BROTHERS

SILVERINE | 18.06.2005 | Rock
3:02

LIVE at the Lintuvaara Trainer`s House.
Selkokielellä: powertrio ikuisti treeninsä,
muuten live paitsi taustavoksut peräjälkeen.

8.80   3477 kuuntelua

Kappaleen sanat

SHOW ME YOUR SMILING GRACE / DYING PRIDE
YOU`VE GONE TO EXTREMES
I SHAKE YOUR HAND
WHERE`S ITS POWER
STAND HIGH`N MIGHTY
TALK AND BEHIND IT
WHAT`S ON YOUR MIND
I SEE THROUGH YOU

I KNOW YOU`RE SOMEONE ELSE
YOU KNOW I`M NO ONE ELSE
ENTWINED SIAMESE TWINS
PLEASED TO MEET ME

I KNOW YOU`RE SOMEONE ELSE
YOU KNOW I`M NO ONE ELSE
BROTHERS
FOREVER

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Röllipeikko 27.08.2005
Tästä ysi,kun oon enemmän ton heavymmän ystävä ;)
0   +1 +2
 
9
eleeton 11.07.2005
Vaikken tällaista rokkia jaksa kuunnella yleensä kertaa pidempää, niin tässä on tosiaan loistava groove ja soundi joka saa kuuntelemaan useamminkin. Lajissaan aivan loistavaa.
0   +1 +2
 
9
Salminen 09.07.2005
Jos on jokin kappale, jota haluaisi kuunnella festareilla nurmikolla istuessaan kylmää kaljaa juoden auringon porotuksessa, niin se on kyllä tämä. Hienosti rullaava, säröinen swingi tuo todella kiireettömän ja kesäisen fiiliksen. Kappale toimii tunnelmaltaan hyvänä vastapainona Silverinen rankemmille biiseille.

Livenauhoitus toimii myös todisteena yhtyeen kovasta livekunnosta, mutta senhän minä jo keikan nähneenä tiesinkin. Sovitukset toimivat sulavasti ilman ylimääräisiä studiokrumeluureja, ja jäljestä paistaa läpi aidon soittamisen meininki. Yllätys lienee tuskin sekään, että laulu kuulostaa edelleen loistavalta. Tamminan persoonallinen ääni onkin varmin tavaramerkki Silverinen tyylissä.
0   +1 +2
 
9
ttharju 27.06.2005
kertosäe vetää mukaansa aikas kivasti! shuffle komppi tuo mieleen vähän stray catsin vaiko jopa robert gordonin :) nyt tähän väliin vähän olutta ja ja kuuntelemma seuraavan...
0   +1 +2
 
8
Huomattavasti jo kaupallisempi kipale. Stemmojen päälekkäisyys muuten kuulosti tommosenaan jo aika veikeeltä vaikkakin on kyse treenikämppädemosta. ehkä hieman keskeneränen kokonaisuus?
0   +1 +2
 
9
sadomatti 23.06.2005
Yeah! Tästä lähtikin huomattavasti SM-ystävällisempää fiilistä. Main-riffi oli yksinkertaisuudessaan varsin herkullinen ja kertsikin tuntui toimivan paremmin kuin edellinen tsibale.

Soundit jyräävät ja huomasin vasta äsken että tämä on live-nauhoitus. Se hattu irtosi päästä taas jonkin verran korkeammalle. Olette te poijjat komeita ja kovia.. Ehkä.
0   +1 +2
 
9
drlecter 23.06.2005
Zakk Wylde tulee jälleen mieleeni laulannasta. Menevä rokkibiisi, hell yeah!
0   +1 +2
 
9
Peilitalonmies 20.06.2005
Edelleen hyvä meininki jatkuu. Oothan sälli laulaan! Mut jäbä onki vanhakettu. Biisinä ei nii siisti ku eka, mut silti hyvä.
0   +1 +2
 
8
Bablo Diablo 19.06.2005
sielläpä ne yläpuolella on jo sanottu kaikki oleellinen tästä biisistä, mukavan letkeetä menoohan tämä. taattua silverine-laatua, ei bändin paras biisi, muttei huonoinkaan.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta