Reflections

Serpenthia | 09.09.2006 | Dark Metal
3:59

Vauhdikas, ReAnimated Absurdity-demon päättävä raita, jossa taas paljon jänniä juttuja.

8.77   3772 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
MJ Antipope 17.05.2007
Tuohon toiseen kommentoimaani verrattuna tätä viisua vaivasi jotenkin kliininen fiilis, kunnon irrottelu jäi puuttumaan samaten persoonallinen sointi. Sen sijaan vaikutteet, joihin en sen tarkemmin viitsi mennä, hallitsivat biisiä ilman sitä "Destiny Invited by dusk"issa ollutta "omaa juttua".
0   +1 +2
 
9
paganus 21.04.2007
Hyvä biisi, synasoundi tosin riipi meikäläisen ihan palasiksi mut muuten hienot soundit. Tosiaan hienoa ettei
olla alettu tilulilua harrastamaan vaan pysytään biisin sisällössä mitä riittää kyllä. Hienot koukutukset ja vaihdot.
Laulupuolella ollaan hyvässä jamassa ja kaikki tyylit irtoaa mukavasti. Ysi heilahtaa!
0   +1 +2
 
9
Nervasion 18.03.2007
intro oli hieno mutta biisi lähtee intron jälkeen liikkelle ehkä hieman laiskasti, mutta tunnelma nousee hyvin jo melko pian. biisissä oli paljon vaihtelua ja biisin keskivaiheilla oleva hieman rauhallisempi pätkä toimii hyvin. laulajalta löytyy hyvin ääntä ja se toimii muutenkin loistavasti, onkohan Dani Filth suurikin idoli? muutenkin tästä kokonaisuudesta tuli hyvin vahvasti mieleen Cradle Of Filth. ei voi enää muuta sanoa kuin että hienoa!
0   +1 +2
 
7
darcasis 07.12.2006
Kyllähän tää ihan menevää on, mutta hukkuu massaan. Tämän tyylistä on kuultu niin monet kerrat. Laulusta en oikein tykkää, mutta soitto kulkee loistavasti. Saunditkin on suhteellisen jees.
0   +1 +2
 
10
Kempura 28.11.2006
Kehitystä on todella tapahtunut.

Nyt kaikki täällä olevat 4 kappaletta useaankin otteeseen kuunneltuani voin hyvin mielin todeta, tässä olisi ihan valmista kauraa levy-yhtiöille. Parasta kappaletta ei näistä biiseistä pysty poimimaan, vaan ovat kaikki yhtä mainioita. Biiseissa on mukana kikkailua, tiukkaa meininkiä ja tunnelmointia juuri sopivasti suhteutettuna.

Ainoita nipottamisen aiheita löytyy lievästä omaperäisyyden puutteesta, sillä olin bongaavinani paljon vaikutteita mm. Koveantilta ja varsinkin Cradle of Filthiltä, mutta kyllä tämä kama pieksee paikoin jopa itse Cof:finkin. Toinen asia, joka rassaa on puhepätkät, eivät nimittäin ole oikein vakuuttavia, jossain määrin jopa huvittavia.

Kyllä tällä materiaalilla pitäisi sopimus irrota, kun tuotantokin on näin hyvä!
0   +1 +2
 
10
Bathseba 10.11.2006
No enpä olisi pari vuotta sitten uskonut että bändinne kehittyisi näin hyväksi. Olen muuten aika sanaton. Kumarran.
0   +1 +2
 
10
wildTroll 01.11.2006
Kyllä, kikkailu on kunnossa! Loistavaa!!!

Jau!

Taitavat soittajat ja laulaja on saanut aikaiseksi biisin, josta ei mielenkiintoa puutu! Plussaa vielä siitä, että ei ole ryhdytty munapysrtyssä tiluttamaan sooloja 512-osanuottine tahtiin, vaan on pitäydytty kappaleessa!

Jau!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat