10005799389.jpg
Italo Disco

Rotture di un soldato 03.02.2010

5:34

Eri soundit, yhä tiukkaa!

Albumilta Action Sisilia!

8.6   20 1170 kuuntelua
Italo Disco

Alta velocità avanti 03.02.2010

6:52

Eri soundit, yhä tiukkaa!

Albumilta Action Sisilia!

-   0 966 kuuntelua
Synthpop

Tuonpuoleisen taistelijat 29.08.2008

5:36

Kansalle koitti surun päivä, kun yksi heitä puolustaneista sankareista menehtyi. Sankarin rakastettu ja lapset jäivät kyynelsilmin kaipaamaan häntä.

Mutta sitä he eivät tiedäkään, että sankareista parhaat eivät vielä menehtyessäänkään luovu urotöiden teoista. Mitä vielä! He saavat aivan uudenlaisen kosmisen kypärän ja selkäänsä siivet, jotta voivat pitää kansan turvassa vieläkin hirmuisemmalta pahalta! Tuonpuoleisessa käy henkien taisto! Se siellä käy!

Vaan tosiaan, sitä ei kansa tiedä, vaan surumielisinä muistelevat mennyttä sankariaan. Sankariaan,...

7.6   11 813 kuuntelua
Synthpop

Aikaa on, mutta myös kiire 29.02.2008

3:36

Toisinaan on tarkka aika, jonka sisällä pitää olla tietyssä määränpäässä. Toisinaan taas, kuten erään Pelastaja Keskisen kohdalla, ei saa tietää tuota aikaa. Se aika on Vastustaja Rantasalon käsissä! Hän yksin päättää, milloin Pelastaja Keskisen tytär menehtyy... ellei sitten Keskinen ehdi ajoissa paikalle! Mutta koska jäljellä olevaa aikaa ei aurinkolasiscreenillä näy, saattaa määränpäähän kulkeminen käydä vähän enemmän hissukseen, kuin normaalisti. Silleen iltasella fiilistellen vastuun mukanaan tuoman ahdistuksen kera, mutta kuitenkin vähän...

9.5   3 954 kuuntelua
Synthpop

Olympialaiset Kokkolassa 2052 26.07.2007

3:35

Kokkolassa päätettiin järjestää olympialaiset ihan vaan yhtäkkiä yllättäen. Yrittivät elvyttää vanhaa olympialaisperinnettä. Ja ONNISTUIVAT!

Kisaan saapui aivan mielettömän paljon osanottajia. Oli sankareita, pahiksia, normaaleja, vääränlaisia, homoja, vammaisia, lapsia, aikuisia, intiaaneja Intiasta, ruskean värisiä, oransseja, mutantteja ja sairaanhoitajia. Ja monia muitakin siellä oli!

He kaikki kilpailivat rehdisti ja innolla. Oli juoksemista ja heittelyä. Oli venkoiluja toisten ohi, jättäytymisiä toisten perään. Oli pitkiä heittoja ja lyhyitä työntöjä....

9.33   19 1799 kuuntelua
Synthpop

Sankari Viitaniemen menetys 15.11.2006

5:02

Sankari Viitaniemi oli legenda jo eläessään. Sitä hän oli myös katoamisensa jälkeen. Maailmalla liikkui huhuja Sankari Viitaniemen kohtalosta. Kukaan ei tiennyt totuutta. Kukaan ei osannut aavistaakaan kuinka ikävän kohtalon Viitaniemi joutui kokemaan... KUNNES!

Eräänä päivänä, kun iltahämärä alkoi jo laskeutua, Ritari Jätkä huomasi kesken seikkailujensa maassa erään pienen elektronisen tietokoneen. Hän nosti sen ylös maasta ja yllättäen kuuli elektronisen äänen sanovan "Iltaa Viitaniemi, vihdoinkin saavuit takaisin."

Ritari Jätkä sanoi, ettei hän ole...

9.33   21 2008 kuuntelua
Synthpop

Pakoon viimeistä räjähdystä 27.12.2005

4:49

Kaikille sankareille, kuten Ritari Jätkälle ja Agentti Tulevaisuudellekin, on tuttua juttua se, että vielä viimeisen vihollisen voitettuakin pitää selviytyä vielä yhdestä haasteesta.

Alkaa kova kamppailu aikaa vastaan, kun päävihollisen rakennuksen, planeetan tms. paikan itsetuhomekanismi käynnistyy. Räjähdys saattaa olla hyvinkin jopa ydinräjähdys, joten pakko on päästä mahdollisimman kauas räjähtävästä paikasta.

Jos hyvin käy, paikasta löytyy uusi ajoneuvo, jolla pääsee nopeasti kauas. Ja tietenkin jos sinne paikkaan on tullut omalla vielä...

9.09   17 3095 kuuntelua
Synthpop

Viimeinen koitos 23.10.2005

3:59

Ritari Jätkä ja Agentti Tulevaisuus ovat vihdoin lähestymässä päämääräänsä. Pahiksia on päihitetty ja happikadolta ja happosateelta selvitty.

He ovat molemmat nuoruudessaan pelannut paljon erilaisia videopelejä videopelimuseoissa, joten he tietävät mikä meininki loppusuoralla odottaa. Tilanteet ja viholliset ovat entistäkin hankalampia päihittää, mutta loppusuoralla olemisen fiilikset tuovat mukanaan uutta voimaa ja puhtia.

Edessä häämöttää Vastustaja Rantasalon jättimäinen laboratorio. Taivas alkaa tummua ja kylmä vesisade pieksee sankareitamme. Kun tie...

9   14 1568 kuuntelua
Synthpop

Sankari osaa juosta vaikka kuinka lujaa 13.03.2005

3:42

Sankarit juoksevat tai ajavat autolla (mieluummin autolla kun jalat väsyy), mutta pääpointti on se, että sankari OSAA juosta kovaa, vaikka autolla vihollisia jahtaisikin.

Joskus sankareilla on myös robottipuku. Tai sidekick-robotti. En mä noista sankareista niin hirmusesti loppujen lopuks tiedä, vaikka tykkäänki sankaripeleistä esimerkiksi Commodore 64:lla. Turrican on hieno. Ja Rastankin periaatteessa, vaikka aika kälynen ja vaikea onkin.

8.95   40 3577 kuuntelua
Synthpop

Robottikaan ei aina jaksa eikä viitsi 19.02.2005

3:13

Kasarinkaltaista hitaahkoa, mutta melkoisen tiukkaa raastoa. On turha kuvitella, että robotit aina haluaisivat tehdä töitä. Eivät hitto vie halua!

8.54   11 1910 kuuntelua
Synthpop

Kaksi menneisyyskonetta 04.05.2005

2:55

On olemassa kone, jolla voi katsoa takaisin menneisyyteen.
Kaukana, kaukana 80-luvulla on nuori tyttö ja poika herkkinä tytön huoneessa.
Pinkki peitto on vedetty valmiiksi syrjään. Pinkki lakana näyttää hyvältä.
Kaunis tyttö sipaisee permanentattuja hiuksiaan ja laittaa kasetin soimaan.
Tunnelmallinen hidas musiikki soi. Tyttö ja poika aloittaa hitaan tanssin.
Menneisyyskoneen käyttäjä vuodattaa onnen kyyneleen.
Hän elää uudelleen ensisuudelmansa hetken.
Toisella puolella valtakuntaa on toinen menneisyyskone. Kehittyneempi menneisyyskone.
Mies, joka olisi silloin...

8.4   12 1197 kuuntelua
Synthpop

Agentti Tulevaisuus 20.03.2005

3:08

Olen agentti tulevaisuudesta. Nimeni on Agentti Tulevaisuus. Minulla on robottikäsi, jolla voin tehdä kaikkia tulevaisuusjuttuja. Te ette vielä niistä mitään ymmärrä, mutta odottakaa kunhan vuosi 2050 tulee. Silloin jo tiedätte osan niistä salaisuuksista, jotka vain minä tiedän.

Minulla on myös apulaisrobotti. Se kyllästyi tekemään jatkuvasti töitä. Töitä, töitä ja töitä. Otin sen -siis HÄNET (hän on minulle kuin oma veli tai poika tai joku sukulainen) - mukaani seikkailuihin. Sitä hän on oikeasti halunnut tehdä kaikki valmistamisensa jälkeiset vuodet....

8.23   53 4386 kuuntelua
Synthpop

Läpi happosateen 19.02.2005

3:23

Äärimmäisen tiukkaa ja vauhdikasta syntikkapoppia! Tulevaisuudessa musiikki kuulostaa juuri tältä... Ja autot kulkevat kovaa! Ja ampuvat!!! Ja puhuvat!!!!!!!!

8   21 2695 kuuntelua
Copyright-huomautus:
Kaikki materiaali Mikseri.netissä on suojattu tekijäinoikeuksilla ja kansainvälisillä sopimuksilla.
Voit kopioida tätä materiaalia ja tehdä siitä kohtuullisen määrän kopioita VAIN omaan käyttöön.
Materiaalin UUDELLEENTUOTTAMINEN, LEVITTÄMINEN ja JULKINEN ESITTÄMINEN on kielletty ilman asianosaisen henkilön lupaa.