Undefined

SILVERINE | 11.08.2004 | Hard Rock
4:20

Olkoon tämä vihoviimeinen näyte
Silverinen esikois-platalta.
Biisi on repäisty väkivalloin irti
yhteydestään, joten älkää ihmetelkö
epämääräistä alkua..

9.24   7553 kuuntelua

Kappaleen sanat

CAN`T TOUCH GET A GRIP
YOU`RE AFRAID
SOMETHING UNDEFINED
YOU`RE AFRAID
MORE THAN YOU CAN TAKE
YOU ATTACK
I AM I AM I
HAVE TO SAY TO YOU

BE WELL
BE WELL
GO TO HELL
I SAY TO YOU/ I PRAY FOR YOU
THERE`S ONE THING
YOU CAN DO

SOMETHING UNDEFINED
YOU`RE AFRAID
A DARK SIDE OF THE MOON
YOU`RE AFRAID
MORE THAN YOU CAN TAKE
YOU ATTACK
I AM I AM I
HAVE TO SAY TO YOU

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Eino Rapids 07.05.2005
Aah. Raskasta.

Kuten jo ylhäällä mainittu.
Tämän toteutustaso on todella korkealla, soittotaidoista puhumattakaan.
0   +1 +2
 
10
Samu2 03.01.2005
Mielenkiintoinen yhdistelmä melodiaa ja voimaa, kaunista ja rujoa...

Silverine täältä raskaimmasta päästä uppoaa entistä paremmin, ja jollain tapaa vokaalit pääsevät murjoviempien kitaroiden keskeltä oikeuksiinsa ehkä paremmin kuin "sileämmissä" biiseissä. Tyylikäs ja korvia hivelevä riffittely soljuu kuin rannikkotuuli olkien keskellä, ja onnistuu ainakin tämän kuulijan korvaan yhdistämään Danzigvaikutteita jopa Rage Against the Machine-tyyppisiin sfääreihin. Silti, kokonaisuus pysyy kasassa ja onnistuu muistuttamaan kaikista eniten nimenomaan Silverineä eikä mitään muuta. Ehdottomasti lisää tällaista!
0   +1 +2
 
9
Jomma 11.11.2004
Tykkäsin tuosta kitara riffistä erikoisesti "hypnoottinen" yeah! Kokonaisuus hyvä ! Ja laulaja bueno!
0   +1 +2
 
10
ocean 20.10.2004
Huh. Kylläpä jyrää mainiosti. Tätä biisiä pitäisi kuunnella silloin, kun on ankara ahdistus päällä. Tuotannollisesti huipputasoa, laulu sopii kappaleeseen täydellisesti ja teknistä osaamista löytyy vaikka kuinka paljon.

Ja tuon repäisyn muusta yhteydestä kuulee, sillä kappale tuntuu olevan yksi osa suurempaa kokonaisuutta. Yksistään se ei anna ehkä ihan kaikkeansa, mutta se tuskin on edes tarkoitus. Pitänee ostaa levy ja kuunnella se kokonaisuutena.
0   +1 +2
 
10
Verenn 19.10.2004
Tämä bändi tekee alusta alkaen vaikutuksen, että nyt puhutaan muusikoista joilla on jo näkemystä, kokemusta ja ilmaisuvoimaa. Ensimmäisen säkeen mukavasti efektoitua laulua säestää todella mureat kitarariffit ja basso, maukasta!

Kertosäkeeseen siirtyminen tapahtuu kuin varkain, ja on varsin nerokas sekä omaperäinenkin. Loppua kohden biisi ei missään vaiheessa pääse turruttamaan vaan pienillä koukuilla soitannassa ja soundimaailmassa mielenkiinto säilyy loppuun saakka. Sovitus on kerrassaan loistava, diggaan itse tällaisesta meiningistä todella paljon.

Vaikutteissa mainittu Danzig ei ole itselle niinkään tuttua musiikkia, tästä tuli mieleen sekä vokaaleista että riffistä oma kestosuosikkini Stone Temple Pilots, laulaja veti lopussa hyvinkin Weiland -tyylisesti, mutta omalla persoonallisella tavallaan. Muutenkin näkisin bändin vaikutteet tuolla 90-luvun alkupuolella, mutta jotenkin tästä on onnistuttu saamaan modernilla tavalla yhtyeen itsensä kuuloinen biisi.

Soundimaailma pelaa todella hyvin, rumpuihin olisin tosin kaivannut enemmän "potkua". Soitannasta ja performanssista ei ole mitään pahaa sanottavaa, päin vastoin meininki on rennon leppoisa mutta esitys tiukka. Niin pitää ollakin kun puhutaan yhtyeestä joka on levynkin jo julkaissut.

Tämä potkii, suosittelen!
0   +1 +2
 
8
jimbow 18.10.2004
Vähän turhan hidastempoista minun makuuni. Tuo vokaalien efektoiminen kuulosti ihan hyvältä, näinä pieninä annoksina. Sanat meni minulta ainakin niin yli, etten yritä edes niitä kommentoida. Bändinä Teillä tuntuu olevan asiat kohdallaan, sillä sen verran rennolta meininki kuulosti.
0   +1 +2
 
9
WaurioRocks 25.09.2004
Säkeistö kuulosti niin pirun hienolta. Eipä tämmöiseen niin hirmu usein mikseri.netissä törmää. Ihan luksus kamaa. Jälleen kerran. Mukavan rankka biisi..
0   +1 +2
 
10
hukassa 09.09.2004
jätkäthän parantaa koko ajan tuotannon laatua! svidun siistit skebat ja vakaalit! soundit sopii todella mahtavasti! täys kybä!
0   +1 +2
 
10
Meliciah 31.08.2004
Aivan loistavaa! Tän mä kuuntelen vielä heti uudelleen!!!
0   +1 +2
 
10
zarthas 28.08.2004
No tää on taattua Silverineä. Kertosäkeessä huomioni kiinnittyi taustahälyyn, onko ne syntikat vai joku enkelikuoro...? Oli miten oli, nätin kuulosta. Biisissä ei todellakaan ole tyydytty mihinkään tavanomaiseen, vaan se on erikoiseksi hiottu ja treenattu. Niinkuin koko bändi. Ottakaa muut mallia ja luokaa oma tyyli!!!!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4 5

Löytyy soittolistoilta