Fatigue

Signal | 12.11.2003 | Electronic
3:28

My contribution to musitaatio '03. This song was placed 2nd. (http://taat.fi/taatry/...)

9.00   5670 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Royzto 03.09.2011
Mieletön källimaailma mutta naru meni hukkaan. Jos osaisi edes puolet sinun hallitsemastasi tekniikasta niin täällä päässä räjähtäs iiiiiiihan totaalisesti. Paljon maksaisi tommonen viikon pikakurssi???
0   +1 +2
 
aarof 12.07.2010
Hyviä lead-instrumentteja ja sovituskikkoja. Funny moninpaikoin.
0   +1 +2
 
8
LauriT 01.02.2005
Tämähän kuulostaa ihan Kraftwerkiltä! Varsinkin kohdassa 1:10 tulee ehkä vähän liiankin selvästi mieleen tuo "Tour de France Soundtracks" -levy. Kohdasta alkaen 2:03 menee kyllä eri raitojen taajuuskaistat todella pahasti päällekäin. :( Tätä jatkuu aina 3:04 asti, jossa tilanne onneksi selkiytyy huomattavasti. Ongelma on luullakseni jossain 2-5kHz välissä ja johtuu kaiketi leadien ja padien välisestä ristiriidasta. Tuo vokaalisämple voisi olla varmaan myös hieman ohuempi mainitussa osiossa. Tämä nyt on ihan korvakuuloheitto. Muuten varsin tyylikäs biisi, jossa erilaisia sämplejä käytetty mielenkiintoisella tavalla. Melodisesti tämä ei ehkä ole kovinkaan mieleenpainuva, mutta se ei taida tässä kappaleessa ollakaan mikään itsetarkoitus. Stereokenttä on varsin laaja tässä kappaleessa, ehkä hieman liiankin laaja kuulokkeilla tapahtuvaa kuuntelua ajatellen. Kannattaisi ehkä hieman kaventaa sitä siis toisin sanoen. Olisi miellyttävämpää nimittäin kuunnella.
0   +1 +2
 
qso 12.03.2004
Heh, tuo yksi melodiajuoksutus on kuin suoraan yhdestä Kraftwerkin biisistä, en tosin nyt muista mistä. Mielestäni tässä on jännästi yhdistetty Kraftwerkiä ja sitten 90-luvun alun Amigoilla tehtyä demomusaa. Tuota utuista pianoa olisi saanut olla enemmänkin. Kappaleen alku on jotenkin tasapainoton. Basson tullessa mukaan homma alkaa toimia.Vähintäänkin mielenkiintoisia liidisoundeja kaikkine vocal-sampleineen. Messevää menoa.
0   +1 +2