Puuluolassasuukukka

Satumnaisuus | 25.02.2008 | --
6:21

Kaleidoskopedelia // Track 00005
mukana haikauden toinen puolisko, alkuämmä.

9.50   3032 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Scion 21.03.2008
Ulkona paistaa aurinko ja jotenkin se tuntuu paistavan myös tässä kappaleessa. Alun sateisen jotenkin hieman itämaisen äänimaailman jälkeen tuleva basson kuljettama keskikohta paistaa lempeästi kasvoille. Lopussa alkaakin sataa oikein myrskyisästi. Elämän kuuloinen kappale.
0   +1 +2
 
MKDELTA 29.02.2008
Eka puolisko oli ainakin konseptuaalisesti aika Coil-maista. Tässä on hieman enemmän kontrastia. Aute(Autech?)reiset murtosoinnutintilutukset kohtavaat nurkan takaa väijyvän syvän mörinän ja vokaalisämpylät. Vähän kuin olisi halvaantunut, tai kovissa kipulääkkeissä sairaalassa ja on osa todellisuutta mutta aistihavainnot ovat muuntuneet. Kiehtovaa. Joo, ja sademetsät tulevat mieleen myös.

2. puolisko. Abstraktimman puoleista rikkobiittiä ja jännittävä kokoelma psykedeelisiä soundeja...tämä on *oikeasti* jo aika tajunnan levittävää. Vaikuttaa tosin hieman kaaottisemmalta kuin tuo toinen biisi, mikä ei nyt ole välttämättä huono asia. Tuotanto on taaskin maanläheistä ja dynaamista.

Ihan kuin joku todella kiehtova asia josta ei oikein tunnu ottavan selvää. Tuossa psykemmässä kohdassa meno meinasi mennä jo hieman eeppiseksi melodian ja harmonian puolesta. Jännää.
0   +1 +2
 
10
janppa- 27.02.2008
Pakko se oli vähän itkeä tirauttaa tätä kuunnellessa, kun on niin ihana! Niin paljon asioita ja sanoja nousee mieleen tätä kuunnellessa... Mulle alku edustaa vanhaa, ja tuo rytmikäs osuus edustaa uutta. Jotakin semmosta tämä herättää.
0   +1 +2
 
10
Kaksijakoista, joka monistaa itseään useammalle tasolle.

Hienoa pyristelyä irti jostain ja kiinnipääsemistä toiseen ulottuvuuteen.
Sinun musiikkitarinasi elävät omaa elämäänsä, joskus jopa niin vahvasti, että biisin ajan saa lisäaikaa omalle olemiselleen näiden avulla.

Kiitos vahvasta tunnelmoinnista.
0   +1 +2
 
Siddhartha 26.02.2008
Tää lähtee hienosti! DIdGE!!!! :-)
Ihan kun kaks biisiä päällekäin, kun se avautuu...hienoa äänimaisemaa.
lopun suoraosuus ei kiehdo niin mieltä, mut se onkin lyhyt, suhina taas häiritsi snadisti...oletan et siitä lähtee kuitenkin kuudes liikkeelle, jollon se varmaan selittynee paremmin. kylkyl...
kaikenkaikkiaan mukavan sekavaa.
0   +1 +2
 
10
Begga(R) 26.02.2008
Tää biisi veti kyllä nyt niin lukkoon etten millään keksi minkäänlaisia sanoja joilla voisin kuvailla tämän biisin tunnelmaa/elementtejä. Kävisikö tämä kuvaelma: jynofedaxihodåxihuto956sy5p0jynirexoynåzinrejezejenejarzuyeiripaqewu lrzbezpe.

Oho, meni vähän spämmipostiksi, mutta tällaisia tunnetiloja tämä teos minussa synnyttää :D.
0   +1 +2
 
odkid 26.02.2008
Piilo- ja alitajunnan pelot ja salatut tiedot nostettuna pintaan äänen kautta. Biisin nimi on sopiva rakentamaan mielikuvaa näistä mielen varjopuolen prosesseista. Tiedostamaton nousee pieninä osina, äänien kautta välittyvinä muistopaloina esiin. Maailman syvällinen tajuaminen kokonaisuudessan uhkaa psyykettä kaikessa monimuotoisuudessan ja toisaalta se tuntuu vääjäämättömästi lähestyvän...
Lopussa kevenee ja ajatus kulkee kuin joenuomassa.

Siltä tää miusta kuulostaa.
Hienoa tuotantoa tässäkin, akustinen taas tuo elementtinä tähänkin se tarvittavan maanläheisyyden. Hienosti epäsoitettu se.
0   +1 +2
 
9
e2 26.02.2008
Kiehtova alku. Jotenkin tribaalen meininki ainakin tässä alussa. Tulee mieleen Amazonin sademetsät, shamaanit, auahuasca.. Psykedeelistä. Kaunista. Tuo rytmien mukaantuloa edeltävä mystinen "nostatus" on oikein nautittava. Ja sitten se itse rytmiosuus; pirteää psykedeliaa, oikein toimivaa, vaikka viime aikoina melankolisempi musiikki onkin ollut enemmän suosiossani. Mutta sitten homma muuttuukin yllättäen, mutta silti sulavasti. Menee vähän jotenkin tuntemattomalle, jännittävälle alueelle juuri ennen kuin loppuu. Jättää ihmettelevän ja odottavaisen olon. Mitä nyt tapahtuu, mitä se oli? Erittäin mielenkiintoinen hiljalleen kehittyvä biisi. Mystisen ja muuttuvan tunnelman perusteella voisin kuvitella hyvän tripin olevan vertauskuvallisesti juuri jotain sellaista kuin tämä biisi.
0   +1 +2
 
8
Deftari 26.02.2008
pitäisi ehkä olla jonkun näköisissä oloissa että tää biisi pärähtäisi, mutta hyvää miksausta ja saundia over all.. tossa vähän jälkeen puolenvälin jälkeen alkaa beatti ja sitten homma toimii kyllä..

hieman kärsivällisyyttä kuunteluun niin kyllähän tää aivan herkullinen biisi on.. :)
0   +1 +2
 
10
_whisper 10.04.2008
Muutes kympin biisi paitsi jää jumittaa alussa paikalleen. Muuten aivan perfect <6999
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat