Napalminaapuruston sikiölapset

Revolution monkeys | 04.01.2005 | Noise
5:53

Asteen verran kauniimpia tulevaisuudenkuvia omakotitalolähiöihin. Siirtynee piakkoin toisen projektin lipun alle seilaamaan kun apinat alkavat murskaamaan muutakin kuin pelkkiä tärykalvoja.

7.29   3396 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Cyborg 12.03.2005
Melkoista jyrinää koko biisi, intro hieman pitkähkö. Todellista melua "genren" merkityksessä. Ei ehkä lempigenreni. Loistavasta nimestä kuitenkin boonusta.
0   +1 +2
 
5
MIKA K 12.03.2005
huh huh.en ymmärrä noisea alkuunkaan mutta jos itse tekisin noisea niin yrittäisin tehdä sitä ilman sähkövempaimia.puun potkimista,muovikassin räpistelyä,nenän kaivuuta,tämä on genre jolle ei voi antaa paljoa pisteitä.kylhän tuo pistää kumminkin ahdistamaan että jotain tunteita se herättää.
0   +1 +2
 
4
Ainakin kappaleen nimi nosti odotukset korkealle. Turhan pitkä. Saatan olla kapeakatseinen mutta mielestäni tämä ei puolusta millään tavalla olemassaoloaan.
0   +1 +2
 
Rumarimpsrempsa 12.03.2005
Ganska psykedeelistä. Kaoottisia tulevaisuudenkuvia maalaillaan tässä kovalla kädellä. Vaatisi mielestäni kuvamateriaalia taustakseen.
0   +1 +2
 
konemies_ 12.03.2005
Aika neiteilyä noiseksi ;)
Eihän tässä varsinaisesti noisea ole ollenkaan. Vähänpä tästä piibistä jää käteen, turhanlaista synkistelyä ilman mitään varsinaista viestiä.
Vokaaliosuuksista plussaa, ne toimivat itse asiassa todella hyvin, melko omaperäisesti toteuttu.
0   +1 +2
 
DarkFiz 12.03.2005
Komeita, synkkiä soundeja. Tunnelma on massiivinen ja hyvin synkkä. Tulee mieleen Matrixin maanpäällinen helvetti. Komeaa, massiivista ja synkkää. Ei tätä loputtomiin jaksa kuunnella, mutta tämän mittaisena raita toimii hyvin; ahdistuksen ja painostavuuden kasvaessa ja kasvaessa, ja sitten urkujen mukaan tullessa pikkuisen helpottaessa. Noiseksi hyvin toimivaa. Lopun agressiivisuus on suorastaan pelottavaa.
0   +1 +2
 
g.o.r.e. 12.03.2005
Ei kyllä tuu sitten minkään laisia kicksejä mihinkään suuntaan... menee vissiin meikältä "yli hilseen"...
0   +1 +2
 
9
sakke-makke 12.03.2005
No huh huh! Vihdoin tupsahti eteeni noise-ralli, jossa on KAIKUA ja DELAYTA niin paljon, että meinaan tursauttaa lusikallisen ruskeata tahnaa housuihini. Siis jumalauta pukkaa vähän kylmää värettä pintaan. Olen kovin pahoillani, etten saa sanaakaan selvää noista puheista näillä työpaikan 2w speakkereilla, mutta kaikessa epäselvyydessään helvetin asiallista raastoa. Toi timestrechattu "räpätys" joka "rupsuttaa" läpi biisin, on aika toimiva, se luo ympärilleen loppupeleissä varsin selkeän rakenteen. Myös tarkoin laskelmoidut "laser-delayt" loppupuolella selkeyttävät kauhuvisioitani siitä, millaisia nuo napalminaapuruston sikiölapset voisivat kaikessa karmeudessaan olla. Puolessa välissä esiintyvät urut olisivat voineet olla aavistuksen rohkeamminkin esillä..siinä vaiheessa kun ne muutamat synkeät nuotit lopsahtivat korvieni eteen niin olin aika lailla kauhusta kankeana korvista akillesjänteisiin - joskin sormet ja aivotoiminta toimivat ihan kuosissa kun kykenin näinkin selkolukuista tekstiä kirjoittamaan tätä kuunnellessani.

+ kaiut
+ delayt (joskin paikka paikoin kuulostivat turhankin laskelmoiduilta)
+ pirulliset puheet joissa oli tarpeeksi säröä (harmi kun en em. syistä saanut niistä mitään selvää)
+ varsin selkeä rakenne (jos se nyt voidaan positiiviseksi seikaksi laskea noisesta puhuttaessa)
+ tv-sarjaan sopiva meininki (tuli heti fläsärit sellasesta ideasta, et jos Suomessa tehtäisiin joskus jenkkilän 80-luvun V:tä vastaava sci-fi-tv-sarja, niin tällainen häröily sopisi siihen kuin naula pottuvarpaan kynnen alle)

- liiankin selkeä rakenne?'

Kaikkeudessaan toimiva ralli. Raastaa lauantai-iltapäivän turhia ajatuksia pois päästä. Hetken ehti myös kelata sitäkin, että tällainen toimisi loisteliaasti myös jonkin hard dance-genren, eli ns. polkkatrancen introksi..tämän kautta sellainen pirullinen konepauketasatahtipirunpolkka kun olisi lähtenyt käyntiin niin olisin saman tien voinut nyhtää tukan päästäni kaiken pirullisuuden vuoksi =)

Ihan täys yhdeksikkö napsahti.
0   +1 +2
 
8
SpeaK 12.03.2005
Mitäs tästä sanoisi. Oikein kivoja ääniä käytetty. Tunnelma on synkkä, ja paikoittain jopa hieman ahdistava. Tuo puhesample on sopivan ilkeä-diskanttinen.
Oikein hyvä tunnelma.
0   +1 +2
 
7
Malcom 12.03.2005
Ei tuo ihan minuun purrut.. kelpaisi varmaan johonkin darkkis-elokuvaan tai peliin musiikiksi, mutta jos tuollaista alettaisiin kuuntelemaan musiikkina, niin tavallinen puhekin laskettaisi musiikiksi. Hienot efektit ja muut, mutta tuollainen sekalainen genre ei oikein pure minuun, valitan.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4 5 6

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta