Postmortem

Reflected | 08.03.2005 | Progressive Metal
7:26

Sama kipale kuin alempaa löytyvä "Where Eternity Lies", laulut lisätty ja nimi vaihdettu.

8.23   12402 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Tommi T 17.06.2009
Moi, Uusi maailmanlaajuinen musiikkikilpailu on avautunut! Etsimme uusia loistavia kappeleita ja vuoden lopussa valitaan The Best New Song in The World 2009.

Lue lisää http://www.thebestnews...
0   +1 +2
 
9
3d 18.11.2006
tään on niin
puolistaa...
--..
ja siellä vetäväää---
--vaikutteita niin ääri ,..mistä..--nii kaikkee.,kaikesta,,.-
---
pystytte viemäää elementtejä ja niihin vedon voiman ....kantavuus korjaantuu kun ymmärrys lankee..ja jos jotain lisää-----------------------------------

-------------------------- --
0   +1 +2
 
~* Tulee oikeesti mieleen Dream:in ekan levyn matska *~
0   +1 +2
 
8
SIAR 17.06.2006
Loistava syna alku! Hienosti kulukee! Rumpuihin panostusta soittoon! Hyviä koukkuja paljon!
0   +1 +2
 
8
Speedfinger 30.05.2006
hyvää menoo on mutta siit vaan puuttuu särmä.... :s eli siis liian pehmeillä säröillä soitatte vähän mättöä sekaan
0   +1 +2
 
Begemot 05.05.2006
Hyvin soitatte, laulatte ja biisikin menettelee. Tämmönen "tissiprogeillu" ei jostain syystä ei vaan nappaa.
0   +1 +2
 
7
Dissolute 09.01.2006
Biisissä ei ollu mitään vikaa, mutta laulaja ei iskenyt. Toisaalta dream theateriskin mua ärsyttää laulaja, että sikäli esikuvalle uskollista menoa! :)
0   +1 +2
 
10
K. Vainio 26.11.2005
Laadukasta progea! Laulaja ja bändi ovat molemmat todella hyviä ja hoitavatkin hommat kympillä kotiin! Sävellys on huippuluokkaa!
0   +1 +2
 
HW 11.11.2005
Laulajalla oli kovin ikävä tapa painottaa joissain kohdissa sanan ensimmäistä tavua. Sellainen rassaa aina tosi pahasti. Mukava ääni sillä kuitenkin oli ja ilmeisen tottuneesti sitä käyteltiin.
Tässä soitettiin aikamoisen hyvin. Siitä puolesta ei löydy moitteelle sijaa mutta biisi oli melkoisen rönsyileväinen. Elikkäs vähän liian proge. Oli vaikea kuunnella kun ei oikein saanut mistään kiinni...
Tämä oli professionaalista progressiivisuutta. Tästä olisi varmaan saanut enemmän irti jos olisi saanut sanoista selvää tai jos ne olisi annettu printtinä. Sanalla sanoen tosi hieno mutta ei mua varten.
0   +1 +2
 
8
faroth 14.09.2005
Varsin Symphony X-henkinen veisu. Koska soundeista ei kaivattu palautetta, jätetään se sitten käsittelemättä. Muutoin biisi toimii kuin toimiva vessa ... ainakin pääasiassa. Asiahan on niin, että asiat voi tehdä hyvin, tai paremmin! :D
Tämmöisenään (poislukien soundit) biisi on jo varsin hyvä, mutta monelta saralta sitä voisi myös parantaa. Esimerkiksi laulajan työstä on olisi hyvä lähteä (äh, aina demotason bändit saavat kuulla laulajistaan - ei ole reilua!):
Laulaja osaa selvästi hommansa ja äänikin kantaa hyväksyttäviin oktaaveihin. Tuntuu kuitenkin siltä, että sovituksen saralla olisi jääty niihin "halpoihin ratkaisuihin", eikä todellista kokeilua olisi tehty. Siinä missä muut soittajat yleensä harkitsevat kovastikin tarkkaan istrumenttiensa käytön ja nuotit katsotaan paikalleen ajan kanssa, pitäisi myös vokalistia ajatella "instrumenttina". Mielikuvituksen puute melodioiden suhteen ei kuitekaan ole se ongelma vaan se, että vokalisti on 'yksin' kaiken muun keskellä. Mm. Symhony X, jota selvästi tässä idolisoitiin, korjaa vastaavan ongelman hienoilla kuoro-osuuksilla ja välillä varsin omaperäisillä ratkaisuilla.
Nohuh, tulipas matskua! .. Hyvä veisu tämä oli. Ei siitä pääse mihinkään. Palautteeni oli lähinnä biisiä kuunnellessa tullutta tajunnan virtaa, ei sen enempää. :P
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 ... 15 16 17

Viimeisimmät kuuntelijat