Segis V- Väsy

Segis V | 27.04.2014 | Old School
3:48

vihatkaa dikatkaa arvostelkaa tai muuten vaa jakakaa!!!

8.25   653 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
A.W. 19.09.2014
Diippii, keep it up! Tänää lisättii frendin kans uutta Youtubeen: www.youtube.com/watch?... <-- Käy ihmeessä tsekkaa jos ehdit! (:
0   +1 +2
 
10
Dysteri 21.06.2014
hejj! kiitos kommentista! päätin nyt sit tulla kattoon sun musaa. on hyvää! kiinnostasko featti? (:
0   +1 +2
 
8
dt1 03.05.2014
Hmm, ihan mielenkiintoista. Mukavaa, et sä oot tämmöisen aiheen ympärille kirjoittanut mihin en oo ennen törmännyt. Tausta on aika neutraali, mut ei välttämättä pahalla tavalla, antaa tilaa lyrikoille kun ei ole turhaa kikkailua. En nyt sano että joka biisillä pitää olla joku tietty viesti, mut silti jään vähän kaipaamaan jotain sanomaa tässä, vai oisko kuitenkin vaan tarkoitus tuoda esiin se oma väsymys jostain syystä? Kenties turha turhaan mä sitä tarkoitusta haen, tulipahan vaan mieleeni. Sun äänenkäyttö on jotenkin tosi laiskan kuuloista. Mikä tavallaan sopii tietysti tekstiin, mut samal antaa vähän semmoisen "hällä välii" -tunnelman. Noi puhutut kohdat on tässä biisissä tehty enemmän asenteella kuin rap-kohdat. Tää on se tunne jonka mä saan biisistä, eli täysin subjektiivinen kommentti. Mitä tästä nyt sanois, en varmaan tuu kuuntelee uusiks, mut ei sinänsä mitään kovin ärsyttäviä elementtejä, eli on tässä yritystä! Käyn vielä katsastamassa jonkun toisen biisin jotta saan selkeemmän kuvan sun musiikista.
0   +1 +2
 
9
Stanya 30.04.2014
Jei, tää on oikeest sitä vanhaa kunnon räpäytystä, ei mitään nykyaikasta teknistä *****. =D En nyt tiä näist sanoist, ei oo mun juttu, mut silti niin hyvin vedetty et muutamalle henkilölle voisin suositella, enkä turhaan. Tässäh ei ees sanotukset eksy toisistaan ja taustatki pelaa, wuhuu! Hyvää työtä!
0   +1 +2
 
8
Ei oo muuten huononpi musaa, se mitä arvostan paljon on että vielä suomesta löytyy ihmisiä jotka tekee Old School musiikkia!
0   +1 +2
 
6
npt 27.04.2014
sopiva nimi.. aika väsyny träkki
0   +1 +2