Heavy Metal

Älä käytä kondomia 31.07.2022

1:52

'87 settiä. Silloin kaikilla oli kasettissoitin ja karvaiset pimpit.

Siitospoikien tärkeimmät elämänohjeet teille nykynuorille:
1. Älä käytä huumeita,
2. Älä käytä alkoholia,
3. Älä käytä kondomia.

-   0 41 kuuntelua
Blues

RIP Mursu 20.07.2022

1:40

Mursu on kuollut.

Kappale kertoo suuresta Pohjanmeren mursusta ja Suomen autonomian ajan vakavimmasta välikohtauksesta. Kappale kertoo mursusta, joka sai tarpeeseen arktisen alueen loppuunnussituista naaraista ja päätti lähteä Itämerelle etsimään uusia siitoskohteita. Mursu pyrki aivan oikeutetusti etsimään ja tuhomaan kaikki matriarkaatin symbolit. Mursu koki Suomen itäisen laajentumisen uhkaksi mursun oikeutetuille turvallisuushuolille. Kappaleessa on otettu huomioon lisäksi selkkauksessa aiheutuneet sivullisuhrit, kuten kalastaja veneineen sekä pyykkiteline. Asiaa ei saatu...

-   0 51 kuuntelua
Easy Listening

Siitospojat 13.05.2022

1:37

Siitospojat rankaisee!

-   0 88 kuuntelua
Kuunnelma

Seksiä Kheopsin päällä 27.05.2022

2:11

Vastuunsa tunteva mies ratsastaa valkoisella hevosellaan halki aavikon, etsien siitoskelpoista naarasta, koska on kuullut legendan täydellisestä hedelmällisestä naarasta, jonka vain biologisen vastuunsa tunteva mies voi löytää. Matka on kuitenkin raskas ja haastava.

Mies saapuu Egyptiin, jossa Egyptin prinsessa yrittää vietellä tämän vastuunsa tuntevan siitosmiehen, väittäen, että hän olisi tämä siitosmiehen etsimä täydellinen yksilö. Siitosmies tuntee vastuunsa, ja päätyy harrastamaan seksiä Kheopsin pyramidin päälle, siittäen Egyptin prinsessan. Todellisuudessa...

-   0 65 kuuntelua
Kuunnelma

Bucha Massacre 14.05.2022

1:26

Kappale antaa miettimisen aihetta.

Kappale kertoo ambivalentista ihmisluonnosta, taistelusta hyvän ja pahan välillä, sodan kauheuksista sekä pienistä iloista, joista valitettavasti voi joutua vastuuseen.

Kappale kertoo Vadim Šišimarin noususta ja tuhosta. Aluksi Vadim tovereineen saa kaukaisen Buchan kylän haltuunsa ja kokee suunnatonta voitonhuumaa ja ehdotonta valta-asemaa.

Vadim tovereineen päättävät nauttia valta-asemastaan ja näin ollen ottaa itselleen tämän valta-aseman suomat ilot. Aluksi tämä valta-aseman väärinkäyttö tuntuu hyvältä ja nautinnolliselta....

-   0 87 kuuntelua
Easy Listening

Salamasiittimet 15.05.2022

1:34

Nopeimmat siittimet päällä maan! Yksikään naaras ei voi vastustaa!

-   0 64 kuuntelua
Älä kuuntele missään nimessä!

Suomen merivoimien taistelulaulu 01.07.2022

1:25

Puolustusvoimien tehtävä on turvata Suomen alueellinen koskemattomuus. Merivoimat ovat paperilla ilmavoimien lisäksi toinen Suomen kahdesta taistelukykyisestä aselajista. Merivoimien tehtävä on turvata Suomen meriväylien ja aluevesien turvallisuus ja koskemattomuus.

Kappale on valittu Suomen merivoimien viralliseksi taistelulauluksi (STstLau2022). Kappale kertoo urheista merisotamiehistä heidän valmistautuessa vastaanottamaan suuri ja voimakas vihollinen sekä panemaan vastaan, oli tilanne mikä hyvänsä.

-   0 48 kuuntelua
Copyright-huomautus:
Kaikki materiaali Mikseri.netissä on suojattu tekijäinoikeuksilla ja kansainvälisillä sopimuksilla.
Voit kopioida tätä materiaalia ja tehdä siitä kohtuullisen määrän kopioita VAIN omaan käyttöön.
Materiaalin UUDELLEENTUOTTAMINEN, LEVITTÄMINEN ja JULKINEN ESITTÄMINEN on kielletty ilman asianosaisen henkilön lupaa.