Sokeakansa

Skitsobeat | 22.03.2004 | Suomi-hip-hop
3:41

Kommentoikaa!!!

8.75   1787 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Gaggu 02.05.2004
Tässä oli erittäin mielenkiintoinen ja jännittävä biitti. Todella "vahvantuntuinen" ja vihainen. Biitistä tulee teille iso plussa. Räpätykset olivat ihan kivat. (Ne olisivat voineet alkaa vähän aiksemmin.) Kertsi oli mukava, mutta se jäi jotenkin vähän biitin taakse. 8 arvoinen biisi. :)
0   +1 +2
 
Mc Ruuti 30.04.2004
No niin, tääl on mc nave (biittien duunaaja) vappu fiilareis. Nii huomasin et joku oli kommentoinut et saattas kuulostaa vähä uudemmalt cypress hillilt, ja täytynee myöntää et ainoa lätty jonka cypressilt omistan on se portugalix lyrikoitu, vaikken nimeä juuri nyt (jurrissa) muista. anyway, oon yrittän duunaa biittei just sil tatsil mikä itsellä pääni sisällä jyskyttää.. Ja mä oon kuitenki loppu peleis aika rankan koulukunnan kannattajia, joten tavallaan hieno kuulla kommentteja tämän genren ulkopuoleltakin, siis hip hop genren.. kuhan saadaa aikaa vaa revittyy joistain ni luvas on kyl tulos uudemnpii versioita tost sokeast kansast.. ja mitä poliittinen puoli pitää sisällään, ni tavallaan ne on just kunnianosoituksia esim. R.A.T.M. kohtaan, suomest on melko vaikea repiä mitää poliittista skrabaa, ku tää on skidisti down mesta, tai jotaa.. Mut ihmiset, kuunnelkaa skitsoo ja nauttikaa elämästä!! Terveisin mcNave
0   +1 +2
 
9
cybercuicca 21.04.2004
Hyvin väsätty biisi. En normaalisti jaksa tota tyyliä kuunnella ku en tosiaan tykkää hiphopista saati räpistä MUUUUUUUTTTA tässä oli niin raju asenne että napsahti meikäläiseenkin. Tausta on sopivan synkästi tehty eikä ruvettu liikoja kikkailemaan. Toi skitta on vielä kivan räyheä soundiltaan että tämä toimii. Hyvä pojat.
0   +1 +2
 
Artturi 13.04.2004
Sen verta rajoittunut on musiikki makuni, että suomi hip-hop ei kolahtele. No tämä oli ainakin alkuasetelma. Tämä nimittäin kuulosti oikein miellyttävältä sävellyksenä. Varsinkin intron spooky tunnelmointi hiveli korva pariani. Räppäri on jokseenkin munattoman kuuloinen.
0   +1 +2
 
9
elysium 12.04.2004
Aitoo suomirappiähän siinä, soundit kuulosti jonkin verran uudemmalta cypress hilliltä?
0   +1 +2
 
Zachary 12.04.2004
Olen pahoillani, mutta tämän räpin rytmityksestä ja riimeistä (tää on unta - taskussa punta?) tuli niin vahvasti mieleen Raptori, että alkoi väkisinkin hymyilyttämään. Numeroa en anna kun hip-hoppia en kuuntele.
0   +1 +2
 
Mc Ruuti 08.04.2004
Joo noist räpäytyksist et tos on haettu sellast valittamist et vähä ryvetää säälis ku "ihmiset ei välitä toisist" ja muuta vastaavaa.. sit kertsis päästetää viha valloillee ja huudetaa nii kaikki varmast tajuu mitä me haetaa!!! Et niinku ihmiset ei vaa ajattelis omaa etuaa vaa huomiois muitaki!! Mut ei syytä huolee jos ette nyt digan ku tääki biisi on viel demo asteel, joten sitä tullaa viel parantelemaa roimasti kunhan tuo nave ehtii intin harjoituksilt....
0   +1 +2
 
10
JD 07.04.2004
Biitti on vitun kova ja iskee ja setit on kans hyvät kertsist ehkä vähä hankala saada selvää kun kitara murskaa sanat mut ei se menoo haittaa
0   +1 +2
 
9
bumm 07.04.2004
siis toi biitti on jotenki niin loistava et siit tulee toi ysi.

räbät on musta jotenki todella huonot, flow ja lyriikat molemmat jotenki hukassa. säässä/jäässä fiilistely rupee todella nopeesti tylsistyttämään. "vitun" on jotenki kans nopeesti kuluva adjektiivi.

sori tost negailusta, yritän vaan auttaa oikeesti. nothing personal.
0   +1 +2
 
9
Alkutaival 01.04.2004
Helmi kuran joukossa. Kertsissä on vähintäänki asennetta. Just tällänen vihanen fiilis sopii ku on lähös kouluu. Tykkään tykkään tykkään.
Olkoon siinä se arvostelu, emmä voi kirjottaa paremmin tält hypnoottiselta mielentilaltani.

Whoa..
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta