Warriors Of the Space Age

SpaceVision | 13.04.2006 | Spacesynth
5:06
8.00   2113 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

gerana 05.03.2007
Tämä on paras. Juuri sen "omaperäisyyden" takia se kuulostaa loistavalta. Täällä sanottiin että mukamas mättää kun melodiat sekottuvat keskenään - minusta se on juuri plussaa! aivan kuin se olisi tarkoituksella tehtykin. Tykkään siitä tunnelmasta minkä se saa aikaan. Hmm. En osaa selittää sitä mutta se on jännä. Melodiat on kaiken tämän kivan lisäksi aivan loistavat.
Miksaus kuulostaa oikein puhtaalta eikä mikään jää vaivaamaan. Basari potkii hyvässä voluumessa ja virveli kuulostaa hyvältä.

Mainio biisi :)
0   +1 +2
 
Lovegood 10.12.2006
tästä tykkäsin :)
0   +1 +2
 
Roy 13.04.2006
Tjaah...taustat toimi ihan mallikkaasti, klassiseen synthdance tyyliin, mutta tosiaan nuo melodiat ja vocoderit... Melodia oli epävireinen (tarkoituksella...???), hermostunut ja päälleliimatun kuulonen. Ei toimi. Synamelodian vois jättää vocoderin alta pois, koska nyt ne vaan häiritsee toisiaan, eikä kummastakaan saa kunnolla selvää. Eli saman ohjeen annan sulle, kuin itsellenikin: YKSINKERTAISTA ! Kaikki turha ja biisiin kuulumaton pois sekoittamasta kuuntelijan päätä ja sinne tänne jotain pieniä jippoja mausteeksi. Eli tätä biisiä kannattaa vielä hioa ja harkita, koska ainekset hyväänkin kappaleeseen ovat olemassa... :)
0   +1 +2
 
8
Fröideiro 13.04.2006
Tässä mättää.... No emmä tiiä.. Melodiat on ihan kivat ja spacemaiset.
Noi vocoderihommat oli kyllä todella epäselvät. Vähä hassulta kuulostaa kyllä joissain kohissa, ku melodiahommelit ja jotku toiset melodiahommelit sekottuu silleen ovelasti. Sitte jossaki kohtaa melodiaa tulee nuotti nuotinvierestä tai jotai.. Liekö sitten tarkotuksella, en tiedä.
Vähän outo, mutta ihan hyvä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat