SOMEWHERE BELOW THIS

SILVERINE | 22.06.2005 | Progressive Rock
6:10

LIVE at the Lintuvaara Trainer`s House.
Selkokielellä: powertrio ikuisti treeninsä,
muuten live paitsi taustavoksut peräjälkeen.

Bändin historian pisin biisi...
ota evästä ja nauti(musiikista).
Tamminaakin rupesi väsyttämään jo alkumetreillä:
ei muistanut sanoja
eikä oikein jaksanut pitää pitchiäkään.. :)

9.47   4339 kuuntelua

Kappaleen sanat

ALL I WANTED WAS YOU
PULLED THE TRIGGER TOO SOON
SOMEWHERE BELOW THIS
THE BLACKEST FEEL ABOUT YOU
I WOKE UP THE SNAKE INSIDE ME
ALL I WANTED ALL I HATED

TRIED IT FOR THE FIRST TIME
PULLED THE TRIGGER AND FAILED
I SHOT AGAIN
AND DIDN`T MISS THIS TIME
ALL I WANTED ALL I HATED

IT CALLS MY NAME
WAITS WITH THE DEATH
FOLLOWS ME THRU THESE DAYS
HAUNTS ON MY GRAVE
IT`S BREATHING MY AIR
STALKS BEHIND THE BONES
FOLLOWS ME THRU THIS HELL
LAUGHS ON MY GRAVE

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Fraku 31.10.2005
Harvinaisen hyvää livemusaa.... Paikan lunasti mun listassa!!!
Hyvä, Hyvä, Hyvä!!!
0   +1 +2
 
10
odkid 12.09.2005
No, onneksi Tammina jaksoi tämän loisteliaan kappalemaratoonin loppuun, sillä voittajana hän siitä selvisi. Tämä on taas loistava esimerkki tummasävyisestä ja sielukkaasta herkkä-äijäilystä, ja siitä mitä se on kun se tehdään Hyvin. Tästä irtoaa fiilistä kuin hiuksia aids-potilaan päästä. Excellent men!
0   +1 +2
 
9
jostain syystä myös tämän veisun kohalla tulee ensimmäisenä seattle mieleen. tällä kertaa ehkä lähimpänä soundgardenin tuotantoa. perkeleen pitkä ja samaana aikaan jotain aivan muuta mitä oon aikasemmin teiltä kuullu. noi taustat vois olla ehkä enemmänki kaks erillistä ääntä ku toisiaan täydentäviä.. paha pukea sanoiksi mitä tarkotan mut huomattavasti mielenkiintosempi biisi ku 'channelize'. editoituna vois olla jopa radioystävällinen veto, vaikka kokonaisuus kärsiskin.
0   +1 +2
 
10
Röllipeikko 27.08.2005
Hienoa HIENOA!!!! Ja sitten yhdyn vielä aikaisempaan pyyntöön,että tulukaa nyt ihimees pohojanmaalle keikalle....esim.Seinäjoelle!!!
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 18.08.2005
Hmm, täytyypä aloittaa sanomalla että onpas hyvää!

No, mitäköhän sitten sanoisin. Vähän suhisevia peltejä lukuunottamatta pätevät soundit, ei nyt mitään huipputasoa mutta ajavat asiansa oikein hyvin. Sitten täytyy sanoa että laulajan ulosanti miellyttää todella, todella paljon. Tulee noita vanhoja grungeäijiä, sekä myös Patton ja ajoittain myös vähän Geoff Tate sekä Power Of Omensin laulaja jonka nimeä en muista, mieleen.

Biisi muuten alkaa rytmillä joka tuo mieleen vähän A Perfect Circlen. Toimii. Rytmipuoli toimii noin muutenkin oikein hyvin, bassokuviot ja -soundi futaavat, rumpalilla on oikein värikäs ote soittoonsa. Kitaristi soittaa juuri sen verran kuin tarvitseekin.

Sävellys ja biisi noin muutenkin yksinkertaisesti toimii, menee kyllä ainakin juuri tässä mielentilassa mikserin miellyttävimpien tuttavuuksien puolelle. Väliosio on mukava, oikeastaan juuri sopivan pituinenkin ennen kuin palataan takaisin itse asiaan. Yllättävän hyvin toimii siihen nähden kuinka paljon toistoa biisissä on kun pituutta on kuitenkin yli kuusi minuuttia.

Nams. Minä tykkään.
0   +1 +2
 
9
Cerende 15.08.2005
Hianolta kuulostaa, ehkä vähän pikkasen sais lyhentää, se on sit eri asia et mistä, koska yhtään turhaa/tylsää kohtaa tässä biisissä ei oo.
Voin kuvitella miten multipleja henkisiä orgasmeja saisin, ku tän livenä näkisin.
Tamminan laulu on ihan omaa luokkaansa, soitanta on liian ammattimaisen kuulosta ollakseen mikserissä. Tällä laadulla ei kyl varmaan hirveen kauaa, toivottavasti.
Ainutta miinusta siitä, et tää sama on kyl kuultu muutamaan kertaan, ei tosin yhtä hyvällä meiningillä, mutta silti.
RokRok!
0   +1 +2
 
10
Norman Bass 03.08.2005
Väsynyt Normanni sanoo, että aika jykevät ja selkeet on soundit ja kyllä kaikki kommentoijat on jo aika hyvin selostaneet, pakko oli vielä näpytellä tuon kitaran vihlaisevan riipaiseva fiilistely , joka on kyllä täysi kymppi tähän bisin fiilismaailmaan.
0   +1 +2
 
10
zarthas 17.07.2005
Siis mitä v****a? Ikuisti treeninsä? Siis tämä on joku treeninauha? Just äsken kirjoitin miten hankalaa on saada livemeininkiä talteen, ja ilmankos siinä on onnistuttu kun biisi on purkitettu kerralla. Biisi on erittäin vahva. Meininki on jotenkin vielä rennompi kuin tuossa edellisessä. Odotan vaan innolla milloin tämä bändi pomppaa pinnalle, siihen nimittäin on jo kaikki edellytykset!
0   +1 +2
 
9
Urbanrain 29.06.2005
vahva ääninen laulaja. tulee mieleen jotenkin Glen Danzig. muutenkin Danzig tuoksuu tässä, ainakin mun mielestä. Hyvää raskasta rockia. Jäpät nimäs tän progeksi? no, taidokasta musaahan tää on. Hyvä biisi kaiken kaikkiaan. ei mitään haukuttavaa ;).
0   +1 +2
 
10
ttharju 27.06.2005
no voe tokkiinsa! vanhalle hipin retaleelle tämä toimii kyllä! soitossa lootuksen kukkaa ja suitsuketta ja sanoissa tuonelan tienviittoja!
sauthörn meininkiä aistittavissa ja skitassa 10+ särötys. tamminalla layne staleymaista otetta-skittasoolo vie saturnuksen renkaitten tuolle puolen!poltinpa tämän tuonne ipodinkiin mukaan ja matkalle:)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2