CHANNELIZE

SILVERINE | 06.07.2005 | Rock
2:57

LIVE at the Lintuvaara Trainer`s House.
Selkokielellä: powertrio ikuisti treeninsä,
muuten live paitsi taustavoksut peräjälkeen.

9.25   3616 kuuntelua

Kappaleen sanat

WHERE ARE YOU GONNA RUN TO
YOU DON`T NEED A GUN
THE PRESSURE GOT YOU
IT HAS COME TRUE

THE COLD STEEL IS CALLING NOW

WHERE ARE YOU GONNA RUN TO
YOU DON`T NEED A GUN
IT HAS COME IT HAS COME TRUE
FEEL THAT BURN
CHANNELIZE
SPIT IT OUT FROM DEEP DOWN

SHOW ME WHAT YOU GOT

HELL ON EARTH
DID YOU REACH THE THRESHOLD OF PAIN
TORTURE YOUR FLESH
INSTEAD OF
CAN I GUESS
HELL ON EARTH
LET IT FLOW AND MAKE YOURSELF STRONG
CHANNELIZE
EXERCISE

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Jomma 17.01.2006
Kyllä putoo & uppoo rumpalin ja basistin yhteistyö toimii tiiviisti ja kitara upea !! Sitähän tää tuntuu olevav alusta loppuu ja tuskin tarvii sanoa mutta sanon kuitenkin laulaja on hyvä todella mikserin parhaasta päästä mieslaulajista ; D
0   +1 +2
 
8
jotenki tuli mieleen eräs herra seattlesta.. diskantti purasee mun korvaan hieman liikaa mut näin treenikämppänauhaksi vähintäänki kiitettävää kamaa. jäin odottamaan sellasta suoraviivaista rullaavaa c osaa. jostain syystä tuntuu vähän siltä että tämä ei oo niitä kahdella ensimmäisellä kerralla aukeavia biisejä ja sekös mua hlö. koht. miellyttää. -Igor-
0   +1 +2
 
10
Röllipeikko 27.08.2005
Juu,kyllä potkii sopivasti...
0   +1 +2
 
9
jimbow 24.08.2005
Kappale oli rakenteeltaan astetta monimuotoisempi, mikä on plussaa. Soitto vei musiikkia jouhevasti eteenpäin. Vokalistin esittäminen oli vakuuttavaa, välillä jopa huvittavuuteen asti. Sanoituksessa taisi tyyli mennä sanoman edelle, mutta niinhän se lähes aina onkin. Omanlaistanne rokkia soitatte, peukalot ylös.
0   +1 +2
 
10
Cerende 15.08.2005
Tää on rakkautta ensi kuulemalla tän biisin kanssa (aaaaaaa)
Ei tästä muuta voi sanoo, et hyvin te vedätte ja yrittäkää nyt saatan tulla helsinkiin päin keikalle ennen ku mä hajoon tähän biisiin enää enempää.
0   +1 +2
 
9
Eleni^ 10.08.2005
diggasin siis sanoituksia todella paljon!! aivan helvetin hyvät. muutenkin biisi oli ihan kuunneltava; toi mieleen jonkun jenkkibaarin missä voi pelata biljardia. (en tiedä kyllä miksi näin, mutta kuitenkin)
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 04.08.2005
Soundit vedetty vähän turhan tiukalle, liikaa kompuraa? Vai vaan liikaa nauhoitustasoa? Joka tapauksessa hieman liian tukossa headroom tässä.

Nosit. Laulaja on oiva, tuo mieleen paljonkin noita 90-luvun alun grungelaulajia, minä pidän erittäin paljon tällaisesta tyylistä. Soittopuoli pelaa hyvin, soittajat tekevät sen mitä pitääkin. Kitara vetää viihtyisiä kuvioita. Rumpalin soitto on kivaa. Bassolinjat toimivat. Miksauksen puolesta kitarassa vähän turhan pistävä soundi.

Laulumelodiat ja yleinen fiilis biisissä eivät muuten oikein tue lyriikkaa. Joka mielestäni onkin aika mitäänsanomatonta. Biisi sen sijaan oli oikein oiva, minä tykkäsin kyllä. Vielä kun sais kunnon studiosoundit niin vot!
0   +1 +2
 
9
mallimela 04.08.2005
Kipeän kuuloista matskua. Hyvää vanhemman puoleista henkeä mukana.
0   +1 +2
 
8
mahtiori 04.08.2005
Suomen Danzig, varsinkin laulajan ääni samankaltainen ja venyttää samaan tyyliin. Livehenkiset saundit +
0   +1 +2
 
9
zarthas 17.07.2005
Hmm. Melkoisen erilainen tunnelma kuin edellisissä. Synkistely on jäänyt jonnekin pois, ja tämän tahtiin rupeaa jalka väkisinkin polkemaan tahtia. Kuulostaa juuri sellaiselta biisiltä mitä on tosi mukava soittaa. Yleensä soittamisen iloa on hankala saada talteen studiossa. Tässä sen kuulee selkeästi. Keikkaa pohjoiseen päin ja äkkiä.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta