Home No Here

3:39

Vaihteeksi vähän elävämpää musiikkia, kyseessä on oma viritelmäni taannoiseen Mikrobitin sävellyskilpailuun.
Intro kuulostaa Swallow The Sunilta, säkeistö Opethin Damnation-levyltä ja kertosäe Poets Of The Fallilta. Kertonee kaiken, vain sanoitukset ja laulu vielä puuttuvat.

8.80   2590 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Zerzy 18.05.2008
Ihan kivaa soittoa ja meininkiä, mutta ei mitään maailmaa mullistavaa joka erottaisi muusta / muista. Vähän alkoi puuduttamaan ilman laulua. Laulua niin katotaan sitten.
0   +1 +2
 
8
circusfolk 20.01.2007
Intro on tosiaan aika metallinen, sitten tunnelma vaihtoo melko jyrkästi. Ei oikeen etene kivuttomasti vaan kaipaisi vähän sovituksellisia keventimiä väliin. Biisi kuitenkin etenee melko kivasti, vaikka paljon viilaamista vielä olisi. Soitto pelittää varsin mukavasti, mutta laulua tähän kaipaisi, muuten sitä Radio edittiäkään ei kannata tehdä.
0   +1 +2
 
tep 20.01.2007
Instumentaalibiisi, josta kuuluu vähän turhan selvästi läpi että kyseessä on vain biisi josta puuttuu laulu, ei niinkään vartavasten instrumentaaliksi ajateltu biisi.

Hevanderi-intro antoi olettaa pahempaakin, mutta kun säkeistö (?) lähti käyntiin, niin homma toimi huomattavasti paremmin, sellaisena pikkukivana poppailuna. Siihenkin tosin oli pakko tunkea murosärökitaraa sitten mukaan, vaikka vähän ilmavampi kitarasoundi olisi mielestäni palvellut hommaa paremmin. (Tai sitten oikein kunnolla rupisempi kitarasoundi tuollaisen pehmohevin sijaan.)

Sävellyksenä kuitenkin ihan komea, ja jotkin kosketinjutut miellyttivät korvaani jo tällaisinakin. Mutta tuntuu siltä, että alkaakseen ihan kunnolla toimia biisi kaipaa vielä ihmisääntä tuekseen - tai sitten jotakin soitinta, joka ottaa liidivastuuta. Tai sitten biisi pitää sovittaa ihan huolella uusiksi, koska nyt kuulostaa lähinnä hyvin äänitetyiltä ja tuotetuilta pohjilta. Yhteen sanaan tiivistettynä: lupaava.
+2   +1 +2
 
Hewi 19.01.2007
Yhdyn kyllä kappaleen kuvaukseen. Intro on Swallowia, säkeistö Opethia ja kertosäe Poetsia. Ei huono asia, ei missään nimessä. Laulun tämä kaipaisi ehdottomasti, mutta hyvin potkii.
0   +1 +2
 
Zoidberg 19.01.2007
Laulun kanssa olisi kaunis kappale. Mutta täytyy sanoa että loistava on ilmankin sitä. Hienoa työtä!
0   +1 +2
 
Ltn Shred 19.01.2007
Intro jää hieman erilliseksi muusta kappaleesta. Pääasissa maalailu jää sointumatoiksi ilman varsinaista kantavaa melodiaa/teemaa.
0   +1 +2
 
MacFly 19.01.2007
Uuuurgh. Instrumentaali. Näissä ei oikeasti ole mitään pointtia yleensä. Saa olla aika kova instrumentaali että minua sykähdyttää. Tämä ei sykähdyttänyt yhtään. Tämä on vain riffikokelma minun korvilleni. Eka tää osa, sit tää osa, ja sen jälkeen tämmönen osa. Se koko idea uupuu. Ei vain toimi.
0   +1 +2
 
Maxhine 19.01.2007
Kaunista biisiä on tehty. Hyvät soundit on haettu,mutta laulu olisi hyvä lisä. Ihan kunniallista fiilistelymatskua.
0   +1 +2
 
9
Rumpusoundit pitää heti alkuun kehua, virvelin kaiku on tiukka! Instrumental- biisit eivät ole koskaan olleet hirveän lähellä sydäntä, mutta tämä kyllä kuulostaa harvinaisen hyvältä. Kitarointi on oivallisen kuuloista, ja biisissä on hyvä fiilis loppuun asti. Ei kai mitään turhia lätinöitä sen enempää, hyvä biisi kaikin puolin.
0   +1 +2
 
Jules Varjola 18.01.2007
Iso ja muhkea soundi. Aina kelpaa kuunnella. Kosketin matto introssa oli jotain sellaista, mikä saa minun suupieleni aina hymylle, ja sitten kun se meno muuttuu tuollaiseksi tunnelmallisemmaksi, niin sama touhu jatkuu. Introsta tulee mieleen jopa vähän sellaisetkin sankarisukkisheavy aktit, että pois alta. Tämä kuitenkaan ei ole sellaista perus tiluttelua sitten lopulta nähnytkään, vaan tyytyy olemaan tyylikäs ja kuuntelua kestävä tekele. Hienosti soitettu, nauhoitettu ja miksattu. Hyvä.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4

Viimeisimmät kuuntelijat