Scattered

5:04

Reason2. Vaihteeks tällasta housee. Soittimet eksyny tohon 70 luvulta, ainaki jotkut.

7.64   1764 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

No ei tässä kyllä ole mitään sellaista joka tekisi tästä progea... Ei ainakaan niitä osia joista minä progessa tykkään. Tämä kuulostaa itseasiassa aika hölmöltä. Se tuskin on ollut tarkoitus kuitenkaan? En mä voi pitää tälläisestä. Ei toi kitara sovi ton ihme sanan kanssa ollenkaan. Äh.
0   +1 +2
 
8
AcLaC 20.02.2004
Kohtalaisen lempeä house biisiksi. Tämä on parempi, kuin odtin genren nähdessäni, mutta melko pitkäveteinen silti. Aivan hienoa fiilistelyä kuitenkin, eikä soundeissa ole juurikaan moittimista.
0   +1 +2
 
8
M1cH0 20.02.2004
ihanpa näppärän kuuloista kamaa vaikka en ite tämmöistä kuunteletkaan!! kitara on periaatteessa hyvä vaikka onki yksinkertainen!! lopputulos ihan näppärä
0   +1 +2
 
RA 20.02.2004
Hmmhmm... Pääbiitti laittoi jalan vatkaamaan ja pään nyökkimään kivasti. Kitarasoinnuttelut on myös mukavat ja tuovat positiivisen fiiliksen. Valitettavasti muusta saundimaailmasta paistaa pienoinen presettimeininki. Pahoin pelkään myös että rummut ovat looppitavaraa?? Träkkeritausta kuuluu (sieltä sitä on itsekkin lähdetty;). Ei tämä missään nimessä huono ollut. Petrattavaa tosin löytyy vielä.
0   +1 +2
 
.:Academy:. 20.02.2004
Instrumenteissa hauskat saundit....tosiaankin, ehkä niissä jotain 70-luvun saundia oli hiukan. Kappale toisti ehkä liikaa itseään, mutta se nyt on vain minun mielipiteeni, sillä enpä muutenkaan ole tämän genren asiantuntija. Mukavan rauhallista musiikkia kuitenkin kuunneltavaksi näin yö aikaan.
0   +1 +2
 
[ sam ] 20.02.2004
Alkaa hieman tuollaisella latinomeiningillä ja siitä sitten jatkaa nasevasti ikäänkuin transemaiseen tunnelmaan, jota en ehkä kuitenkaan kutsuisi ihan proge-taloksi. Transsikappale tämä kyllä meikäläisen mielestä on, vaikka joitain talo-elementtejä sekaan onkin heitetty. Matalat äänet ja kickin olisi voinut hieman nostaa etualalle ja padeja/synia olisi voinut olla yksi tai kaksi vähemmän. Mutta yhtä kaikki mukavan letkeää menoa ja meininkiä, joka pienellä viilauksella voisi hienosti sopia ruskettuneiden ihmisten ja värikkäiden drinkkien täyttämiiin kekkereihin.
0   +1 +2
 
8
Taapero 20.02.2004
kivan menevä luritus :P kitarat on ihan kivat ja melodia on.. onse :D ihan kiva biisi kaikkiaan :P
0   +1 +2
 
9
MPS 19.02.2004
Hienon kuuloista meininkiä, kieltämättä! Äänemaailma ihan kunnossa, ja korkeatasoista houseahan tämä on. Kyllä mä tykkään!
0   +1 +2
 
6
Jezmilar 19.02.2004
Jep, ensinnäkin en ymmärrä millä tavalla tämä on progressiivista? Samaa teemaa jauhetaan alusta loppuun ja siitä on progressiivisuus kaukana vaikka kuinka vinguttaisi ties mitä helistimiä välissä. No, anyway, kyllähän tämän kuunteli, on vaan niitä biisejä joita on miljoona tuhannessa. Sopisi semmoselle levylle mitä kuunnellaan kun ajetaan kesäyönä avoautolla ympyrää 1000km. Lyhyemmälle matkalle valitsisin jotain muuta. Toteutuksessa ei mitään vikaa sinänsä, soundimaailma sopi biisin luonteeseen. Kiitos.
0   +1 +2
 
8
Infratuna 19.02.2004
Jätin Kertaallee tähän jo pitkän kommentin mut Mikseri kusi. Lyhennelmä. Kick liian kumea, iskevyyttä lisää. Reverbien tasot kuntoon, kuten muutki tasot. Biisi sekava! Kompura vois auttaa. Mukavan kesäne tunnelma, hyvät melodiat vähän väärinymmärrettyinä. Pari vuoden pääst teet jo kelpo soundii jos jaksat jatkaa.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat