Zephod One RMX

Red Trax | 10.09.2004 | Trance
7:52

remix

9.27   4549 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
DJ Mindtrick 30.04.2006
mielikuvana tässä voisi melkeinpä pitää syksyä ... putoilevia lehtiä ja vesipisaroita :).. eli tunnelmallista tuotantoa..todella rauhallista...miksaus ja masterointi kohdillaan :).. kappale etenee sujuvasti niinku pitää.. eipä tästä moitittavaa löydy vaikka kuinka etsisi :)..harvoin tälläistä avaruus trance fiilistelyä löytyypi :) niin ja tuo on viel plussaa että omaperäinen tunnelma : )...ten point toyou man
0   +1 +2
 
9
Rites 05.03.2005
Ihan kiva kipale tämäkin. Puoliminuuttia-minuutti pituudesta pois, niin täys kymppi napsahtaa.
0   +1 +2
 
10
Aurisgale 15.12.2004
Noloa yritin äsken kommentoida täällä ilman rekisteröitymistä, kun väsyneenä seikkailin tänne. Arpeggiot on hemmetin kauniit... upeasti kiertää ja kaartaa koko alueen. Synasahojen melodio on onnistunut, mutta noi arpeggiot tekee niistä superhienot. Bassolinja on mun makuun turhan kuivan karkea, muuten tosi hyvä. Menoa biisissä on riittävästi ja kaikki kappaleen elementit maittaa minulle, niin soundiltaan kuin rakeenteeltakin.

Ainut miinus mitä keksin on vain kuivuus... Todella kiva yllätys oli tulla tänne... tulin vahingossa vielä googlen kautta... hakusanana oli supersahat... en niitä löytäny, mutta löysin jotain parempaa=) Joskus tekee hauskoja vahinkoja... vasta lähin surffailee pois mikseristä ja täällä sitä ollaan takas ihan itsestään=) Ainiin mut sori vaan... saat vain kympin;) ja mut riesax fanilistaan;) Nyt meen nukkuu... zzzz...
0   +1 +2
 
Drakmin 11.11.2004
Mukavan puhtaat soundit, ainoa mikä rasittaa on tuo superwave. Se on oikeasti aika aneeminen (siis se soundi). Melodiat on tosiaan hallussa, tulee paikoitellen Ppk mieleen, ei huonompi juttu ollenkaan. Rummut aika perus tavaraa rytmeiltään, hyvää niissä oli crashin pannaillu ja kickin onnistunut soundi. Clappi on liian taka-alalla. Kaipaisin vielä hieman tähän jotakin täytettä ja koristetta tai jotakin efektikikkailua. Peruskuvio kuitenkin hallussa lukuunottamatta lopun lievää monotonisuutta.
0   +1 +2
 
10
Reggtae 02.11.2004
todella hyvä meininki... ei voi muuta sanoa... mahtava biisi
0   +1 +2
 
8
Rion 23.10.2004
Täytynee vielä lisätä, että bassorumpu hakkaa kyllä hienosti. :)
0   +1 +2
 
8
Rion 23.10.2004
Oli pakko tulla tänne osastolle pitkästä aikaa kommentoimaan ja katsomaan onko kehitystä tapahtunut.
Alku oli tuollainen hyvin peruskaavaan pohjautuvaa jytkettä. Ihmettelin hieman, miksi tuollainen ratkaisu tuossa ensimmäisen breikin kohdalla. Hieman alkoi iskeä närästys. Sen aiheutti lähinnä tuo hieman ärsyttävä arpeggio ja sen soundi. Ei kyllä ollut ainakaan omaan korvaani hirveän hyvän kuuloinen. Tuo melko läski sahapadi oli kyllä ihan asiallinen, mutta ei sekään täydellinen. Melodia ihan kohtalaisen kaunis, mutta ei silti kylmänväreitä saanut aikaan. Odottelin ja odottelin sen "jonkun" alkavan ja se alkoikin 4.30 kohdilla hienosti, mutta sitä ennen oli kyllä vajaa minuutti turhaa tavaraa, jonka olisin itse jättänyt pois. Äähh..tuo arpeggio ottaa vaan korvaan ja päähän ja pilaa kyllä muuten hyvän meiningin tästä. Kyllä tämä kuitenkin toisen kuuntelukerran jälkeen alkaa upota ihan hyvin. Kokonaisuudessaan hyvä kappale, mutta ei kiitettävä. Kyllä silti kehitystä on tapahtunut, mikä on hieno asia. Täytyy jatkossa tulla kommentoimaan ja kuuntelemaan tänne ahkerammin.
0   +1 +2
 
8
AssAllmighty 19.10.2004
no joo...elikkäs: melodiat mukavaa kuuneltavaa. suvannon jälkee lähtee mukavan olosesti jälleen liikkeelle.mut jäi mun mielestä kaipaamaan sitä pientä lisämaustetta...silti laatu trancea...ansaittu 8
0   +1 +2
 
Buhis 18.09.2004
Basari potkii ihan mukavasti vaikka onkin vähän kolkon kuuloinen. Bassolinjakin on ihan kivan kuuloinen, mukavat narinat siinä. Perkussiot toimivat ihan moitteetta, clapin soundista en vain erityisemmin pidä. Mun mielestä myös ton crashin delayt on aika kauheet... menee vaan jotenkin hassusti. Melodiat tosiaan ovat hienot. Toi FinalFantasy tyylinen melodia varsinkin on todella mukava.

Tuossa 2:20 alkava supersaha on mun korvaan aika kauhean kuuloinen. Melodia on kyllä ihan hyvä, mutta jotenkin en vain yhtään pidä tuosta soundista. Kyllähän sen tietysti ymmärtää, kun oot pelkää buzzia käyttäny, mutta kuten sanoit, ois ton supersahan ainkin voinu toteuttaa jollain vsti:llä. Kliimaxi on ehkä vähän turhan pitkä, alkaa jo puuduttamaan viimeisen kierron aikana. Rakenne ihan ok, breikki vaan oli vähän turhan pitkä, ainakin jos tätä tanssilattioilla soitettaessa.

Kokonaisuudessaan ihan mukava biisi. Melodiat ovat hienot, jäävät soimaan päähänkin kivasti. Vielä paremman tästä varmasti saisi jos käyttäisi vsti:tä myös tai tekisi kokonaan toisella ohjelmalla. Nyt etenkin tuo supersahan soundi häiritsi kovasti.
0   +1 +2
 
9
FILTHY ELITE 13.09.2004
Biisi alkoi (minun mielestä) aika tylsästi, mutta tuossa ~2.5 minuutin kohdalla kun tuli tuo "päämelodia", niin rupesin kyllä fiilisteleen. Todella laadukas teos.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta