Disrespect

Sleigh MSN | 15.05.2008 | Metalcore
3:23
8.64   936 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=331950
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
-TJ- 22.10.2008
ai sadan,kun oli tiukkaa! 1sec ennätin kuunnella ja aloin hamuta silmilläni Fear factorya vaikuteista ja kyllähän ne siellä oli, tästä kappaleesta kyllä sen puolen pystyy huomaamaan. muuten olisi kakku valmis mutta ehkä makua vahvistaisi pieni ripaus soundien muutamiseen ja ehkä vielä enemmän irti perus rytkeestä omille teille olisi ihan varmasti terveellinen juttu, ehkä pikkuriikkisen turhan persoonatonta silti.ja vitut tuosta kommentista, mikäli täsä nyt ei kumminkaan edes ole tarkoitus mitään hirveän uutta ja mullistavaa kehittää. Hyvä klopit!
0   +1 +2
 
4
semnai 13.08.2008
Protestiääni. Jos kiinnostaa miks, tsekka Gestapo Inc.:n kommentit.
0   +1 +2
 
fani:D 09.08.2008
tykkäsin alusta joka oli räväkkä eikä voinut jättää kuuntelematta loppuun... tykkäsin myös alusta ku se tasaantu sillai jännästi tuohon lauluun.. sanoista en osaa sanua mtn mutta metalliksi ihimee hyvää:D
0   +1 +2
 
7
MixTer.G 09.08.2008
joo näin viimeisenä summaten kaikki yhteen(koska varsinaisesti ei ole biisikohtaisia huippuhetkiä, joten annan arvosanan kaikille biiseille yhteisesti), täytyy sanoa että aika tasapaksuahan tää demo kauttaaltaan on...linja jolla pysytään on nii paksu että ei siitä voi poiketakaan! Eli jo yllämainittua riskinottoahan tässä hieman kaipais, ja yks mikä pisti kuuloon oli se että ns. tunnelmointi kohdat ois saatu tosi iskeviks ku sinne ois lisätty vähä synaa, tai useempi melodia kitara, puhdasta lauluu tai miksei vaikka kaikkia samanaikaisesti! biiseissä on tosissaan sellasta vikaa että ne ei erotu toisistaan eikä ne jää nyt mieleen, soitto on hyvää, ja jämäkkää, että kehitystä nyt vaan kovasti tonne sävellys puolelle. ainut miinus karjunnan monotonisuudelle... eri örde tyylejä vaan lisää, ja näitä "mullikuoroja"! erittäin hyvä aloitus bändin uralle!Eikä tosiaankaan oo sitä huonointa mikserin antia!!
P.S myös tuotannollisesti tasapaksua, varmaa laatua...
0   +1 +2
 
10
Concrete Pig 28.07.2008
Makia ralli, nyt taas voimalla mennään. Kyllä parhautta mikserissä. Välisoiton alku hieman pliisu, mutta 10.
0   +1 +2
 
8
Alfonzo 28.07.2008
Kommaan tätä mun mielestä demon hittibiisiä.

Ensiksi on mainittava loistavat soundit koko demolla. Sanoisin, että mikserin parhaimmistoa. Mukavasti kusipää rosoisuutta eikä liian kliinistä homomeininkiä mitä kuulee nykyisin aivan liikaa. Miksaus on onnistunut kokonaisuudessaan ja soittimet kuulostavat tarpeeksi munakkailta.

Biisit ovat melko tuttua kauraa genressään eikä mitään uutta mullistavaa ole tarjolla. Demolla kuulostaisi olevan vahva yhteys Göteborgin metallimeininkeihin (u know what i mean), toiseksi mieleeni tulee Nicolen tuotokset. englanniksi käännettynä. Agonyssa on jotain kaukaisia tuulahduksia Panteran meiningistä ja My sorrow muistuttaa aika pitkälle Killswitch Engagea. Noh tämä riittänee siitä pakollisesta lokeroinnista :)

Soitto kulkee mallikkaasti joka ukolla ja omat tontit hoidetaan tyylillä. Tuollaisesta puolimureasta screamo-tyyppisestä vokalisoinnista en ole pahemmin ikinä perustanut, mutta toisaalta sopii musiikkityliin.

Hiukan on musiikkityyli ylikulutettu vuosien saatossa tai ehkä en sitä osaa enää niin arvostaa, koska kaikesta hyvästä huolimatta biiseistä jää "ihan kiva" fiilis. Siksi vain kahdeksan. Hiukan riskinottoa mukaan ja rakenteisiin erottuvuutta, niin olisin yhdeksikön laittanut. Kokonaisuutena kuitenkin genressään mikserin parhaimmistoa.
0   +1 +2
 
10
Vermian 15.06.2008
GET OVER HERE! \../
0   +1 +2
 
10
Deuce 17.05.2008
Yksinkertasesti hyvää vakavasti otettavaa metallia hyvällä huumorintajulla.
0   +1 +2
 
10
Deuce 17.05.2008
Melkeen tuli kylmät väreet sekä tossa alussa (mahtava mortal kombat fläshbäkki) sekä lopussa (verenmaun suuhun tuova sepultura-matto skeballa) Tää on mun lemppari.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta