The Choice

Sleigh MSN | 23.10.2008 | Metalcore
4:26
8.88   1039 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
dödö 08.01.2009
En kyllä oikein metalcoreksi menisi heti ensimmäisten riffien perusteella haukkumaan.
Mutta tuleehan sieltä sitä samaa metalcore leikittelyä mikä on kuultu ennenkin niin monta kertaa.
Tällä kertaa se on tosin tehty tyylillä.
Kaikkia meloriffejä ei olla soitettu overdubeilla ja niinpoispäin.
Joskus tuntuu että metalcore syntyi niin että joku jenkki bändi kuuli jonkun In Flames tai Dark Tranquillity riffin missä soitettiin overdubeja ja totesi sitten että "toi kuulostaa hyvältä... Tehdään hei genre tosta!!!!".
Tällä kertaa riffejä on niin raskaita kuin melodisiakin.
Biisi on kuin puolet death/rässiä ja puolet metalcorea.
Hmmm... Mielenkiintoista, itseäni ei miellytä metalcore ollenkaan mutta jos siitä pitää niin olen varma että teidän bändi on tutustumisen arvoinen. Ikään kuin metalcorea mutta teidän henkilökohtaisena "soundina" olisivat nuo raskaat riffit.
Noh... Olettepahan tekin osoittaneet että tämä toimii paremmin kun joku joka ei ole täysin tyylitajuton (jenkit) tekee tämän.

Soundit ihan ok. Niissä ei vaan ole sellaista "studiosoundia" mikä yleensä on metalcoressa. Toisaalta sitä ei ehkä ollakaan haettu takaa.
Vaihtakaa bassorummun soundia mikäli haluatte "raskaan soundin", siinä saa olla vähän muuta kuin trebleäkin.
Kitarassa lasekaa ylätaajuuksia hieman ja nostakaa 3-6KhZ alueella sopivasti, kunnes saatte sellaisen vähän raskaamman soundin.

Jos taas haluatte metalcore-soundin laittakaa enemmän kompressoria pelteihin, trigatkaa tomit, laittakaa pellit hieman hiljemmalle, laskette ihan vähän trebleä kitaroista ja laittakaa koko kauneuden päälle jokin sopiva limitteri/konkka. Kannattaa ehkä myös käyttää noisgeittiä kitaroissa ja vähän delayta liideissä.

Soitto kohtuullista, soitatte vaikeita ja nopeita asioita. Mutta sitten taas, erityisesti rummuissa, hitaammatkin kohdat voivat paikoittaan pissata vähän kengille.

Kaiken kaikkiaan parasta metalcorea mitä olen mikserissä kuullut. Soundit kuntoon tavalla tai toisella niin on pullat hyvin uunissa.

Laitanpa ysin nyt vaikka biisi on mielestäni kasin arvoinen sen takia että olen niin ennakkoluuloinen näissä tapauksissa että en välttis ole ihan reilu muuten...
0   +1 +2
 
9
thunderbaum 24.12.2008
Hyvä jätkät. Tiukkaa! Tänään jonkun verran kipaleita pitkin mikseriä kuunnellut ja täytyy sanoa että tämä kuulosti kaikista "valmiimmalta" setiltä. Ehkä voisin kaivata esim. puhtaampaa laulua myös. Kuulen päässäni noissa teidän suvanto hetkissä kuinka Howard Jones vois niihin laulaa lurauttaa. Mut hitto että homma toimii. Hyvä Vaasa! -Perälän Betoni
0   +1 +2
 
7
-TJ- 17.11.2008
kovin biisi tänäpäivänä!
0   +1 +2
 
10
J.Partanen 01.12.2008
Sleigh MSN on turboahdettu Diablo. Perin "epä-suomalaisen" kuuloista pauketta. Jos tukka olisi moshaisin.
0   +1 +2
 
9
Concrete Pig 02.11.2008
Hyvä piisi, mutta kuulee liian selvästi keskivaiheilla tehdyt leikkaukset. Punk-miehenä annan poikkeuksellisesti plussaa ko. viilauksesta, 9 edestä soitto soi.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta