signes de révolution

4:08

Porinanoisea Never Feed The Gagged Enemals -levyltä, jonka 'noisepuoli' on tehty täysin 'vokaaleja', huutoja jne efektoimalla ja miksaamalla.

7.80   1033 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
bahlastiompehda 07.06.2006
Tää toimii ja kuulostaa paremmalta mun mielestä kun monet teidän uudemmat biisit. Särö on paljon miellyttävämmän kuulosta mutta "matala pauke" toimisi paremmin hitaammalla tempolla.
0   +1 +2
 
Mustepullo 11.03.2005
Johan hyökkäsi biisi kimppuun ;) Itse en kovin usein välitä näin levotonta pörinää kuunnella. Mielenkiintoinen idea tässä kyllä on jos miettii että noiset ovat vokaaleja... Ihan siitä syystä tuli tarkemminkin kuunneltua.
0   +1 +2
 
7
Soulstab 11.03.2005
Vähän väärä immeinen kommeintoimaan tätä genreä, kun on vieras kuin seinänaapurini. Mutta ihan kelpo matskultahan tämä kuulostaa..
0   +1 +2
 
8
Piru Kange 11.03.2005
Aaargh....

Tuli tämä biisi juuri pahimpaan mahdolliseen aikaan vastaan kommenttiringistä... itselläni kun on aivan älytön darra päällä. Perkele, nyt päätin etten juo enää koskaan. Ainakaan ensi viikon Prahan matkan jälkeen... Pitää kyllä todeta, että on tämä melkoinen kipale. Taitavasti väsätty. Jos biisin tarkoitus on herättää kaaosta, se onnistui täydellisesti. Tuntuu siltä, että koko opiskelijakämppä resonoi ja sille käy kohta, kuin WTC:lle ikään... oma sisäkorva huutaa armoa ja norjan jatkokurssi kutsuu pian....
0   +1 +2
 
HanginTree 11.03.2005
Hmm. Ensimmäinen power electronics genren biisi minkä kuulen :). Kyllähän tätä kuunteli, äänimaailma oli hyvin onnistunut ja biisissä oli jotenkin kieroutunut tunnelma.
0   +1 +2
 
6
Von Beast 11.03.2005
Kuulustelumusiikkia. Moneskohan revolution monkeys -raita nyt on esitteillä kommenttiringissä. Näitähän pukkaa alvariinsa. Kyllä tämä sitä ihteään taas on. Näitä kun ei vaan kovin kauaan pysty kuuntelemaan. Yllätysmomenttia puuttuu tällä kertaa. Jää sellaiseksi tasaiseksi paahdoksi. Tsekatkaa Squarepusherin biisi Chin Hippy, siinä on oivallettu tästä hommasta jotain poikkeavaa ilmaisua.
0   +1 +2