Nothing To Say

Random Plan | 05.07.2007 | Heavy Metal
5:10

"Trivial nonsense is drooling out of my mouth". Siinä kipaleen juoni :). Lisäsampleja muista biiseistä löytyy myös www.randomplan.net.

9.00   785 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
solesurvivor 17.10.2007
Mukavan rokkaava biisi, alkaa hassusti takuten, mutta sitten kun päästään verseen, niin johan lähtee! Laulajalla erittäin kaunis ja miellyttävä ääni, tulkintakin kohdallaan. Miksauksesta johtuen ehkä kuitenkin jää vähän kuivakkaaksi? Kitarointi ajoittain melko mielenkiintoisen kuuloista, pitää oikein jäädä kuuntelemaan että mitä siellä tapahtuu, mutta pääsääntöisesti turvallisesti ja varmasti etenevä biisi kaiken kaikkiaan. OIkein miellyttävää ja viihdyttävää rokkia:)
0   +1 +2
 
9
Baron_Harkonnen 15.07.2007
Vallan hyvän kuuloista materiaalia, syntikoiden jääminen pois bändinimikkeen vaihtumisen myötä selkeyttänyt äänimaisemaa ja materiaalissa tuoksuu nyt enemmän kuin koskaan Opeth - hyvällä tavalla. Sinin laulua on todella mieluisa kuunnella, ehkä biisi vähän jauhaa siellä keskivaiheilla, mutta lopun torviosasto nostaa meitsilläkin pojot ysiin. Tule Matti tampereella käymään ja tuo koko nauhoite tullessas. Ostan...perinteiseen tyyliin.
0   +1 +2
 
9
IbanezRG4ever 11.07.2007
Jotenkin tulee tuosta alkuriffistä mieleen 70-luku, vaikkei osaa verrata mihinkään tuon aikakauden tuotokseen - luultavasti originaalit rumpusoundit tekevät sen. Sinin ääni on parantunut sitten aikaisempien tuotosten, enimmäkseen kai äänitys-/miksauslaitteiston ansiosta. Biisin loppupuolella tuleekin vastaan pesunkestäväänkin hevariin iskeviä kitarariffejä. Ammattitaidolla sävelletty/soitettu/laulettu biisi...
0   +1 +2
 
9
Sonar 08.07.2007
Hyvää matskua. Rummut vois potkia vähän enemmän, mutta muuten soundit on kohdallaan. Laulaja laulaa hyvin ja soitto kulkee.. isot lisäpointsit lopun jammailusta, mutta fade out on aika tökerö. Jatkakaa!
0   +1 +2
 
9
Hornthrone 06.07.2007
Suhteellisen ammattimaiselta kuulostaa. Lisää biisejä vaan tulemaan, kyllä tällä tavaralla levydiilejä ja keikkoja saa aikaiseksi. Eipä ole moittimista.
0   +1 +2
 
9
Kaunis ja voimakas ääni solistilla. Biisi on suhteellisen onnistunuttta leikkiä rytmeillä. Verset toimii parhaiten.

Roby S.
0   +1 +2