Kapina Chillout mix

11:24

Sekalaista chillailusettiä RM:n sekabiisimiksauksena.

8.43   982 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Tommy Loose 04.05.2006
Sanoisin että aikamoinen teos en tiennyt tuleeko tästä hulluksi vai onko tämä todella upeeta taidetta. Kuitenkin kuullosti siltä että jutut oli tarkkaan ja hyvin suunniteltu! Aika aavemaisia kolinoita tuolla 8-10 minsan vaiheilla alkoi jo pelottamaan.
0   +1 +2
 
Michikawa 17.03.2005
Huh, johan on pitkä biisi. Kyllähän tämä on ihan mukava kokoelma kolinaa, narinaa ja efektejä, mutta ehkä kuitenkin sellainen punainen lanka jää puuttumaan. Osa soundeista ovat myös niin muovisia, että äänimaailma tuntuu vähän rikkonaiselta. Vaikka ambientin ystävä olenkin, itse kaipaisin hieman selkeämpää rakennetta ja musiikillisia ideoita, nyt tämä jää vähän tällaisen noisen asteelle.
0   +1 +2
 
Siddhartha 15.03.2005
pitäs varmaan kuunnella tää niin täysii kun pystyy ja jostain 5.1:stä vähintäänkin...vois ottaa sillon paremmin tuulta siipien alle. nyt tää ei kyl ainakaan rauhottanu mua yhtään...vaan päin vastoin. neuroosi iskee pintaan. Siinä mielessä siis onnistunutta kapina-chillouttia
0   +1 +2
 
8
Harulf 14.03.2005
no ei ollut liian lyhyt ei.... : ) Aika rohkea veto, tehdä tämmonen biisi. Sitä pitää palkita. 8 on mun tuomio
0   +1 +2
 
Einsteins 14.03.2005
Heh, nyt menee hiukan nakutuksen puolelle. Erikoista sukellusvenemusiikkia. Myönnän etten oikein tajua. Outoudesta plussaa.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 14.03.2005
Hmh. Ihan hauskaa piipittelyä ja korinaa. Miellyttävän paksu toi bassohuminasoundi. Aika minimalistista meininkiä, tunnen kuinka aivoni pikkuhiljaa sulavat kiinni seinään. Ai miksi? En minä tiedä, tuntuu siltä.Piipittävät tietokonesoundit olivat ainakin juuri sitä mitä tarvitsinkin tähän myöhäisen yön hetkeen. Ja taustalla joku oksentaa rytmikkäästi olohuoneen ikkunaan, otaksuisin. Änky-änky-änky-ihmisäänisample on hauska.

Tunnelma on kohdallaan. Mutta mitä nämä hUUUUUUUUUUUUUUUUUmesamplet ovat taustalla, KAUHISTUS!?

Alan olla väsynyt ja kommentit alkavat olla sen mukaisia. Tämä musiikki kutittelee aivonystyröitäni käymään erikoisilla kierrosluvuilla. Tästä hyppäänkin epäloogisesti siihen, että seitsemän ja puolen minuutin jälkeiset metalliset kolkkeet futaavat. Taas kerran puoliunessa oleva mieleni voi melkein tuntea kuinka hurjat vallankumousapinat harjoittelevat pesäpalloa pääkalloni sisäreunoilla. Kymmenen minuutin kohdalla olevat psykoottiset ölinät saavat melkein toivomaan että vittu kun tämä jo loppuisi kun ei näin pitkästä biisistä keksi enempää järkevää sanottavaa!

SHOSRJFHIOPAEJ!
0   +1 +2
 
Syntaksivirhe 14.03.2005
outoa meininkiä. hieman ehkä liiankin, en saanut oikein mitään irti...
0   +1 +2
 
Disposition 13.03.2005
Keston ollessa 11.24 täytyy käydä ensin jääkaapilla, ennenkuin tähän uskaltaa sen enempää uppoutua.

Pienestä lähdetään liikkeelle. Panorointia ja stereokuvan laajennusta käytetään armottomasti hyväkseen. Kahden minuutin kohdalla alkaa odottamaan pientä ylesikaikua, joka tekisi tästä huomattavasti tyylikkäämään kuunnella - ja sittenhän sitä delaytä alkaakin luureista hiljalleen tippumaan. Experimetal, kokeellisuus - sitä tämä todellakin on. Neljän minuutin jälkeen hiljainen radioääni puhuu vasemmassa korvassani rivoja tuulten samalla puhaltaessa vasemmalta oikealla, oikealta vasemmalla. Hiljalleen alan miettimään tuleeko se radioääni kappaleesta vai onko minulle muodostumassa skitsofreninen kaksoisolento, joka suoltaa propagandaa kuin mikäkin Pohjois-Korean TV. Seitsemän ja puolen minuutin jälkeen allaa helvetilliset rytmit kantautumaan korvakäytäviäni pitkin. Ihan kuin itse Saatana takoisi metallista moraaliamme kukkien täyttämässä puutarhassa, jota reunustaa syntisten verestä muodostunut joki. Hiljalleen äänet vaikenevat - onko se merkki kappaleen loppumisesta vai siitä, että skitsofreniasta syntynyt kaksoisolentoni porautuu alitajuntaan, josta se tietoisesti ohjaa käyttäytymistäni. Avunhuutojem keskellä joku polttaa kauhkoihinsa huumetta ja naps. Kaikki sammuu.
0   +1 +2
 
8
Thego 13.03.2005
Jaa...enemmänkin tällanen äänikollassi kuin biisi. Hienoja ääniä joka puolella. Paikoitellen jopa mukaansatempaava. Näin itseni salapoliisina pöydän takana tutkailemassa hämärää keissiä. Kokonaisuutena ehkä hieman liian levällään ja hapuileva. Jonkun punaisen langan nivominen sekaan olisi auttanut pitämään mielenkiinnon vireämpänä. Pituus on kyllä aika äärimmäinen istualtaan ollessa.
0   +1 +2
 
Vespe 13.03.2005
Aika erikoista musiikkia. Ei kuulu varsinaisesti tyyliini mutta mitäs sitä haukkumaan kun ei mikään ärsyttänytkään :) Ihan mukavan kuuloinen paketti. Rentoa chillailusettiä taustalle soimaan :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat