You And Me

SpaceVision | 05.03.2007 | Spacesynth
3:56

Pitkästä aikaa jotain uutta. SpaceSynth/ItaloDiscoksi määrittelisin tämän kappaleen. Vocoderi laulua, c64 ja avaruus synailua siispä. Joten kuunnelkaa ja kommentoikaa, kiitos. :)

Vocoderi osoittautui todella hankalaksi, mutta sain sen mielestäni kuriin ihan kohtuullisen hyvin.

9.71   1859 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
celeron55 20.01.2009
Pakko sanoa nyt kerrankin kun sattui näin hyvä kohdalle: Loistavaa! Ei mitään moitittavaa. :-)
0   +1 +2
 
9
Kari Hanhikorpi 19.08.2007
Oldskool :) Tuo virveli-isku takoo mukavasti otsalohkoon. Soinnutus ja melodiat oikeinkin toimivia ja tosiaan kuusnepamaisia pärinöitä mausteena tässä kokemuksessa. Muutama filli lisää olisi sopinut mukaan, mutta eipäs valiteta turhasta.
0   +1 +2
 
9
Fröideiro 07.03.2007
Pirteä meno päällä. Jotkut korkeaodioista tykkään.t äänet tuntuvat katoavan jonnekkin, kuten vaikka tuo hihat ja jotkut leadit.
Tuo rumpubiitti antaa biisille kivaa potkua ja melodiat sekä basso vetää samaa linjaa. Vocoder kuulostaa vähän "oudolta" mutta on silti ihan hyvä.
C64 saundit eivät yleensä meikäläisen korvaan kuulosta miltään, mutta tässä biisissä ne kuulostavat oikein hyviltä.
Mitään hirveän huonoa sanottavaa tästä biisistä en kyllä nyt keksi.
Hyvin menee, jatka samaa rataa! :)
0   +1 +2
 
gerana 05.03.2007
Hienon kuuloista :) Monipuolista ja melodiat miellyttäviä. Tykkään tuossa 1:44 kohdalla alkavasta korkeasta melodiasta. Muutenkin olen tämmöinen korkeiden äänien ystävä niin ehkä siksi miellytti :D
Vocoderi kuulostaa kyllä oikein hyvältä ja saatu sovitettua biisiin nätisti, mutta minusta olisi kivempi saada selvää siitä mitä se sanoo :P ..Mutta sepä taitaakin olla aika yleistä spacesynthissä ettei siitä mussutuksesta saa paljoa irti :D
Loppui vähän "yllättäen".. olisi voinut jonkun hienon lopetuksen kehittää eikä vain vaimentaa biisi :o Tuntuu näin ehkä vähän "keskeneräiseltä".

Kiva biisi kaikenkaikkiaan :)
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta