Minuutit

Sonar | 09.08.2007 | Rock
3:39

Minuutit EP:n nimikappale.

Äänitys, miksaus, masterointi Jouni Raatikainen (Fat Studios)

8.21   1197 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Te ootte ihan vittu loistavasti sekaisin! Kadehdin oloanne...
0   +1 +2
 
7
thunderbaum 30.08.2007
Potentiaalista, mutta vielä työstettävää ja miksattavaa... -Jaw
0   +1 +2
 
8
No joo... Aika tylsähköä... Itse en ainakaan tästä oikein mitään erikoista saanut irti... Turhan normaalia mulle... Toi naisen lauluääni oli ihan hyvän kuuloinen ja ihana yllätys, mutta muuten tämä on aika tylsää ja samanlaista mitä kaikki muutkin bändit tykittää...
0   +1 +2
 
g.o.r.e. 30.08.2007
Hieno intro tässä. Hiukan huonot saundit. Ei oikein munaa missään. Ja miksaus on jumalattoman huono. Ööh... tämä onkin vähän kinkkisempi pala... toi toinen(?) laulaja kuulostaa ihan Smakin laulajalta... aika paha... Kertsi on kova ja tiukkaa meininkiä muutenkin. Kunnon saundeilla tämä on varmaan mucho jees ;)
0   +1 +2
 
9
apache 30.08.2007
säkeistön lauluista tulee CMX tulee mieleen, vähän ehkä häiritsevästikin. Kertosäe toimii mainiosti ja sovitus on sopivan kulmikas. Tykkäsin kovasti.
0   +1 +2
 
Veneficus 30.08.2007
Laulun alettua ensimmäinen ajatukseni on "YUP", joskin äänen monipuolinen käyttö hajottaa tätä kuvaa tehokkaasti. Yllätyksekseni seuraavaksi kelkkaan hyppää naislaulua. Valitettavasti varsinaiset instrumentit on nauhoitettu sekä miksattu tavalla joka saa soiton kuulostamaan aikamoiselta puurolta, varsinkin kitara mouruaa tavalla joka tuo mieleen Elovenan. Tämä on sääli sillä biisissä on hyvä meno ja soitantaa kuuntelisi mieluusti tarkemmin. Laulut on onneksi saatu narulle kiitettävän selkeästi ja tämä parantaa biisin yleiskuvaa huomattavasti.
0   +1 +2
 
7
Selvästi panostettu tekemiseen. Soitanta on ihan sen kuuloista, että mistään nuoresta bändistä ei ole kyse. Lauluun enemmän laulua ja vähemmän puhetta. Naislaulajasta plussaa.
0   +1 +2
 
Zebhyr 26.08.2007
Sekavaa touhua. Kiintopisteitä saa etsiä turhaan. Taitava ryhmä vie kuitenkin potin kotiin. Ennakkoluulottomuutta?
0   +1 +2
 
7
((((-!-)))) 25.08.2007
Jotain AD/HD-suomirokkia. Kuulostaa ihan kohtalaiselta alkuun, mutta miksaus on jotain ihmeellistä. Hyvää soittoa ja laulua yms. Sehän ei toki tarkoita mitään. Tässä on kaikki ainekset hyvään tuotokseen, mutta lopputulos ei vaan iske oikein millään musiikillisella tasolla. Ei se toki mitään, kaikella on faninsa.
0   +1 +2
 
Jules Varjola 25.08.2007
Olisin toivonut sydämestäni tätä kuunnellessani, että nainen olisi laulanut säkeistöt ja mies kertosäkeet. Säkeistön tunnelmaan kun tuon malen ääni ei sitten uppoa millään. Muuten kappale on kyllä varsin pätevä. Tulee ihan hippasen tool mieleen, mut se kyllä katoaa kertosäkeissä se mielikuva. Soundit ovat vähän kotikutoiset, mut niistä tulee ajatus julki ja sitävartenhan ne on olemassa. Laulajat vain toisin päin niin olisi ollut hyvä.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat