Underground level 5

Quamdiu | 22.06.2004 | Soundtrack
5:57

Hämyisiä tunnelmia ja mystiikkaa tarjoava biisi, joka on kuulema hyvin soundtrackmainen. Tämä pitääkin osittain paikkaansa, sillä olen pitänyt tätä kappaletta tehdessäni vahvasti mielessä sellaisien pelien tunnelman kuin Metroid ja Halo.

Genremäärityksen kanssa on myös ollut hieman miettimistä, koska tämä on periaatteessa VGM eli Video Game Musicia.

8.82   2621 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Obsidian 28.09.2006
On kyllä "Underground level" fiilis tässä, sopivan synkkää matskua. Mitään mokia en huomannut, tekninen puoli on hallussa. Soundit sopii yhteen jne. Erittäin hyvä soundtrack.
0   +1 +2
 
9
Michikawa 25.10.2005
Tyylikäs äänimaisema. Soundit ovat laadukkaita ja niitä käytetään hyvin. Mukavasti yhdistellään perinteisiä ja klassisia elementtejä elektroniseen meininkiin ja biittiin. Kokonaisuus toimii ja on hallitusti rakennettu. Nämä soundtrack-henkiset biisit eivät tosiaan ole kuuntelukokemuksena välttämättä hirveän antoisia, mutta taustamateriaalina hemmetin kovaa kamaa
0   +1 +2
 
9
0tukka 09.05.2005
Kuuntelumusiikkina tää olis ehkä joku 7 mutta pelimusiikkina ehdoton 9!!!!!! Oikein hienon kuulosta... Ihan silmissä jo konetykin hylsyt lentelee ja sit välillä hiiviskelyä.... Njam!!!
0   +1 +2
 
Panuzki 18.09.2004
Hyvät saundit, kuulostaisi kuitenkin sävellyksenä aika keskinkertaiselta. Melodiat nyt hoitavat hommansa ihan hyvin, vaikkei niissä kovin mitään erikoisen päähän tarttuvaa koukkua tai omaperäisyyttä ollutkaan, mutta kyllä niitä ihan mielellään kuuntelee. Mitä ilmeisimmin tämä soveltuu parhaiten taustamusiikiksi, vähäisten vaihtelujensa takia. Mielikuvat pyörivät tuollaisissa tulevaisuuden teknologiakaupungeissa. Tällaista musiikkia on varsinkin scifi-videopeleissä soinut enemmän kuin kylliksi, mikä ei ole hyvä eikä huono juttukaan, riippuu kuuntelijasta. Itse en oikein tällaisesta erikoisemmin välitä.
0   +1 +2
 
8
spiritworld 10.09.2004
Hieno äänimaailma, kyllä. Ensiksi tuntui, ettei toi biitti oikein sovi, mutta kun vähän aikaa kuunteli, niin mikäs siinä. Jos tämä oli kerran level 5, niin onko olemassa myös level 1-2-3-4? Kuten sanottu, käy hyvin taustahumpaksi...
0   +1 +2
 
9
Adiamessari 08.09.2004
Pelimusiikkia todellakin.. hyvät soundit.. Osaat kyllä pistää asiat oikeille paikoilleen. ( itsellä on vähän ongelmia tuossa biisien kasaus vaiheesssa ) Joku melodia tuohon päälle ois ollu kyllä ihan paikallaan. :)
0   +1 +2
 
9
Averell 22.07.2004
Pyöri tuossa taustalla tovin. Musta kovin kelvollinen äänimaailma ja soinnut pyörii ihan toimivasti toistensa lomasta. Onnistuin tällä kertaa myös jotenkin voittamaan vastenmielisyyden tunteen kun biitti astuu kehiin. Tehokas äänivalli mutta tässä ei tapahdu kuitenkaan pitemmän päälle paljoa. Ei sinänsä huono asia mutta tekee tästä tausta- tai soundtrack-musiikkia.
0   +1 +2
 
INTRIGA 29.07.2004
Oikein maukas kappale, juuri ennenkun alun stringit rupesivat ottamaan päähän, niihin tuli vaihtelua... Ovela paskiainen. Njoooo...

Hieno kipale, oikein tunnelmallinen urkuineen ja kaiken lisäksi pajanilaiset roolispelit on ollut kautta aikojen lähellä sydäntäni, kaikessa lapsellisuudessaan.

Jos tuonne olisi vielä lykännyt jonkun semi terävän leadi melodian olisin ollut enemmän kuin tyytyväinen... Mutta mitäs minä siitä, hieno oli. Jipii.

Voi huirio.
0   +1 +2
 
maddista 04.07.2004
On aika taiteellista kilpailuun.
Tää on soundtrack-kamaa.
0   +1 +2
 
Einsteins 24.06.2004
Kuten tämän genren yrittäjät suurin osa, hienoa jälkeä, mutta missä on biisi? Siitä johtuen, seitsemän minuuttia aiheuttaa melkoisen väsymyksen. Sisällötöntä kauneutta....
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta