Lost In Humanity

SpaceVision | 31.07.2006 | Spacesynth
3:50
8.50   2104 plays

Comments

Would you like to comment? Create an account or

8
T-Sync 30.12.2006
mukavilla perkussioilla alkaa. ja kun melodiat alkaa niin huomaa, että on kasari hallinnassa :) rummut on muuten hyvät , mutta haikat kuulisin mieluusti kovemmalla ja snaresta leikkaisin vähän alataajuuksia ja volaa muutenkin pois niin ei söis noin pahasti kaistaa :]
clapifillit kuulostaa perinteisen ihanilta, aah <3

tykkään kyl ihan tosi paljon melodioista, harmi että ne jää jotenkin taka-alalle tuon snaren vuoksi, ja basso tarttis vähäsen kompuraa ehkä että potkis perseelle paremmin ;) kyl pitää pitää tätä artistia silmällä, on potentiaalia!
0   +1 +2
 
qso 24.10.2006
Mmhmm, kyllä tuo analogin käyttö tuo oman fiiliksensä. Tuntuu soundimaailma elävämmältä. Minuutin kohdalla tuleva pieni breikki mielestäni liian aikasin ja biisistä katoaa energia. 1:36 hyvänkuulonen liidisoundi ja melodiakin menee mukavasti. Tuo tummahko filtteriswiippi on ehkä vähän liian rankan kuulonen, muuten suht kevyeeseen biisiin.
0   +1 +2
 
10
Heavenlytrolls 07.08.2006
ei tässä mitään vikaa ole. Saundimaailma on sopivan kasikytlukuinen.
0   +1 +2
 
Fröideiro 31.07.2006
Ou jea. Ihan kivaa saundia siitä JX-8P:eestä lähtee.
Melodiat on ihan kunnossa, vaikka parissa kohtaa biisiä tulee kyllä semmoinen "Mikset tehnyt sitä niin?!?!" kiljaisu. Hyvät melodiat muuten.
Kicki potkii hyvin matalalla, mutta itse olisin ehkä tuossa Linn basarissa, kuullut hieman enemmän korkeampiakin taajuuksia.
Snare, tai tom (ihan miten vaan) oli ihan kivaa vaihtelua niihin "disssshhh" rumpuihin, mutta mielestäni soi ihan pikkusen liian lujaa.
Bassosaundi on aika helsketsikitsin hyvä ja saisi ehkä soita hieman kovemallakin. Se nimittäin vähän hukkuu tuonne alle, eikä sellaista saa tapahtua, noin hienolle bassolle.
Aina vaan paranee nää sun kipaleet. :)
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta