Recreation

Red Trax | 05.01.2005 | Drum'n'Bass
4:24

trancejunkkaa. räyh.

8.83   2293 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Seamlezz 14.05.2012
Hyvää settiä. mullakin olis pari dnb biisiä ja pieni rojekti alla, käy ihmeessä kuuntelees ja kerro oisko niistä mihinkään.
0   +1 +2
 
10
vitjat, tää rokkaa!!! tai ei rokkaa mutta toimii! jipii jipiiiii, tää teki mut onneliseksi, ihanat saundit ja kivat rytmit. voi voi voi, pus pus. meikä alkaa tanssaamaan!
0   +1 +2
 
8
DesertFox 15.08.2005
Nättiä kuunneltavaa, mutta pakko yhtyä tarkoin sanoin tuohon Conayston sepitykseen. Itse en osaisi sanoa paremmin.

Kyl tätä kuuntelee erittäin mesevästi paria miinusta tietenkin lukuun ottamatta... Toivottavasti se inspis räjäyttäisi pankin.

Jatka samaan tahtiin.
0   +1 +2
 
Red 08.01.2005
hehe, pidemmäksi olisin biisin mielelläni kyhännyt.. syy sen lyhyyteen johtuu myös siitä miksi biisejä syntyy yhä pienenevämmällä tahdilla, inspiraation puute. panttasin kipaletta lähes kuukauden kun en yksinkertaisesti keksinyt jatkoa, keskiosuuden nousun paskuuskin johtuu samasta seikasta.. inspiraatio & motivaation puute. noh, kyllä se kai joskus palaa :)
0   +1 +2
 
sakke-makke 08.01.2005
Alun pehmoiset padit tuovat ihan hetkeksi mieleen London Elektricityn. Siihen se LE-yhdistettävyys sitten loppuikin. Mutta siis jotta kuulosti hyvältä. Melkein olisi voinut ensimmäisen 20 sekunnin aikana voinut kuvitella kuulevansa jonkin pehmeän atmorumpubasuunarallin. Tossa heti 10 sek jälkeen tulee toi syna, joka ei mun korvaan kuulosta ihan parhaalta mahdolliselta. Melodia kuitenkin toimii ihan kivasti joten tää menee plus miinus nolla. 30-40 sek kohdalla rauhoittuu taas ja padit nostattavat pienen hypetyksentapaisen ja rintalastani avautuu odottamaan jotain räjähtävää perseenparskautusbiittiä. Sieltähän se tuleekin. Erittäin messevä rytmihän sieltä parskahtaakin ilmoille. Oikeaoppinen takapotkusnare ja asiaan kuuluvat nurskeet möheällä välibassolla raastettuna. Kuulostaa vertauskuvallisesti aivan siltä, kuin ottaisin käteeni sellaisen juustohöylän, jolla irtoaa oikein kunnon lailla paksuja siivuja irti. Perkele. Kyllähän tätä leivän päälle laittaisi.

Tuonne kahteen minuuttiin asti rullaa oikeinkin mukavasti. Puolentoista minuutin paikkeilla crashit kajahtelevat kivasti ja filleissä on ideaa. sitten tulee biisin tylsin kohta kuin salama kirkkaalta taivaalta. toi tiditydydydydydy-string ei kuulosta hyvältä. Tylsää. Boring. Ja pianot kuulostavat myös tympeiltä. Tuo koko puoliminuuttinen nostatuksineen on varsin kuiva ja tympeän kuuloinen.. nooh, onneksi tätä kestää vain sen 40 sekuntia ja sitten parskahtaa ilmoille varsin John B-mäinen kiksurumpubassoilu-lead-kuvio. Oikeaoppista ja messevän kuuloista. Melodia toimii ja rytmi, kuten jo tässä ties kuinka monetta kertaa sanon, rullaa ihan niin hyvin, että mielelläni tanssisin. Juustohöylä nyrkkiin puristettuna ilmaa halkoen. Tuo ns. Päämelodia vain kestää harmittavan vähän aikaa, jonka jälkeen palataan pelkkään biittinurskeeseen. Pituutta ja rakennetta olisi siis voinut aavistuksen hioa, ja viedä tätä vielä jonkin verran pidemmälle..tähän, mihin se nyt loppuu, olisi hyvin voinut tulla toinen, erilainen, tajunnan räjäyttävä nostatus niin yltiömäisesti, että höylä olisi pudonnut nyrkistäni kaikesta hyvänolontunteesta. Sanotaanko näin, että hymyilen tämän neljä ja puoliminuuttisen jälkeen, mutta parhaimmillaan olisin voinut siinä välissä vielä nautiskella pikkasen ja tanssatakin pari minuuttia pidempään.. ja noissa nostatuksissa pitäis saada puida nyrkkiä vähän tiukempaan..ei mitään lamea stringipiluttelua ja yksinkertaisia pianokoskettimien iskuja tyyliin darude :D

Kaiken kaikkiaan raikas ja piristävä uutukainen rediltä. Olen positiivisesti vallan yllättynyt uudesta suuntauksestasi, ja toivoisin sinulle paljon enemmän menestystä tällä saralla. Ehkä trassaus ei oo täysin sun juttu. Tai sit mä vaan sanon niin, koska en hirveesti peruskiksailusta perusta. Mutta joka tapauksessa tämä menee niin tuotannollisesti kuin soundivalintojenkin puolesta heittämällä ohi noista vanhemmista ralleista. Ainoa ikävä miinuspointti on se, että kuuntelin tämän duunissa monitorin jalustaan sisäänrakennetuista kaiuttimen tapaisista, joten laadullisesti en voi sano tästä kyllä yhtään mitään. Todennäköisesti tämä kuitenkin duunista päästyäni päätyy kovalevylle ja kuunteluun vähän paremmilla ämyreillä, joten jos jotain huomautettavaa/kehua miksauksen/masteroinnin/samplejen puolesta on, niin tulen varmasti palaamaan asiaan ;)

Em. syystä en siis viitsi arvosanaa kuitenkaan lähteä lätkäisemään. Melodiat ja biitit matopurkeista kuunneltuna ovat jotakuinkin kiitettävää luokkaa, mutta noi nostatukset ja biisin lyhyt mitta ynnättynä kuunteluolosuhteiden surkeuteen, tekevät tarkan arvosanan antamisesta täysin mahdottoman. Mutta näin kirjallisesti ja edellä mainituilla eväillä se voisi olla 86 ja puolen pisteen luokkaa :P Hjuva Red, that you came back from the dead! :D
0   +1 +2
 
9
Imp 05.01.2005
":D impmaisesta tititi" luoja! itse asiaan.biisi on dynaamisesti hyvää kuunneltavaa.ja tuo droppaava pörinä on hyvä.ton kauniin padin ois voinu vaihtaa vihaisempaan.se jotenkin häiritsee kuuntelu nautintoa.aika oleva paussi tuolla loppu puolella.hyvät rumpuosastot mielestäni.outro ehkä liian äkkinäinen.
0   +1 +2
 
Ymmärrän kyl miks oot noi nousut ja laskut tohon padiin laittanut mut itse kyl jättäisin ne pois. Pilaavat kovasti fiilistä ainakin multa. Basso-osastolta löytyy paljon mukavuutta jota kuuntelee mielellään Mut tosta impmaisesta titititititi-synasta en pidä yhtään. Rumpukikat osittain toimii ja sitten on pari ei niin toimivaa haikanchoppailua... Yleisestiottaen ihan jees biisi. Eniten mua miellytti toi bassomurahdus. Se mörön ääni kun tulee sillon tällön. Roar! Miten sitä nyt kuvailis... Hieno se on kuitenkin. Miksaus kuulostaa jotenkin vähän ohkaselta ja jotenkin kovalta ja keskiäänivoittoselta. Voi olla vika tässäkin päässä kuten yleensä on asian laita.
0   +1 +2
 
8
Dj Preal 10.02.2009
himputin raa-at soundit varsinkin heti siinä alussa se padi en tiä mikä se oli mutta tosi kovan kuulonen- ruuvvasitko ite vai oliko valmis presetti? Erinomainen biisi-
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta