Blue Planet

Red Trax | 08.12.2003 | Trance
8:33

100% buzzimatskua, euroilua melkeenpä.

8.80   3311 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Martian Law 03.01.2007
Hyvä raita, ei ollenkaan paha. Trancea on, joten mielestäni turha lähteä arvostelemaan sävellystä, omaperäisyyttä yms. Hyvin tuotettua musiikkia joka tapauksessa.
0   +1 +2
 
Sun T 08.10.2005
Perusmiksaus on hyvä mutta klippailee paikoitellen ja äänessä
sellaista suttuisuutta. Menevää trancea noin muuten. Hyvät
acid soundit ja tosi hyvä melodia. Paremmalla miksauksella
ja masteroinnilla olisi varmasti mahdollista saada jopa
viinyylille=)
0   +1 +2
 
8
Rites 04.03.2005
Ihan menevä kappale.
0   +1 +2
 
9
DjLime 12.01.2004
Ihan kiva paketti. Ei vaan mikään dj:den unelma sisään miksattava ;)

Kyllähän tätä kuuntelee ihan mielellään ja miksei myös soittelisi kunhan tästä saisi jonkun klub cutin tai jotain vastaavaa. Vaikka soundit ovatkin melko samanlaiset kuin aina ennekin, en usko, että se tässä on huono asia. Ihan mukavasti rullaava biisi kaikenkaikkiaan. En tiedä olenko aikasemmin tätä edes kuunnellut.
0   +1 +2
 
Fakap 10.12.2003
Tietysti ne rajoittuvat välille 4 <= x >= 10, joten laskusi meni varmaan ihan oikein.. kunhan mainitsin.

Mutta joo, pitää vielä korostaa, etten näin huonoa biisiä oo sulta vähään aikaan kuullut, sori vaan =P
0   +1 +2
 
Fakap 10.12.2003
Red, 4-10 asteikossa on 7 arvosanaa
0   +1 +2
 
10
Jollas 09.12.2003
Kuulostaa tosi hyvältä, ehkä hieman pitkä mutta ei silti jätä kylmäksi! Melodia jää myös kivasti soimaan päähän huomasin!
0   +1 +2
 
7
sakke-makke 09.12.2003
Ok. Kaikki perusjutut on kerätty läjään. Ihan perustavan kuuloista trancea. hmm.. yritän olla lyhytsanainen.. kaikki enteilee jotain MAKEATA.. *Kohdassa 00:36 alkaa taustalta kohota eetteriin niin kliseinen haikkalooppi, että siitä 1 pointsi miinusta - eritoten kun sitä ei ole edes yritetty päivittää millään tavoin..tai siis, se on siinä niin alkuperäisenä kuin suinkin voi. ei hyvä. kliseínen. *Kohdassa 1:20 narskeet kuulostavat hyvältä, mutta kuulostaa kuin Scooter olisi noita narskutellut jo aikavuodet.. *Kohdassa 1:48 tuleva melodia on sitten taas jotain Ppk:ta tai vastaavaa..tai Alice Deejayn better off alonea..saundi on tässäkin, ei niin kovin omaperäinen. Tässä vaiheessa täytyy todeta että alun nelisenkymmentä sekuntia ja padit ovat olleet sitä parasta palaa tästä kakusta. hmm..venataas..täs oli jotain.. (kuuntelen kolmatta kertaa) no niin : *Kohdassa 3:45 sieltä alkaa kohoamaan tuo höttöliidi, en osaa nyt äkkiseltään nimetä. *Kohdassa 4:05 se alkaa tekemään Ian Van Dahlin ja kumppaneiden perusjippoja. Nostot tuossa ennen neljää viittäkymmentä..ja lopputuloksena tällaista paahtoa, jossa on Ian Van Dahlia/yms.+Scooter-narsketta+vielä jotain ppk/alice deejay-tilutusta. Eli en huonollakaan omalla tunnolla voi sanoa, että kyseessä olisi jotain uutta. Takavuosien elementtejä ympättynä yhteen. Valtaosalle klubiporukasta tämä tanssilattialla varmasti iskee, mutta mutta.. tämä nyt on toistunut aika monesti tämä kaava tässä viime aikoina. Hyvillä mielin olen lähtenyt näitä tuoreimpia pläjäyksiä kuuntelemaan, ja eka kerta meneekin läpi aina mukisematta.. eli eka kuuntelu menee kyl näissä silleen kivasti, että voi sanoa jotain tyyliin "tanssikelpoista matskua", ja heittää vaan yhdeksikön, niin kuin harmittavan moni tekee, analysoimatta oikeasti omia tuntemuksiaan arvostelmiansa kappaleita kohtaan, mutta kyllä tästä nyt tarvii vain jotain taas sanoa. Taas piti sanoa lyhkäsesti, mutta kelaillessa tätä juttua nyt useemman kerran ja käytyä välissä röökillä, ja kuunneltua lisää, niin ei vaan iske. Oon mä tässä kohta tunnin tätä kelaillut, ja edelleen parhaimmiksi paloiksi mun mieleen jää oikein mukavat, lämpöset pädit ja alun hyvä nostattelufiilis. Teknisellä puolella ei valittamista taaskaan, kaikki toimii, miksauspuolella on aina jotain duunattavaa, kuten minulla ja meillä kaikilla. Ja kuten itsekin tietää, niin buzzin-kuuloisuus ja fruityn-kuuloisuus jne. , on aika vaikeata saada pois..tässä nyt ehkä paikka paikoin noi alice deejay-liidit tuntuu kuivahkoilta, irtonaisilta tjsp, mutta muuten kyllä perusrullaus potkii ihan hyvin eteenpäin.

Jotenkin tuli sellanen fiilis, kuin tällä yritettäisiin todistaa, että osaa tehdä jotain tiettyä juttua tietyllä peruskaavalla - sellaisella kaavalla, jolla on hakattu kaupallisempaa trancea markkinoille suurinpiirtein vuosina 98-01..eli mielestäni ollaan saundillisesti muutaman vuoden jäljessä, ja siksi esim. fakapin jutut kuulostaa jokseenkin tuoreemmilta, kun niissä on sellasta ajan henkeä, ja sieltä löytyy verrattain selkeästi jotain omaakin ujutusta väliin.. Tämän dilemman oon nyt monessa biisissäsi huomannut, ja olen vahvasti sitä mieltä, että kykenet tekemään teknisesti hyvää ja oikeaoppista jälkeä, mutta tältä klisee-linjalta olisi ehkä paras luisua vähän enemmän omintakeisempaan tyyliin..

en tiedä, tuliko nyt sanottua jotenkin loukkaavasti, mutta kuten aina ennenkin olen ihmisille näissä kommenteissa toitottanut, että tämäkin on _vain_ minun mielipide, eikä näitä pidä ottaa liian henkilökohtaisesti :) Tapanani on vain pyrkiä setvimään oikeasti ne asiat, jotka minua miellyttää, ja ne asiat, jotka vihastuttaa riemastuttaa tai suruttaa. EI vain sanoa, että "ihan hyvää trancea" ja heittää kasikkoja tai ysikköjä :)

No mut kylhän redi mut tietää. Mä oon tällanen angstailija. Ehkäpä minusta tuleekin sitten tuottaja isona poikana tai sitten päädyn kyynisenä valittajana johonkin musiikkilehteen kirjoittelemaan levyarvosteluja. No joo. Mut siis : Jämerästi jotain ihan Erikoista, Sekopäistä, Kokeilullista, Luovaa, Omaa, tai at least somethin' fresh.

Teknisesti *86.562/100pts*
Sound Quality *83.431/100pts*
Omatleimaisuus *55.645/100pts*
Soundit * 60.089/100 pts*

Overall * 71.431/100pts*
0   +1 +2
 
9
Buhis 08.12.2003
Alun padit ovat mukavan rauhoittavat ja melodia on kaunis. Basson soundista en oikein pitänyt tuossa alussa. Muutenkin tuo bassolinja olisi voinut olla vähän erilainen, on vähän turhan yksinkertainen nyt. Acid-linjat ovat todella hyvän kuuloiset ja tuovat mukavasti eloa biisiin. Tuosta ensimmäisestä melodiasta en juurikaan pitänyt, mutta sitten mukaan tulevat supresahat ovat todella hyvän kuuloiset. Melodia on hieno. Nousu toimii myös oikein mukavasti. Kokonaisuudessaan oikein onnistunut biisi. 9-
0   +1 +2
 
Fakap 08.12.2003
En kyllä tykkää tästä sitten yhtään.. saha on liian kovalla, spiikki melko turha ja nää samat soundit on kuultu ennenkin..
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2