Unique Order

Sound Industrial | 15.01.2006 | Electronic
4:51

Authentic phase.

9.60   2579 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

syny 19.02.2006
Jännisä soundimaailmoissa ollaan. Hieman kuin elektroa mutta monipuolisempaa rönsyilyä. Soundimaailma on runsas ja tarjoaa vaihtelua koko biisin läpi. Kaikkea ei vaan ehdi kuulemaan kerralla. Noita kasarivälähdyksiä ois saanut viljellä enemmänkin koska ne on hyvin raikkaasti toteutettuja. Mitähän negatiivista tästä voisi sanoa... Ehkä hieman liiankin soundeja pursuava mun makuun.
0   +1 +2
 
9
Michikawa 20.01.2006
Samoin kuin tuossa edellisessäkin kappaleessa soundit imevät heti mukaansa - juuri sopivasti säädetty kaikua tiukkoihin peruselementteihin, jotka pitävät pakan hyvin kasassa. Kokonaisuus ei leviä liikaa, vaan fiilis on varsin sulkeutunut ja kompakti. Harmoniat ovat aika pelkistettyjä ja ehkä aavistuksen verran toisteisia, mutta toisaalta, tällaiset ratkaisut korostavat kappaleen "wanhan ajan" fiilistä ja tuo mukanaan aimo annoksen muistojen virtaa. Tämä on sellaista musiikkia, joka ei välttämättä avaudu niin hyvin henkilölle, joka ei ole kokenut tuota 80-luvun/90-luvun vaihteen tietokonemusa-aikakautta. Vaikea sanoa, mutta itselleni tällaiset tunnelma kolahtavat kyllä todella lujaa.
0   +1 +2
 
10
makes69 17.01.2006
Erittäin laadukasta kamaa.
0   +1 +2
 
10
rewind 16.01.2006
Todellakin varsin moniulotteinen biisi, minkä johdosta se pysyy tuoreena monen kuuntelukerran jälkeenkin. Kuten Tonkku tuossa jo mainitsikin, pieniä viittauksia kultaiselle 80-luvulle on havaittavissa, mutta modernilla toteutuksella.

Miksaus hoidettu kunnialla, tosin välillä ainakin luurikuuntelussa esiintyy pientä tasapaksuisuutta ja hieman liikaa pyöreyttä. Tämä on kuitenkin sen verran mitätöntä verrattuna itse biisin toimivuuteen, että vähän hävettää valittaa.

Rok rok.
0   +1 +2
 
10
Jan C 15.01.2006
Ei ole mikään simppeli kipale tämä. Monta eri tasoa on kuultavissa miltei koko biisin läpi, joten tätä voisi kuvata hyvinkin moniulotteiseksi. Vauhtia biisiin antaa ryhdikäs rytmi, lisänä terhakkaat liidit. Näin tasokkaalle ja lahjakkaalle miehelle olisi taatusti kysyntää Suomen ulkopuolellakin. Tällaista moni voi yrittää tehdä, mutta Mr Jokinen sen taitaa.
0   +1 +2
 
10
Jerzu 15.01.2006
Mieletön efektimatka kauas jonnekkin... Taidat kyl tosi hyvin tän biisien väännön... Vokaalit älyttömän hyvin toteutettuja... Täs on niin paljon ihania yksityiskohtia etten viitti ryhtyy edes luettelemaan...
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta