The Legacy

Red Trax | 23.02.2004 | Trance
8:50

Monen biisin soppa. Keitettynä ja koottuna uusiksi.

9.11   2980 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Kiekka 21.03.2004
Laatu biisi , hemmetin hyvä svengi saatu tähän biisiin, tämä ku tärähtää kunnon disco kamoista, niin varmasti on tanssilattialla tunnelmaa. Hyvä!! T: Micilito
0   +1 +2
 
7
konemies_ 29.02.2004
Laadukasta soundia. Rumpusoundit on näitä, joita kuulee joka toisessa kappaleessa, eli vissiin rolandin vanhoista lootista samplattuja.
Jep, kappale jolkottaa eteenpäin terhakkaasti, hyvältä kuulostaa, mutta enpä jää kaipaamaan :)
0   +1 +2
 
8
Caddy 28.02.2004
Ihan kivaa pumputusta ja ihan hyvä meininkikin...
0   +1 +2
 
Pulssi 26.02.2004
Huomattava parannus previkkaan verrattuna. Mummoja potkiva kick, varsin kivat liidi- ja pädisoundit sekä muutaman kuuntelun jälkeen hieman aukeneva melodiakin pitävät piisiä kasassa hyvin. Johtuu varmaan omista mieltymyksistä ja taustasta, mutta bassosta en oikeen tykännyt. Matalien äänten osastolla kuuluu oikeastaan pelkkä kikki. Myös kläppi tuntuu olevan vähän liian peittoon miksattu. Ihan ihan ihan ihan lopussa kuuluu myös jostain syystä kummallista särinää. Se äänipuolesta. Melodia on oikeastaan varsin onnistunut. Siinä mielessä ainakin, että se ei ole kuin avoin kirja, jota voi lukea heti ja kuka tahansa. Muutaman kuuntelukerran jälkeen aukesi jostain syystä paljon paremmin, ja tämä on yleisesti ottaen hyvän musiikin merkki. Muutenkin varsin mukavasti leijuupi melodiapuoli, melodiasoundeista en käy kitisemään, ne kun sopivat mielestäni biisiin ihan loistavasti. Rakenteen osalta voisin ehkä motkottaa jälkimmäisen noston (mikä nyt tässä tapausessa oikea termi olisikaan) liiasta nopeudesta. Jonkin verran pidempänä olisi toiminut paremmin. Mutta näinkin menee ihan hyvin. (Ongelmana siis on se, että ensimmäinen nosto kuulostaa juuri sopivan pituiselta jne. eli on toisin sanoen se parempi ja jossain mielessä "isompi" nosto) Kokonaisuutena varsin toimiva paketti, jonka voi lisätä juustogalleriaan pahempien cheddarhampaan kolotuksien varalle.
0   +1 +2
 
9
eagle_ 25.02.2004
Jep Jep... Täs on niinkun sitä vauhtia. Ensinnäkin toi crash särisee aika pahasti tässä biisissä, ridessa ihan sama juttu.
No melodiat on sitä perus trance meininkiä, ei iske nii kauheesti... toi bassolinja on kyllä bueno ja perkussiot toimii erittäin hyvin muhkean kickin kanssa.
0   +1 +2
 
9
thenuke 24.02.2004
Periaatteessa tällaisista biiseistä on ylitarjontaakin nykyään, eikä tämäkään se uraa uurtavin kiksautusbiisi ole, mutta nyt kyllä isketään niin suoraan hermoon ettei tästä voi olla muuta kuin pitämättä. Se oikeuttaa mielestäni tällaisten ns. melodisten trancebiisien ylitarjonnan että sieltä tällaisia helmiä löytyy. Todella hyvä meininki, syntikat nakuttaa niin iskevästi ja vaihtelevuutta, koukkuja ja breakkeja löytyy hienosti.
0   +1 +2
 
8
DjLime 24.02.2004
Aikalailla olen fakapin kanssa samoilla linjoilla tässä biisissä. Soundit ihan jees, mutta melodia on ehkäpä hiukan köyhähkön kuuloinen. En vaan tunnu löytävän niitä omia suosikki elementtejäni ja ääniä tästä. Tuossa loppupuolella melodia hiukan voimistuu ja paranee, mutta siltikään ei oikeen yllä sellaiseen tietynlaiseen kliimakseen. Ihan mukavaa perus trancea, hyvillä soundeilla.
0   +1 +2
 
9
Snoze 24.02.2004
Oho ringissä alkaa ainakin hyvin yks biisi.. Hyväilevä bassolinja vaikka peruslinja onkin. AIka helmi oho hyvä meisinki. haha . (oon pienis hyvä nostatus täs vaihees;) JOs oisi sä oisin filtteröiny tossa kun biitti loppuu.. Ja sitkun taas alaa niin muuttanu ton melodiakulun erilailla.. siis ei säveltä vaan tididid vaikka titi diti diiksi junou ;) ..kaipä tää ihan jees on .. pesee mun ränset luultavasti. haha saaks tässä mainostaa? saa kännissä oon sitä mieltä.. www.mikseri.net/snoze.. 9 tippuu niin et napsuu
0   +1 +2
 
SpeaK 24.02.2004
Onhan tämä hyvin toteutettua perustrancea. Ehkäpä en pidä genrestä, mutta ei tämä biisi mitenkään erikoiselta tuntunut.
0   +1 +2
 
9
M1cH0 24.02.2004
Alkaa ihan makeesti menemään eteen päin!!! ihan hyvät soundit biisissä. jotenki tämä biisi kilahtaa minuun sillälailaa et ei jää pelkkään yhteen kuuntelu kertaan!! melodia on hyvä kans!!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta