Diseases Of Humanity

4:29

Nauhoitettu 9.10.06 treenikämpällä omilla laitteilla. Eroaa jonkin verran demolle tulevasta versiosta. Kommentti ja pisteytys on enemmän kuin tervetullutta.

8.46   1659 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
A-X 14.04.2007
On kyllä aikas hienon kuulonen biisi. Mutta ei tämä kovin omaperäistä ole. Tulee vähän liikakin mieleen vanha Opeth. Saundi on kyllä mielestäni parempi kuin noissa vanhemmissa biiseissänne. Soitto ja laulu sujuu ihan mukavasti, mutta kuten jo todettu lisää omaperäisyyttä vain peliin...
Jatkakaa vain, suunta on oikea...
0   +1 +2
 
8
Ozzi_ 11.04.2007
Joo toi basso kuuluu mukavan selvästi. :) Ihan hyvin tuo laulukin sujuu.. Nuo riffit kyllä pelasti biisin paskuudelta! Tykkään!
0   +1 +2
 
7
Tulee alkuriffist iha helvetisti joku toinen bändi mieleen mut ei nyt saa mieleen et mikä mut eipä sillä oo väliäkään... Basso lyö hienoisesti yli (ainakin mun kaiuttimissa), mikä on suotavaa... Biisi rullaa hyvin eteenpäin, mut jotain tästä puuttuu... Omaperäisyyttä? Ehkä.... Mutta ei tää huonoimmasta päästä kyl ole laisinkaan. Jatkakaa vaan samaan malliin....
0   +1 +2
 
9
tonttu_79 17.10.2006
jeppis kamaa, tämä veisu ilmeisesti kuultiin myös kirkkopuiston keikalla. hidas kliini osuus tosiaan tuo vaihtelua bändin normaaliin meininkiin mikä on plussaa. liidikitaroissa on taas ammattimainen ote.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta