyllä ihan kohdallaan. Melodioita tässä on mieleeni todlla mukavasti. Tämä kyllä isee meikäläiseen! Tämmösellä luulis pikkuhiljaa lohkeavan jostain päin levytys-sopimusta.
Kokonaisuudessaan tämä oli todella mukava kappale. Enemmän tälläistä.
Ja tämä nyt tuo ainakin mieleen a98:n musiikin. Enemmän kun tuo N1 musiikki. Loistavaa!
0   +1 +2
 
10
Aurisgale 26.11.2004
Hmmm! Hienoa löytää lisää taitavia trance-artisteja. Kappaleessa on upeita bassolinjoja ja taitavasti maalailtuja melodioita. Piano melodia on loistava, mutta vähän alun jälkeen soittaa liian kovaa ja terävästi, ainakin silloin kun se soittaa yksinään. Taitaa olla ainut miinus muuten hemmetin loistavasti toteutetussa menokappaleessa. Bassoraitaa on kyllä pakko ylistää menevän tikistävästä sähkö-äänestä, joka on samalla sopivan hapokas. Biisissä on muutenkin hemmetin hienoja pyyhkäisyefektejä ja efektit on muutenkin todella toimivaa sorttia. Myöhemmät sahat biisissä on todella upeita ja melodia on varsin mieleenpainuva. Junnaus breikki tekee myös biisille hyvää, vaikka ei biisin melodiaan voi kyllä kyllästyä. Upeita sointuja ja filtteröinnit ovat loistavaa antia. Millähän ohjelmalla herra on saanut tehtyä näin upeankuuloista jälkeä? Ainiin voinhan mä nyt luntata tuolta laidasta;) 10. Pitää kuunnella lisää näitä muitakin=)
0   +1 +2
 
10
Avara 20.10.2004
Joooo, ihan tajuttoman hyvä pläjäys! pitkästä aikaa löysin mikseristä jotain todella hyvää trancea..
0   +1 +2
 
hullumies 20.10.2004
aika tajutont äijjä on paras...ja muuta...
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat